Pcoslular bir bakabilirmisiniiz lütfen

isimsizzs

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar ben 2 senedir pcoslu olduğumu öğrendim evlendiğimden beri bir bebiş istiyoruz ama nasip olmadı bir türlü hormon testim gayet normal ama değerim 5.5 Hsg filmimdede bir sıkıntı yok vitamin folik asit kullandım eşimdede bir problem yokmuş testleri gayet normal ovulasuon testi kullandım ama hiç pik göremedim doktor önerisiyle klomen kullandım ama gelişmedi hiç bir yumurtam devam etmek istemedim açıkçası doktorumuzda çok önemsemedi kendiliğindne kalırsın diye baktı kilo problemim var ama aşırı kiloluda değilim sizce normal yoldan kalabilirmiyim yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler varmı

Kızlar ben 2 senedir pcoslu olduğumu öğrendim evlendiğimden beri bir bebiş istiyoruz ama nasip olmadı bir türlü hormon testim gayet normal ama değerim 5.5 Hsg filmimdede bir sıkıntı yok vitamin folik asit kullandım eşimdede bir problem yokmuş testleri gayet normal ovulasuon testi kullandım ama hiç pik göremedim doktor önerisiyle klomen kullandım ama gelişmedi hiç bir yumurtam devam etmek istemedim açıkçası doktorumuzda çok önemsemedi kendiliğindne kalırsın diye baktı kilo problemim var ama aşırı kiloluda değilim sizce normal yoldan kalabilirmiyim yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler varmı
Bende sizinle aynı durumdayım. Pcosum var ve 72 kilodayım. Doktorum doğal bir reçete verdi o şekilde hamile kaldım. Bebeğimi kaybettim ama o formülle hamile kaldım yanı

Bende sizinle aynı durumdayım. Pcosum var ve 72 kilodayım. Doktorum doğal bir reçete verdi o şekilde hamile kaldım. Bebeğimi kaybettim ama o formülle hamile kaldım yanı
Reçetenizi paylaşma şansınız varmı kilolarımızda aynıymış

amh 5.7 ile hamile kaldım ve obez kategorisindeyim, ovülasyon testinds inovitta kullan kahve çay gereksiz ilaç tüketiyırsan hepsini bırak ben hiç kilolu hamile kalırmıyım acaba diye strese girmedim sizde girmeyin ha sonraki süreç bir tık zor olabilir ama onada dikkat edersiniz. birde yumurta ve sperm kalitesibe kabak çekirdegi çok iyi geliyor

Merhaba, kaybınıza çok üzüldüm, umarım sağlıklı bir hamileliği en kısa zamanda yaşarsınız.
Benimde çok kilom yok, bi kaç kilo verdim 69-70 arasıyım şuan. Pco görüntüsü var bende de insülin direnci kaynaklı. 1.5 yıldır gebelik oluşmadı maalesef, pco için iyi gelen reçeteyi benimle paylaşabilir misiniz?

Back
X