Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

ben de bu ay klomen kullandım bugün gittim doktora folikül oluşmamış dedi çok üzüldüm tektim hastanede tuvalete gidip ağladım ya nedir benim bu pco dan çektiğim ergenliğe girdiğimden beri yok sivilcesi yok kilosu yok tüyü yok kılı şimdi de bu Allahım sen büyüksün yardım et hepimize,verdiğin umut için teşeküürler arkadaşım

canimm ayni sorunlari yasayan ne ilk bizleriz,nede son bizler olacagiz..Rabbim canimizi sag etsin ne diyelim..bizimde sinavimiz bu sekildeymis..
benimde büyümemisler yumurtalarim,onca ilaca igneye ragmen hormonlarim hic degismemis mesela..ama yapacak bisey yok...nazli olacak bizim ufakliklar :emir_bebek:
gec olsunda güc olmasin,saglikli,hayirli evlatlar olsun insallah...
stres yaparsak neden olmuyor diye eminim dahada zorlayacak bizi bu hastalik..
icini ferah tut sen,yazildi cizildi,en dogru zamani bekliyor bebisin yerimseniben

canimm ayni sorunlari yasayan ne ilk bizleriz,nede son bizler olacagiz..Rabbim canimizi sag etsin ne diyelim..bizimde sinavimiz bu sekildeymis..
benimde büyümemisler yumurtalarim,onca ilaca igneye ragmen hormonlarim hic degismemis mesela..ama yapacak bisey yok...nazli olacak bizim ufakliklar :emir_bebek:
gec olsunda güc olmasin,saglikli,hayirli evlatlar olsun insallah...
stres yaparsak neden olmuyor diye eminim dahada zorlayacak bizi bu hastalik..
icini ferah tut sen,yazildi cizildi,en dogru zamani bekliyor bebisin yerimseniben

haklısın canımm sana katılıyorum tabı gelişmelri yazarım canımm

kizlar dua edin,bugün yine kontrolüm var..
bu defa yumurtalar büyümüs olsun insallah...
32 gün oldu ignelere baslayali...
150lik dozla vuruyorum ama etki göstermedi hala...
insallah bugün büyümüslerdir artik :sinifsinif:

kizlar dua edin,bugün yine kontrolüm var..
bu defa yumurtalar büyümüs olsun insallah...
32 gün oldu ignelere baslayali...
150lik dozla vuruyorum ama etki göstermedi hala...
insallah bugün büyümüslerdir artik :sinifsinif:

dualrım senınle canım benımm inş..büyümüşlerdir canım yaaa.hayırlısı olsun.bizi bilgilendir arkadasım tamam mı öptümm grsş.opuyorumnanaktan

dualrım senınle canım benımm inş..büyümüşlerdir canım yaaa.hayırlısı olsun.bizi bilgilendir arkadasım tamam mı öptümm grsş.opuyorumnanaktan

tesekkür ederim canimm
pek gelisme yok bende :sinifsinif:
ignenin dozunu artirdilar yine,haftaya yine kontrol var..
uzun sürecek dedi doktorum..
daha ne kadar uzun olacaksa bilmiyorumkismile

tatlimm özeline bak istersen,kayseride süper bir doktor taniyorum,kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim. adetime 8 gün falan var şuan beklemedeyim. ısı takibi yaptım ateşim yüksek sanırım çatladı yumurtam. inşallah hayırlısı olur. kırmızıyı görürsem bu ay dediğin doktora giderim canım saol ama doktor o hastahane de görünmüyor ben bir araştırayım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tesekkür ederim canimm
pek gelisme yok bende :sinifsinif:
ignenin dozunu artirdilar yine,haftaya yine kontrol var..
uzun sürecek dedi doktorum..
daha ne kadar uzun olacaksa bilmiyorumkismile

olsun canım üzülme hayırlısı bakalımm inş.gelişecekler.
c.tesi bende gittim yumurta takıbıne bendede bi gelişme yok malesef.klomen işe yaramadı.bakalım suan yumurta takıbındeyım salı kontrolum var tekrar.hadı hayıurlısı

Bende tedavıye ılk baŞladıĞımda klomenle baŞladım yumurtalarım bÜyÜmedı ve bendede pko var sonrakı ay puregon kullandım 13 yumurtam oluŞtu 1 bÜyÜdÜ ve sonuÇ negatıf Şubat ayında 6 yumurtam oluŞtu 4 dÜ Çatladı martın 11 de gebelık testı yapacaktım ama ona gerek kalmadan reglı oldum Şımdı rahım fılmı Çektırıcem ama korkuyorum Çok ve Çok ÜmıtsızlıĞe kapıldım bundada bırŞey Çıkmazsa dr tÜp bebeĞe yÖnlendırıcek

Bende tedavİye İlk baŞladıĞımda klomenle baŞladım yumurtalarım bÜyÜmedİ ve bendede pko var sonrakİ ay puregon kullandım 13 yumurtam oluŞtu 1 bÜyÜdÜ ve sonuÇ negatİf Şubat ayında 6 yumurtam oluŞtu 4 dÜ Çatladı martın 11 de gebelİk testİ yapacaktım ama ona gerek kalmadan reglİ oldum Şİmdİ rahİm fİlmİ Çektİrİcem ama korkuyorum Çok ve Çok ÜmİtsİzlİĞe kapıldım bundada bİrŞey Çıkmazsa dr tÜp bebeĞe yÖnlendİrİcek

inş.güzel sonuclar alırsın canımmm.doktorum bana sag ve sol yumurtalıklarında FOLİKÜLLER VAR AMA GELİŞMİYOR DİYOR GELİŞMEYİNCEDE YUMURTA OLMUYORMUSS.SENDE 13 YUMURTA YUMURTALIUKLARINDAMI OLUŞTU ANLAMDIM CANIM.AÇIKLARMISIN

bugun yine gittim doktora malesefki yine yumurta yooooooooooooookkkkkkkkkkkk

tatlimm özeline bak istersen,kayseride süper bir doktor taniyorum,kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim. adetime 8 gün falan var şuan beklemedeyim. ısı takibi yaptım ateşim yüksek sanırım çatladı yumurtam. inşallah hayırlısı olur. kırmızıyı görürsem bu ay dediğin doktora giderim canım saol ama doktor o hastahane de görünmüyor ben bir araştırayım opuyorumnanaktan
canimm insallah gerek kalmaz gitmeye,hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz :1rolleyes:

Bende tedavİye İlk baŞladıĞımda klomenle baŞladım yumurtalarım bÜyÜmedİ ve bendede pko var sonrakİ ay puregon kullandım 13 yumurtam oluŞtu 1 bÜyÜdÜ ve sonuÇ negatİf Şubat ayında 6 yumurtam oluŞtu 4 dÜ Çatladı martın 11 de gebelİk testİ yapacaktım ama ona gerek kalmadan reglİ oldum Şİmdİ rahİm fİlmİ Çektİrİcem ama korkuyorum Çok ve Çok ÜmİtsİzlİĞe kapıldım bundada bİrŞey Çıkmazsa dr tÜp bebeĞe yÖnlendİrİcek
ayni durumdayiz desene canim yaa
ben en basindan bu yana puregonla ugrasiyorum..bu ücüncü tedavim ama hala tik yok..
rahim filminden korkma,kisiden kisiye degisiyormus aci hissi..insallah kolayca atlatirsin ve temiz cikar sonucun..haberlerini bekliyoruz :1hug:

bugun yine gittim doktora malesefki yine yumurta yooooooooooooookkkkkkkkkkkk

cucu nerdesin kızzzzzzzzzzzz ne durumdasın canımmm

canimm burdayimm :kedi:
ne diyor peki doktorun bu duruma?nasil devam edecekmis tedavi?
moralini bozma,elbet herseyin bir caresi var..bu ay olmazsa diger ay olur... :Saruboceq:
bendede hala durum ayni,yarin kontrole gidecegim yine..10-15 tane yumos var ama büyümüyorlar iste sorun orda...
durur durur pat diye büyür benimkiler biliyorum..daha ne kadar bekletecekler görecegiz iste...
bu hafta kasiklarimda yanma ve batma hissi olustu,doktorum bu iyiye isaret demisti ama iste yarin belli olacak canimm -tatlicadiarzu-

canimm insallah gerek kalmaz gitmeye,hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz :1rolleyes:

ayni durumdayiz desene canim yaa
ben en basindan bu yana puregonla ugrasiyorum..bu ücüncü tedavim ama hala tik yok..
rahim filminden korkma,kisiden kisiye degisiyormus aci hissi..insallah kolayca atlatirsin ve temiz cikar sonucun..haberlerini bekliyoruz :1hug:

canimm burdayimm :kedi:
ne diyor peki doktorun bu duruma?nasil devam edecekmis tedavi?
moralini bozma,elbet herseyin bir caresi var..bu ay olmazsa diger ay olur... :Saruboceq:
bendede hala durum ayni,yarin kontrole gidecegim yine..10-15 tane yumos var ama büyümüyorlar iste sorun orda...
durur durur pat diye büyür benimkiler biliyorum..daha ne kadar bekletecekler görecegiz iste...
bu hafta kasiklarimda yanma ve batma hissi olustu,doktorum bu iyiye isaret demisti ama iste yarin belli olacak canimm -tatlicadiarzu-

valla canımbenim doktorum pek konusmuyor yumurta yok diyor o kadar yarın son yumurta takıbım var bakalım ne ilaç yazcak bide çok iyi doktor diye herkes ona gidiyor çok yogunnn.pek fazla ilgilemiyor bakalım yarın nolcak ben sorcam yarın hadı hayırlısı.inş.büyümüşlerdir canımm .yarın hebrleri verr tatlım bende yazarım sana.acaba bana farlutal verıyorya adet olmam için söktürücü ondan yumurtam olusmuyor anlamadım

valla canımbenim doktorum pek konusmuyor yumurta yok diyor o kadar yarın son yumurta takıbım var bakalım ne ilaç yazcak bide çok iyi doktor diye herkes ona gidiyor çok yogunnn.pek fazla ilgilemiyor bakalım yarın nolcak ben sorcam yarın hadı hayırlısı.inş.büyümüşlerdir canımm .yarın hebrleri verr tatlım bende yazarım sana.acaba bana farlutal verıyorya adet olmam için söktürücü ondan yumurtam olusmuyor anlamadım

canimm esas doktorunun seni rahatlatmasi lazim :sinifsinif:
böyle doktorlar var maalesef var,insani iyice strese sokuyorlar...
gittiginde sen sor bence,neden olusmuyor,ne yapicaz bundan sonra gibi..
farlutaldan dolayi olusmuyor gibi bir durum olacagini sanmiyorum canim,o senin yumurta rezervlerinle alakali bir durum bana sorarsan...olusma sansi görmese bence bitirirdi tedaviyi,gelecek ay yeniden baslardi,demekki sans var yerimseniben
hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz,stres yapma sakin kendine,bende gelince yazarim :1hug:

canimm esas doktorunun seni rahatlatmasi lazim :sinifsinif:
böyle doktorlar var maalesef var,insani iyice strese sokuyorlar...
gittiginde sen sor bence,neden olusmuyor,ne yapicaz bundan sonra gibi..
farlutaldan dolayi olusmuyor gibi bir durum olacagini sanmiyorum canim,o senin yumurta rezervlerinle alakali bir durum bana sorarsan...olusma sansi görmese bence bitirirdi tedaviyi,gelecek ay yeniden baslardi,demekki sans var yerimseniben
hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz,stres yapma sakin kendine,bende gelince yazarim :1hug:

sagol canım bugun gittim tekrar yumurta yok kloemene ragemen gelişmemiş dedi.salı son kontrol yapılcak sonra iğnee tedavisine başlayacaz dedi.bakalımmm neler olcak hayırlısı.bide bazı pko arkadaşların glokofen kullandıgını duymustuım bende sordum kullan dedı 6ay kullan dedi.hayırlısı bakalım neler olcakkk

sagol canım bugun gittim tekrar yumurta yok kloemene ragemen gelişmemiş dedi.salı son kontrol yapılcak sonra iğnee tedavisine başlayacaz dedi.bakalımmm neler olcak hayırlısı.bide bazı pko arkadaşların glokofen kullandıgını duymustuım bende sordum kullan dedı 6ay kullan dedi.hayırlısı bakalım neler olcakkk

canimm kafana takma,demekki bu ay inat etti yumurtaliklar..
hakkinda hayirlisi olsun canim,belkide igneyle cevap verecekler yerimseniben
bende glukofen kullaniyorum hemde yillardir..nasil olduda sana doktorun önermedi,yada ancak sen sorunca kullan dedi anlayamiyorum...:kızgın:
icine sinmiyorsa bence baska bir doktora daha git canim ya..
bende gittim bugün doktora..
dedigim gibi birden büyümeye baslamislar..en büyügü 14 mm olmus bile,hem sagda hemde solda iki tane büyük var digerleri daha minik..
o yüzden daha dikkatli olmamiz gerek dedi ve pazartesi kontrole cagirdi..
hayirlisi artik..büyük ihtimalle gelecek hafta cumartesi toplanir yumurtalar,o güne kalmayadabilir bilemiyorum benneyaptımki

canimm kafana takma,demekki bu ay inat etti yumurtaliklar..
hakkinda hayirlisi olsun canim,belkide igneyle cevap verecekler yerimseniben
bende glukofen kullaniyorum hemde yillardir..nasil olduda sana doktorun önermedi,yada ancak sen sorunca kullan dedi anlayamiyorum...:kızgın:
icine sinmiyorsa bence baska bir doktora daha git canim ya..
bende gittim bugün doktora..
dedigim gibi birden büyümeye baslamislar..en büyügü 14 mm olmus bile,hem sagda hemde solda iki tane büyük var digerleri daha minik..
o yüzden daha dikkatli olmamiz gerek dedi ve pazartesi kontrole cagirdi..
hayirlisi artik..büyük ihtimalle gelecek hafta cumartesi toplanir yumurtalar,o güne kalmayadabilir bilemiyorum benneyaptımki

HADI HAYIRLISI CANIMM İNŞ.GÜZEL SONUCLAR ALIRSIN.BENIM ANLAMADIGIM NOKTA KIMI PKOLULAR 3-4-5-6AY KLOEMEN KULLANIYOR BEN SADECE 1KUTU KULLANDIM VE İĞNEYE GEÇELIM DIYORR.HASTALIGIM HAKKINDADA PEK BİLGİ VERMİYOR COK YOGUN BİR DOKTOR.ÇOK İYİ DİĞE HERKES ONA GİDİYOR.ÇOK KALABALIK OLDUGU İÇİNDE PEK İLGİLENEMİYORR.BAKSANA CANIM BEN SÖYLEDİM GLUKOFENI SONRA KULLAN DEDİİ.SALI GİDELİM BAKALIM NELER OLCAAK.YAZARIM SANA CANIM DULARIM SENINLEEE

HADI HAYIRLISI CANIMM İNŞ.GÜZEL SONUCLAR ALIRSIN.BENIM ANLAMADIGIM NOKTA KIMI PKOLULAR 3-4-5-6AY KLOEMEN KULLANIYOR BEN SADECE 1KUTU KULLANDIM VE İĞNEYE GEÇELIM DIYORR.HASTALIGIM HAKKINDADA PEK BİLGİ VERMİYOR COK YOGUN BİR DOKTOR.ÇOK İYİ DİĞE HERKES ONA GİDİYOR.ÇOK KALABALIK OLDUGU İÇİNDE PEK İLGİLENEMİYORR.BAKSANA CANIM BEN SÖYLEDİM GLUKOFENI SONRA KULLAN DEDİİ.SALI GİDELİM BAKALIM NELER OLCAAK.YAZARIM SANA CANIM DULARIM SENINLEEE

canım ben 3 ay kullandım klomeni.yumurta oluşmadı.
şimdi adetimi bekliyorum,bugün 35.gün ama halen olmadım.adet olursam aşılama tedavisine başlicaaaz kısmetse.büyük ihtimalle de yumurtlama iğnesi vurulacaaam.hakkımızda hayırlısı olsun

canimm yogun diyede böyle gecistirmek olmazki ama :olmaz:
tamamen senin kararin ama bana kalirsa fazla vakit kaybetmeden baska bir doktora daha gidin.klomen konusunda bisey diyemeyecegim,cünkü ben hic klomen kullanmadim,direk ignelerle basladik..ignenin daha etkili oldugunu biliyorum..hakkinda hayirlisi olsun..
ama bu tedavi gercekten yogun ilgi istiyor,öyle ki benim doktorum kan tahlili sonuclarimi bile direk beni arayarak söylüyor,yani güvenmen cok cok önemli..
insallah bundan sonrasi senin icin cok iyi olur,sende benim dualarimdasin canimm opuyorumnanaktan

Back
X