Pcoslu olup yumurtlama takibiyle hamile kalan varmi????

evet 31.günde bir adet görüyorum ama çok ilginçtir dün ve bugün sanki yumurtluyor gibi sızılar oldu ama mümkünmü bilemiyorum adetime 9 gün var geç mi yumurtluyorum eğer öyleyse maalesef değerlendiremiyorum ,sizin dediğiniz gibiyse 16.günü falan ovulasyon oluyor
Yanlış anlaşılma olmasın elma şekeri, 31 günde adet oluyorsan ovülasyon 14. Gün olır çatlama 16. Gün olur, 17. Günde de birliltelik olduysa şansınız olabilir yani. Akıntı oldu mu o günlerde...

ben de de hafif derece de pko var, 5 gün klomen kullandım, 3 adet yumurtam gelişti, 2 tanesi 20 mm, biri 17.3 mm olmuştu dün, bugün çatlatma iğnem var, az sonra gidip vurduracağım. siz iğneyi ne zaman vurdurdunuz? Sizin ne güzel bir oğlunuz var, üstelik doğal yolla olmuş, Allah inşallah gönlünüze göre verir.
Allah razı olsun tedavide ikinci ayım Dr.yumurtaların çok inatçı dedi iki kutu iğneyle büyüdü çatlatma iğnesi vurulalı bugün 14.günüm pazartesiye adet olmazsam kan tahlili yapılacak eğer adet olursam üçüncü aya tedaviye devam edicez dedi Dr.inş.bu ay tutar yaaa...

Merhaba arkadaslar...
konu önceden acildiysa özür diliyorum,aradim ama bulamadim..
Aranizda Polikistik over sendromu olup yumurtlama takipleriyle hamile kalan arkadaslar var mi??
ve bu tedavide en son catlatma ignesi vurma sürecinde hormon degerlerini hatirlayan-bilenler??
a.s. a.s.

ucu-pete, post: 9397357, member: 46915"]Merhaba arkadaslar...
Aranizda Polikistik over sendromu olup yumurtlama takipleriyle hamile kalan arkadaslar var mi??
ve bu tedavide en son catlatma ignesi vurma sürecinde hormon degerlerini hatirlayan-bilenler??
a.s. a.s.
[/QUOTE]
Ben de suan klomenle takipteyim

ucu-pete, post: 9397357, member: 46915"]Merhaba arkadaslar...
a.s. a.s.
Ben de suan klomenle takipteyim[/QUOTE]

Selm canm.[/QUOTE]

, post: 44422973, member: 678546"][/QUOTE]
Selm canm.[/QUOTE]
Selam 3. Ayiim hic bi tane bile yumurtam olmadı çok direnclisin iğneler pahali garantisi yok bence direk tüp bebek dedi inanmak istemiyorum çünkü önce rakipsiz hamile kaldım dusuk yaptım senin doktor ne dedi

Kisaca hikayemi anlataym sana. Pko liyim.25 yasindaym ergenligindn itibaren duzensz adet ve kilo prob vardi.ewlendm 6 ay korundk ve yakalsik 18 aylik ewliyim. Korunmayi birakali 4 ay oldugunda tedaviye baslamamz icin dr um israr etti.ve ilk klomen kullanmaya basladm. Ilk iki ay birer kutu kullandm yumurtam buyumedi. Ucuncu ay iki kutu kullndm ve bir iki tane buyudu. Catlatma ignesi vuruldm.ignenn uzerinden 10 gun falan gecmisti bhcg 40 karda idi. Ama tekrar kan verdm iki gun sonra dustu deger. Meger igne bhcg icerikli o yuzden yuksk cikms. Yani ucuncu ayda da dollenme olmadi. 3 ay sonra rahim filmi cekildm bir sknti yoktu. Tayin olduk tasindk derken ara werdm tedaviye. Hem yukseklisans yapiyorm hem de ikinci universiteyi okudgm icin tedaviye baslamdk
Yogunlugum ocak ayinda biticek hesabi yaparak dr arastrmaya basladm. Adet olmayi bekliyordm dr um gecen hafta test yapalim ona gore adet sokturuci vereym dedi. Inanamadim ve bhcg 90 degerlerini gordm.. Sok oldum resmen. Agladim ve sewincden degilde Allahin buyuklugu karsisinda dondum ve agladm.. Kafaya takmadigin an hamile kalrsn diyolardi ama yapamiyordm. Cok sukur

Kisaca hikayemi anlataym sana. Pko liyim.25 yasindaym ergenligindn itibaren duzensz adet ve kilo prob vardi.ewlendm 6 ay korundk ve yakalsik 18 aylik ewliyim. Korunmayi birakali 4 ay oldugunda tedaviye baslamamz icin dr um israr etti.ve ilk klomen kullanmaya basladm. Ilk iki ay birer kutu kullandm yumurtam buyumedi. Ucuncu ay iki kutu kullndm ve bir iki tane buyudu. Catlatma ignesi vuruldm.ignenn uzerinden 10 gun falan gecmisti bhcg 40 karda idi. Ama tekrar kan verdm iki gun sonra dustu deger. Meger igne bhcg icerikli o yuzden yuksk cikms. Yani ucuncu ayda da dollenme olmadi. 3 ay sonra rahim filmi cekildm bir sknti yoktu. Tayin olduk tasindk derken ara werdm tedaviye. Hem yukseklisans yapiyorm hem de ikinci universiteyi okudgm icin tedaviye baslamdk
Yogunlugum ocak ayinda biticek hesabi yaparak dr arastrmaya basladm. Adet olmayi bekliyordm dr um gecen hafta test yapalim ona gore adet sokturuci vereym dedi. Inanamadim ve bhcg 90 degerlerini gordm.. Sok oldum resmen. Agladim ve sewincden degilde Allahin buyuklugu karsisinda dondum ve agladm.. Kafaya takmadigin an hamile kalrsn diyolardi ama yapamiyordm. Cok sukur
Allah tum isteyenlre nasip etsin duamdasiniz kizlar. Gercekten ben kafamdan sildigim ay hamile kaldim ki yumurtlayamadigim halde. Bu ay yumirtlamisim demekki. Dua edin.

Umut oldu tesekkur ederim allah tamamına erdirsin darısı başıma dua edermisin bana

Kizlar klomen kullanirken başka ilaç kullandınız mi hastaneye de doktora da güveniyorum özel gidiyorum zaten ama bana vermedi çok kilo problem im de yok hiç yumurta olmayınca yanlış bi tedavi mi ki diyorum

bkozovacı çatlatma iğnesini vurulalı 3 hafta oldu ve adet olmadın mı, kan ya da idrar testi yaptırmadın mı? adetlerin düzenli değil mi normalde, hamilelik varsa zaten çıkar kanda, nasıl sabrettin:)
Maalesef Ayın 2'sinde adet oldum :( Doktor öyle bi konuşmuştu ki eşimde bende çok umutlanmıştık hayal kırıklığı oldu biraz ama denemeye devam artık kısmet

Moralim çokbozuk bugün kan tahlili yaptırdım negatif bi dahaki ay Dr.gitmicem evde soğan kürü peşine de incir kürü yapıcam bakalım faydası ne olcak ağlamamak için zor tuttum kendimi.ilk ay rahim filmide çekinmiştim bu ay ekstre vajidan kullanımlık jel ve östrofem diye bi hap da vermişti.ne zor bi süreç neyseki bi oğlum var en büyük tesellim.Rabbim isteyen herkese bu güzel duygu tattırsın inş.

Moralim çokbozuk bugün kan tahlili yaptırdım negatif bi dahaki ay Dr.gitmicem evde soğan kürü peşine de incir kürü yapıcam bakalım faydası ne olcak ağlamamak için zor tuttum kendimi.ilk ay rahim filmide çekinmiştim bu ay ekstre vajidan kullanımlık jel ve östrofem diye bi hap da vermişti.ne zor bi süreç neyseki bi oğlum var en büyük tesellim.Rabbim isteyen herkese bu güzel duygu tattırsın inş.
Sizin pko mi var

Back
X