- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi benzeynep1234
Kızlar pcosum dün değer verdim anlayanlar bakabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regl miydiniz kan verdiğinizdeKızlar pcosum dün değer verdim anlayanlar bakabilir miEki Görüntüle 3699204
Evet 2.günümdüregl miydiniz kan verdiğinizde
e2 yüksek erken büüyüyen folikul ya da basit kist olabilir. lh/fsh oranı 2.5 tan küçük pkosta büyük olur daha cok. tsh yüksek 2.5 altı istenirEvet 2.günümdü
Teşekkür ederime2 yüksek erken büüyüyen folikul ya da basit kist olabilir. lh/fsh oranı 2.5 tan küçük pkosta büyük olur daha cok. tsh yüksek 2.5 altı istenir
Ultrason görüntüsü olarak mı pcos var?Kızlar pcosum dün değer verdim anlayanlar bakabilirUlyrasl
EvetUltrason görüntüsü olarak mı pcos var?
Bende de o durum var hormonlar normal görüntü olarak var tedavi önerdi mi doktor
Famera ilaç kullanacağım iki ay klomen kullandım ilk ay çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı ikinci ayda yumurtam çok büyüdü iptal oldu iğne olamadım bu ay da famera kullanacağım siz bir tedavi uyguluyor musunuzBende de o durum var hormonlar normal görüntü olarak var tedavi önerdi mi doktor
Klomen kullandım kimyasal gebelik oldu sonrakı aylarda letu kullandım gebelik olmayınca asılama dedi doktor. Tedaviyi bıraktım takvıye falan kullanıyorumFamera ilaç kullanacağım iki ay klomen kullandım ilk ay çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı ikinci ayda yumurtam çok büyüdü iptal oldu iğne olamadım bu ay da famera kullanacağım siz bir tedavi uyguluyor musunuz
Bende kararsızım hangi ilaç daha iyi bilmiyorumKlomen kullandım kimyasal gebelik oldu sonrakı aylarda letu kullandım gebelik olmayınca asılama dedi doktor. Tedaviyi bıraktım takvıye falan kullanıyorum
Bir gebenin günlüğü sayfasının takviyesini aldım bu ay kac aydır gebelik istiyorsunuzBende kararsızım hangi ilaç daha iyi bilmiyorum
10 ay oldu sizBir gebenin günlüğü sayfasının takviyesini aldım bu ay kac aydır gebelik istiyorsunuz
Benim de 10 ay10 ay oldu siz
Kaç yaşındasın pekiBenim de 10 ay![]()
27 yasındayım siz?Kaç yaşındasın peki
10 ay oldu siz
29 olacağım diyelim27 yasındayım siz?
27 yasındayım siz?
Kilonuz var mı?29 olacağım diyelim![]()
78 kiloydum 67 68 oldum sizin var mıKilonuz var mı?
55 kiloyum diyet yapıyorum bu ay önceki doktorumun verdiği diyeti kiloyla da pek ilgisi yok sanki78 kiloydum 67 68 oldum sizin var mı