Pcos'luların Buluşması 🩷

bfbf

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
248
58
13
Merhaba, ilk regl olduğum günden beri yani neredeyse 14 yıldır pcos olduğumu biliyorum. Bazen çok düzenli olan reglim bazen uzadıkça uzuyor.

2 aydır bebiş için deniyoruz evet biliyorum daha çok yeniyim İlk denediğim ay kimyasal gebelik oldu bu ikinci denemeden de muhtemelen sonuç alamadım.

İnsülin direncim sınırda olmasına rağmen doktorum Glifor'a başlattı ancak mide hassasiyetim yüzünden günde 1 alabiliyorum.

Yumurtlama dönemine kadar Ocean polysitol kullandım yumurtlama sonrası Ocean Mummy'e geçtim. Ek olarak D vitamini ve KoenzimQ10 kullanıyorum.

Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ancak kilo veremedim 75 kiloyum 163 boyum var.

Pcos olupta yapmamı tavsiye edeceğiniz tüm önerilere açığım Burada hepimiz buluşup birbirimize destek olalım

Selam canım, bende pcosum 3.5 yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım, ilk tavsiyem kilo vermen için akşam yemeğini kesmen başka türlü pcoslar kilo veremiyor akşamdan sabaha yağ yakımı için destek olmalı ve aralıklı oruç yapmalısın, 2 . tavsiyemde Mfk yöntemi var Mehmet Fatih karslı hocanın takviyeleri kendisi kadın doğum doktoru, takviyelerini kullananlar 3.6 ay arası gebe oluyor, benim bugün çatlatma iğnem var sonuç alamazsam onun takviyeleri ile devam edeceğim

Ben 2 yıldır deniyorum maalesef kimyasal dahi olmadı. Doktorunuzun takviyelerini aksatmamanızı öneririm. Ayrıca pcosluların akdeniz tipi bir beslenmeye geçmesi gerekiyor. Gluteni azaltın. Saplıklı yağlar bakliyat çig kuruyemişler balık yeşillik sebze. bunları bol bol tüketmeniz gerek. Spor yapmanız gerek çünkü pcosluların sporsuz kilo vermesi imkansız çok çok zor. Biraz hayat düzeninin değişmesi gerekiyor. Ayrıca yumurta takibi için ovülasyon testleri kullanabilirsiniz. Ben bu ay kullanmaya başladım. Kilo vermeye çalışıyorum. Ayrıca bir süre doktora ara vermek durumunda kaldım bu yüzden incir havuç kürünü deniyorum şuan. Ama ben risk aldığımın farkındayım bunu deneyerek. Prolaktin seviyesi yükseltme ihtimali var. Siz denemeyin takviyelerinizi alın yaşam biçiminizi değiştirin kimyasal olduysa hamile kalmanızda sorun yok demektir.

Evet kilo vermek için çok çabalıyorum neredeyse aralıklı oruç gibi 2 öğün besleniyoruö. Hiç duymamıştım o doktoru bir araştırayım

ben bu ay laboquick kullandım tam net pik göremedim. Doktor kontrolünde yumurtluyor muyum vs görmek istiyorum. Doktor kontrolünüz nasıldı

ben bu ay laboquick kullandım tam net pik göremedim. Doktor kontrolünde yumurtluyor muyum vs görmek istiyorum. Doktor kontrolünüz nasıldı
Zaten en büyük sorunumuz o, tam net bi pik görmeden yumurtlama olmuyor, nasıl yönetmeliyiz süreci gerçektn bilmiyorum, pcos cok zorluyor

Kızlar kimyasal dahil olmadı diye üzülmeyin ya öyle bir haber alıp umutlanıp kimyasal olduğunuzu öğrendiğinizde dünyalarınız yıkılsaydı, ben hep sağlıklı olsun 1 kerede olsun diye dua ediyorum dualarımızı güzel edelim ağzımızdan çıkan her söz dua niteliğinde, kalbinizi yormayın her imrendiğimiz bebekli çiftlerde farklı sorunlar olabiliyor, o yüzden dualarımız özel ve hayırlı olsun

aynen öyle canım çok güzel söyledin hayırlı olsun sağlıklı olsun. pcos'ta süreç çok uzun ve zorlı

Zaten en büyük sorunumuz o, tam net bi pik görmeden yumurtlama olmuyor, nasıl yönetmeliyiz süreci gerçektn bilmiyorum, pcos cok zorluyor
bu ay doktora bir görüneceğim ben hiç kan tahlili yaptırmadım uzun zamandır. belki ilaç vs başlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…