- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
TAMAM canım sagolDegerlendir ama bence 2 günde 1 olacak şekilde değerlendir. Şuanda her gün değerlendirirsen spermler kalitesizlesir yok yere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAMAM canım sagolDegerlendir ama bence 2 günde 1 olacak şekilde değerlendir. Şuanda her gün değerlendirirsen spermler kalitesizlesir yok yere
Rica ederim bebeğimTAMAM canım sagol![]()
t sizin oralardadamı yasak var burda yok ) İyi yapmışsınız canmKızlaaarrr ben geldim, bugün yasak başlıyor diye kayınvalidemlerim yanına bağa geldik o yüzden çok giremedim
şgeldin balmmm yorulmussındırda sen şimdi dinlen ben bugünü de değerlendirecektim ama eşim bası cok attığı yattı Bidada sabah uyanır-Yagmur- biz devam edelim canım bir anda koyu olması gerekiyor bize daha var bence yani bana vardır benim koyu çıktığına bakma, benim lh yüksek
Evet kuzum burada vareve
t sizin oralardadamı yasak var burda yok ) İyi yapmışsınız canm
Aynen bebeğim ya ister istemez oturamıyorsunHoş
şgeldin balmmm yorulmussındırda sen şimdi dinlen ben bugünü de değerlendirecektim ama eşim bası cok attığı yattı Bidada sabah uyanır![]()
Yapmak için ovülasyon testlerimi de yanımda getirdim gizli gizli yapacağım![]()
YaaHoş
şgeldin balmmm yorulmussındırda sen şimdi dinlen ben bugünü de değerlendirecektim ama eşim bası cok attığı yattı Bidada sabah uyanır![]()
Flim tavsiyen varmı bana Türk olcak amaYaaNeyse uarın
Ödetirsin uyumak neymişş bizde son ovu gördüm 1gün değerlendirdik işleri yoğun yorgun geliyodu
![]()
bir kaç gün ordasın heraldeYapmak için ovülasyon testlerimi de yanımda getirdim gizli gizli yapacağım![]()
Bird BoxFlim tavsiyen varmı bana Türk olcak ama
Kuzum Pazartesi’ye kadar buradayızSen ordasın
bir kaç gün ordasın heralde
Çok iyi yaYapmak için ovülasyon testlerimi de yanımda getirdim gizli gizli yapacağım![]()
nasılsın canm napıyosın bıttımı adetÇok iyi ya![]()
Iyiyim canim ne olsun evde takilmaca. Yok bitmedi ama bitmek üzere yarın abdest alirim kesin. Sende ne var yok konusamadik bugünnasılsın canm napıyosın bıttımı adet