canimm gecmis olsun..insallah tüplerin acik cikmistir..Rabbim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah :Saruboceq:bende 27 şbt çektirdim canım.çok ani oldu benimkisi.ve anestezili 415 tl,anestesisiz 335 tl idi.eşim korkarsın sen anestezili olsun dedi.hiç bi tahlil yapmadan 5 dk nın içinde aldılar beni oadaya.ama ben nasıl ağlıyorum kendimi bu fikre alıştırmamıştım çünkü.15 dk sürdü odaya almaları ve çıkarmaları.eşimi çağırmışlar uyanırken korktun mu diye sormuş.bende evet demişim.neden diye sormuş.bende geri uyanamamaktan demişim.
demem o ki korkuyorsan eğer anestezili yaptır.fiyatlar yerine göre değişir tabi.bazen düşünüyorum bu ağrıya dayanamayız diyoruz doğuma nasıl dayanıcaaaz allah (cc) kısmet eder de o günü görürsek.allah (cc) yardımcımız olsun
cnm bu testi adetimin 3. günü yaptırdım
ya sen beni nasıl rahatlattın anlatamam inş kiloda verebilirmde doğal yollardan bebeğim olur..
allahım her isteyene nasip etsin inş...
bitanem rahatlamana cok sevindim..
ne kadar stresle,korkuyla,umutsuzlukla yaklasirsan pcosa,o kadar vaktini aliyor inanki..
ben inaniyorum,sende inan,biraz azmet,ac kalmamak ve dengeli beslenmek kosuluyla fazlaliklarini ver bakalim..hersey dahada kolay olucak o zaman yerimseniben