- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 30
- Konu Sahibi bebekozlemii
-
BeeenKizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan
Umarım sesini duyarsın canımMerhaba, bende pcosluyum eşimde ileri hareketsizlik sebebiyle tüp bebek yaptırdık. 1negatif aşılamam var. 8 haftalık hamileyim henüz kalp atışını duyamadık pek ümitli gitmiyor ama bakalım takdir Allahtanbenden 40 yumurta toplanmıştı o sebeple baya agrılı bir süreç geçirmiştim ağrıdan doğrulamadım ilk günler. Ama hiç korkma 1 hafta içinde kendine geliyorsun. Bol bol dinlenerek iyi beslenerek ve bol su içerek atlattım süreci. Dilerim her şey gönlünce olur
Siz baya ağır pcoslusunuz o zaman. Benim orta düzey dedi bugün doktorumMerhaba, bende pcosluyum eşimde ileri hareketsizlik sebebiyle tüp bebek yaptırdık. 1negatif aşılamam var. 8 haftalık hamileyim henüz kalp atışını duyamadık pek ümitli gitmiyor ama bakalım takdir Allahtanbenden 40 yumurta toplanmıştı o sebeple baya agrılı bir süreç geçirmiştim ağrıdan doğrulamadım ilk günler. Ama hiç korkma 1 hafta içinde kendine geliyorsun. Bol bol dinlenerek iyi beslenerek ve bol su içerek atlattım süreci. Dilerim her şey gönlünce olur
Canımm inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin içinİnşallah kalp sesini de duyar sağsalim elinize alırsınız
Bende pcosluyum canim, 4 senelik evliyim gecen sene 15 martta ilk trAnsferim olmustu ve tuttu cok sukur suan 5 aylik oglum dunyadaKizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan
26 yasındayım. 4 senelik evliyiz. İlk tüp bebek denememiz. Esimin ileri hareket hızı düşük.Yumurta gelişim nasıl oluyor canım hiç kontrole gittin mi sen kaç yıllık evlisin, ben bugün ,375 le başladım pazartesi kontrolüm var
Çok güzel ve sonu pozitif biten bir süreç geçirmenizi diliyorum26 yasındayım. 4 senelik evliyiz. İlk tüp bebek denememiz. Esimin ileri hareket hızı düşük.
İlaç kullanımı. Şöyleydi •
• 2-8 mayıs arası gonalf 900x2 ü 275 vurdum,
9 mayıs gonal f 450 yi 275 , duphaston
10 mayıs 225 vurdum.+ duphaston kullandım .
11 mayıs persembe sadece +duphaston ve genopeptyle x2 vurdum.
Cuma ilaç kullanmayacağım.
Cumartesi toplama işlemi var
İnsalllah hepimizin gönlünden geçenler olsunnÇok güzel ve sonu pozitif biten bir süreç geçirmenizi diliyorum
Pcosta ilk deneme başarı görünce benimde umudum artıyor ne çok mutlu oldumBende pcosluyum canim, 4 senelik evliyim gecen sene 15 martta ilk trAnsferim olmustu ve tuttu cok sukur suan 5 aylik oglum dunyada12 yumurtam toplAnmisti bunlardan 6 tanesi 3. Gune geldi 3 taneside 5. Gune geldilerr dondurduk ve diger ay transfer olmustum 2 yavrum daha bekliyo buzluktaa
İnşallah sizlerde olumlu sonuçlar alırsınız26 yasındayım. 4 senelik evliyiz. İlk tüp bebek denememiz. Esimin ileri hareket hızı düşük.
İlaç kullanımı. Şöyleydi •
• 2-8 mayıs arası gonalf 900x2 ü 275 vurdum,
9 mayıs gonal f 450 yi 275 , duphaston
10 mayıs 225 vurdum.+ duphaston kullandım .
11 mayıs persembe sadece +duphaston ve genopeptyle x2 vurdum.
Cuma ilaç kullanmayacağım.
Cumartesi toplama işlemi var
insallahİnşallah sizlerde olumlu sonuçlar alırsınızbana da 4 tane gonal f 450 verdi. T ile başlayan bir hap verdi yanında. Pazartesi sabah 9 da gel dedi hemen yumurta toplamaz herhalde biraz daha kullan der belki diye düşünüyorum 4 gün az çünkü dmi
Sizde toplama işleminiz nasıl geçti kaliteleri nasıl onları filan yazar mısınız yarıninsallaho ilk kontrolde büyümüş oluyorlar ama tam istenilen seviyede olmuyorlar yumurtaların ilaçlara olan tepkisine bakıyorlar aslında sonrasında eklenir diye düsünüyorum tabi doktorunuz daha iyi bilir
InsaAllahh canimm hep guzel dusun guzel olsun herseyPcosta ilk deneme başarı görünce benimde umudum artıyor ne çok mutlu oldumİnşallah onlara da kavuşursunuz. İnşallah benimde hersey yolunda gider ve nasip olur ilkte
Canım bende pcos hastasıyım 2,5 senelik evliyim evlendigim ilk ay kendigilimden hamile kaldım boş gebelik oldu sonra hiç olmadı ve aşılama oranı düşük diye direk tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitifi gördük tek embiriyo koydular şuan 12+6 günlük olduk çok şükür. Sana şunu söyleyebilirim pcos olup hamile asla olmayan görmedim sadece normal yolla zorluyor yine olmaz değil ama tedavide şans baya yüksek oluyor bende 19 tane yumurta toplandi yumurta sayına bakma hiç kalitesi önemli kimisinde 30 40 daha fazla oluyor ama kaliteli az oluyor bende 19 hepsi kaliteli çıktı dollendi biz akıllı teknolojiyle en kalitelerini dondurttuk 9 tane dondurttuk toplam 1 transfer oldu 8 adet kaldı umarim sende de çok güzel geçer herşey hiç stres yapma akışına bırak herşeyi rabbim tedavini hayırlı etsin inşallahKizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan
Tabiki yazarım yarın. Adet sonrası transfer dendi ama bilemiyorumSizde toplama işleminiz nasıl geçti kaliteleri nasıl onları filan yazar mısınız yarınbirbirimizi bilgilendirelim. Birde döndürüp diğer ay mi transfer olacaksınız
Pcosluyum ve şuan 8 haftalık hamileyim tüp bebek ile.Kizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?