- 31 Ekim 2025
- 94
- 15
- 3
Bende aynısını yapıyorum bu ara ne kadar süre kullandınız ocean bi kaç yerde okudum ilk aydan etki ediyormuş sanırımbenim gebeliğim oluştu ve sadece ocean polysitol kullandım ve kabak çekirdeği yedim birazda sağlıklı beslendim
daha ilk kullanımımdıBende aynısını yapıyorum bu ara ne kadar süre kullandınız ocean bi kaç yerde okudum ilk aydan etki ediyormuş sanırım
Ay hadi darısı başımadaha ilk kullanımımdısadece yumurtlama günüme kadar kullandım yumurtlamayı gördükten sonra ocean mummy kullanmaya başladım ve onunla devam ediyorum
Ben Poliversin diye bir takviye kullanıyorum iki doktor da aynısını tavsiye etti. Biri günde 2 tane kullan dedi biri 1 tane kullan dedi. 1 tane kullanıyorum ama pek faydasını görmedim acaba Ocean daha mı etkili?daha ilk kullanımımdısadece yumurtlama günüme kadar kullandım yumurtlamayı gördükten sonra ocean mummy kullanmaya başladım ve onunla devam ediyorum
ya ben de baya araştırdım burda farklı marka kullananlarda olmuş yorumlarında ilk ayda etkisini gördüm yazanlar baya vardı ilk aydan etkisini bende görmüş oldum isterseniz deneyin siz deBen Poliversin diye bir takviye kullanıyorum iki doktor da aynısını tavsiye etti. Biri günde 2 tane kullan dedi biri 1 tane kullan dedi. 1 tane kullanıyorum ama pek faydasını görmedim acaba Ocean daha mı etkili?
yok ben ikisini de kendi kafama göre alıp başladım. polysitolde inositol var yumurtlamaya yardımcı yumurta sağlığını artıran. Yumurtladıktan sonra hamilelik ihtimaline karşı mummy'ye geçmiştim.Ay hadi darısı başımaDoktorunuz mu diğer ilaca geçmenizi istedi neyden dolayı geçtiniz diğer ilaca.
Amin canım bas doktor önerdi pcostan dolayı birde o ilacın içinde aktif folat varmış sanırım benim genetik testte öyle çıkmış. folik asitin bana etkisi olmuyomuş aktif folat kullanmam lazımmış.yok ben ikisini de kendi kafama göre alıp başladım. polysitolde inositol var yumurtlamaya yardımcı yumurta sağlığını artıran. Yumurtladıktan sonra hamilelik ihtimaline karşı mummy'ye geçmiştim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin. Bu ay çok umutluydum aslında midem bulanıyordu sürekli adetim 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı nasip değilmiş demek ki. Yumurtladığını ovulasyon testi yaparak mı gördün peki?yok ben ikisini de kendi kafama göre alıp başladım. polysitolde inositol var yumurtlamaya yardımcı yumurta sağlığını artıran. Yumurtladıktan sonra hamilelik ihtimaline karşı mummy'ye geçmiştim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet öyle gördüm. ben ondan öncesinde kimyasal geçirmiştim. yumurtluyo muyum diye merakımdan alıp yapmıştım. Akıntımdan da anlıyorum aslında yumurtlamamı. Pcos varsa mutlaka inositol ve kabak çekirdeği yiyin yumurtayı besleyen sağlıklı yapan besinler tüketinAmin Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin. Bu ay çok umutluydum aslında midem bulanıyordu sürekli adetim 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı nasip değilmiş demek ki. Yumurtladığını ovulasyon testi yaparak mı gördün peki?
aa mummyde de vifolicte de aktif folat formu var diye biliyorum ama doktorunuza bir danışınAmin canım bas doktor önerdi pcostan dolayı birde o ilacın içinde aktif folat varmış sanırım benim genetik testte öyle çıkmış. folik asitin bana etkisi olmuyomuş aktif folat kullanmam lazımmış.
Tamam çok teşekkür ederim. İnternetten alsam güvenilir midir acabaEvet öyle gördüm. ben ondan öncesinde kimyasal geçirmiştim. yumurtluyo muyum diye merakımdan alıp yapmıştım. Akıntımdan da anlıyorum aslında yumurtlamamı. Pcos varsa mutlaka inositol ve kabak çekirdeği yiyin yumurtayı besleyen sağlıklı yapan besinler tüketin
ben internetten aldımTamam çok teşekkür ederim. İnternetten alsam güvenilir midir acaba
Kendisi verdiği için zaten sorgulamadım hiç açıkçası. Aynı saatte mi alıyorsunuz sizaa mummyde de vifolicte de aktif folat formu var diye biliyorum ama doktorunuza bir danışın
aynı saatte almadım hiç ama yemeklerden sonra içtimKendisi verdiği için zaten sorgulamadım hiç açıkçası. Aynı saatte mi alıyorsunuz siz
Ay bende baya içtiğim saatler arası fark var ondan sordum aynı saatte içemiyorum hiçaynı saatte almadım hiç ama yemeklerden sonra içtim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizimde sağlıkla ilerlesin inşallahAy bende baya içtiğim saatler arası fark var ondan sordum aynı saatte içemiyorum hiçbu ay bende bu ilaçtan dolayı aşırı umutluyum dua edin bizede
Amin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımRabbim isteyen herkese nasip etsin, bizimde sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?