Pcosluyum bugün tüp bebek sürecine başladım 😃

bebekozlemii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
627
337
33
30
Kizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan

Beeen pcosluyum cumartesi yumurta toplama işlemim var

Yumurta gelişim nasıl oluyor canım hiç kontrole gittin mi sen kaç yıllık evlisin, ben bugün ,375 le başladım pazartesi kontrolüm var

Merhaba, bende pcosluyum eşimde ileri hareketsizlik sebebiyle tüp bebek yaptırdık. 1negatif aşılamam var. 8 haftalık hamileyim henüz kalp atışını duyamadık pek ümitli gitmiyor ama bakalım takdir Allahtan benden 40 yumurta toplanmıştı o sebeple baya agrılı bir süreç geçirmiştim ağrıdan doğrulamadım ilk günler. Ama hiç korkma 1 hafta içinde kendine geliyorsun. Bol bol dinlenerek iyi beslenerek ve bol su içerek atlattım süreci. Dilerim her şey gönlünce olur

Umarım sesini duyarsın canım

Siz baya ağır pcoslusunuz o zaman. Benim orta düzey dedi bugün doktorum

İnşallah kalp sesini de duyar sağsalim elinize alırsınız
Canımm inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için evet ben baya baya pcosluyum. 3 buçuk yıllık evliyim hiç hamile kalamadım. Pcos için ne tedavisi olduysam fayda etmedi, yumurtanın fazla olması dışında tüp bebekte pcosun böyle bir avantajı varmış bende işin içine girene kadar bilmiyordum. Öyle ki ohss riski en fazla pcoslularda oluyormuş, çok fazla yumurta toplandığı için. Drunuz zaten bilgilendirir sizi bunun için. Ben kıyısından döndüm ama 1 hafta yerimden kımıldayamadım bol su içerek attım ilaçları vücudumdan. Hayatımda öyle şişmedim gören 6 aylık hamile sanardı :) çok şükür her şey geçiyor. Benim dondurulmuş 3.gün embriyosuydı bu arada her Dr farklı prosedürle ilerliyor.

Bende pcosluyum canim, 4 senelik evliyim gecen sene 15 martta ilk trAnsferim olmustu ve tuttu cok sukur suan 5 aylik oglum dunyada 12 yumurtam toplAnmisti bunlardan 6 tanesi 3. Gune geldi 3 taneside 5. Gune geldilerr dondurduk ve diger ay transfer olmustum 2 yavrum daha bekliyo buzluktaa

Yumurta gelişim nasıl oluyor canım hiç kontrole gittin mi sen kaç yıllık evlisin, ben bugün ,375 le başladım pazartesi kontrolüm var
26 yasındayım. 4 senelik evliyiz. İlk tüp bebek denememiz. Esimin ileri hareket hızı düşük.
İlaç kullanımı. Şöyleydi •
• 2-8 mayıs arası gonalf 900x2 ü 275 vurdum,
9 mayıs gonal f 450 yi 275 , duphaston
10 mayıs 225 vurdum.+ duphaston kullandım .
11 mayıs persembe sadece +duphaston ve genopeptyle x2 vurdum.
Cuma ilaç kullanmayacağım.
Cumartesi toplama işlemi var

Çok güzel ve sonu pozitif biten bir süreç geçirmenizi diliyorum

Pcosta ilk deneme başarı görünce benimde umudum artıyor ne çok mutlu oldum İnşallah onlara da kavuşursunuz. İnşallah benimde hersey yolunda gider ve nasip olur ilkte

İnşallah sizlerde olumlu sonuçlar alırsınız bana da 4 tane gonal f 450 verdi. T ile başlayan bir hap verdi yanında. Pazartesi sabah 9 da gel dedi hemen yumurta toplamaz herhalde biraz daha kullan der belki diye düşünüyorum 4 gün az çünkü dmi

insallah o ilk kontrolde büyümüş oluyorlar ama tam istenilen seviyede olmuyorlar yumurtaların ilaçlara olan tepkisine bakıyorlar aslında sonrasında eklenir diye düsünüyorum tabi doktorunuz daha iyi bilir

insallah o ilk kontrolde büyümüş oluyorlar ama tam istenilen seviyede olmuyorlar yumurtaların ilaçlara olan tepkisine bakıyorlar aslında sonrasında eklenir diye düsünüyorum tabi doktorunuz daha iyi bilir
Sizde toplama işleminiz nasıl geçti kaliteleri nasıl onları filan yazar mısınız yarın birbirimizi bilgilendirelim. Birde döndürüp diğer ay mi transfer olacaksınız

Pcosta ilk deneme başarı görünce benimde umudum artıyor ne çok mutlu oldum İnşallah onlara da kavuşursunuz. İnşallah benimde hersey yolunda gider ve nasip olur ilkte
InsaAllahh canimm hep guzel dusun guzel olsun hersey

Canım bende pcos hastasıyım 2,5 senelik evliyim evlendigim ilk ay kendigilimden hamile kaldım boş gebelik oldu sonra hiç olmadı ve aşılama oranı düşük diye direk tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitifi gördük tek embiriyo koydular şuan 12+6 günlük olduk çok şükür. Sana şunu söyleyebilirim pcos olup hamile asla olmayan görmedim sadece normal yolla zorluyor yine olmaz değil ama tedavide şans baya yüksek oluyor bende 19 tane yumurta toplandi yumurta sayına bakma hiç kalitesi önemli kimisinde 30 40 daha fazla oluyor ama kaliteli az oluyor bende 19 hepsi kaliteli çıktı dollendi biz akıllı teknolojiyle en kalitelerini dondurttuk 9 tane dondurttuk toplam 1 transfer oldu 8 adet kaldı umarim sende de çok güzel geçer herşey hiç stres yapma akışına bırak herşeyi rabbim tedavini hayırlı etsin inşallah

Pcosluyum ve şuan 8 haftalık hamileyim tüp bebek ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…