Pcos'luların Buluşması 🩷

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim gebeliğim oluştu ve sadece ocean polysitol kullandım ve kabak çekirdeği yedim birazda sağlıklı beslendim
Bende aynısını yapıyorum bu ara ne kadar süre kullandınız ocean bi kaç yerde okudum ilk aydan etki ediyormuş sanırım

Ay hadi darısı başıma Doktorunuz mu diğer ilaca geçmenizi istedi neyden dolayı geçtiniz diğer ilaca

daha ilk kullanımımdı sadece yumurtlama günüme kadar kullandım yumurtlamayı gördükten sonra ocean mummy kullanmaya başladım ve onunla devam ediyorum
Ay hadi darısı başıma Doktorunuz mu diğer ilaca geçmenizi istedi neyden dolayı geçtiniz diğer ilaca.

daha ilk kullanımımdı sadece yumurtlama günüme kadar kullandım yumurtlamayı gördükten sonra ocean mummy kullanmaya başladım ve onunla devam ediyorum
Ben Poliversin diye bir takviye kullanıyorum iki doktor da aynısını tavsiye etti. Biri günde 2 tane kullan dedi biri 1 tane kullan dedi. 1 tane kullanıyorum ama pek faydasını görmedim acaba Ocean daha mı etkili?

Ben Poliversin diye bir takviye kullanıyorum iki doktor da aynısını tavsiye etti. Biri günde 2 tane kullan dedi biri 1 tane kullan dedi. 1 tane kullanıyorum ama pek faydasını görmedim acaba Ocean daha mı etkili?
ya ben de baya araştırdım burda farklı marka kullananlarda olmuş yorumlarında ilk ayda etkisini gördüm yazanlar baya vardı ilk aydan etkisini bende görmüş oldum isterseniz deneyin siz de

Ay hadi darısı başıma Doktorunuz mu diğer ilaca geçmenizi istedi neyden dolayı geçtiniz diğer ilaca.
yok ben ikisini de kendi kafama göre alıp başladım. polysitolde inositol var yumurtlamaya yardımcı yumurta sağlığını artıran. Yumurtladıktan sonra hamilelik ihtimaline karşı mummy'ye geçmiştim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım bas doktor önerdi pcostan dolayı birde o ilacın içinde aktif folat varmış sanırım benim genetik testte öyle çıkmış. folik asitin bana etkisi olmuyomuş aktif folat kullanmam lazımmış.

Amin Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin. Bu ay çok umutluydum aslında midem bulanıyordu sürekli adetim 3 gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı nasip değilmiş demek ki. Yumurtladığını ovulasyon testi yaparak mı gördün peki?

Evet öyle gördüm. ben ondan öncesinde kimyasal geçirmiştim. yumurtluyo muyum diye merakımdan alıp yapmıştım. Akıntımdan da anlıyorum aslında yumurtlamamı. Pcos varsa mutlaka inositol ve kabak çekirdeği yiyin yumurtayı besleyen sağlıklı yapan besinler tüketin

Amin canım bas doktor önerdi pcostan dolayı birde o ilacın içinde aktif folat varmış sanırım benim genetik testte öyle çıkmış. folik asitin bana etkisi olmuyomuş aktif folat kullanmam lazımmış.
aa mummyde de vifolicte de aktif folat formu var diye biliyorum ama doktorunuza bir danışın

Tamam çok teşekkür ederim. İnternetten alsam güvenilir midir acaba

Merhaba. Benim de pcosum var. Geçen sene 1 kimyasal geçirdim ve ondan sonra çocuk istediğimi anladım. Ama sonra hiç gebelik oluşmadı. 1 yıldır deniyoruz eşimin testleri normal çıktı. Ben hsg çektim sol tüpüm kapalı. 1 ay klomen+ovitrelle denedik olmadı. Sonraki ay ilaçsız göreyim dedi ama ilaçsız yumurtam büyümüyormuş iğne başlayalım dedi. İnofolic ve glifor verdi. 2 ay kullandım beni çok kötü yaptılar diye devam edemedim. İğne tedavisine de başlayamadım her 2 günde bir kontrole çağırdığı için. İş yerim izin vermedi. İş çıkışıma randevu veren doktor bulabilirsem şansımı deneyeceğim artık. Ovülasyon deneyeyim dedim ama hep pik. Hiç silinmiyor. Umudumu da iyice kaybettim zaten... Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…