- Konu Sahibi bebekozlemii
-
Evet kesinlikle çok haklısın maddi manevi çok kötü. Tahmin ediyorum gerçekten ben aşılamaya hiç cesaret edemedim şansı düşük diye onda da negatif görürsem baya etkilenirim diye düşünüyordum Rabbim ilkte nasip etsin inşallah. Hangi merkez hangi doktora gidiyorsunBebek tutsun da 100 bin de gitsin önemli değil , tutmazsa tekrar para denklestir bul git derken yine en az 1-2 sene kaybımiz olacak umarım ilkte tutar maddi ve manevi insan mahvoluyor. Aşılama da bile çöktüm ben
İşlem çok kolaydı anestezi aldığımız için zaten hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsunuz. Kata cıkartılırken uyandırıldım. Suana kadar herhangi bir agrım yok. Aksama dogru agrımın artacagını söylediler. Onun icin iğne ilaç vs yazılmıs onları kullanacağım 3 bin bugün yazılan ilaçlar için ödeme yaptık. 28 yumurta toplanmıs gayet güzel dedi doktorum bakalım bir sonraki adeti bekleyeceğimNasıl ağrılı oldu mu kaç gün ilaç kullandınız. Kaç yumurtaniz toplandı
Bursa bahçeci Sabri çolakEvet kesinlikle çok haklısın maddi manevi çok kötü. Tahmin ediyorum gerçekten ben aşılamaya hiç cesaret edemedim şansı düşük diye onda da negatif görürsem baya etkilenirim diye düşünüyordum Rabbim ilkte nasip etsin inşallah. Hangi merkez hangi doktora gidiyorsun
Hayırlısı olsun canım hakkındaİşlem çok kolaydı anestezi aldığımız için zaten hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsunuz. Kata cıkartılırken uyandırıldım. Suana kadar herhangi bir agrım yok. Aksama dogru agrımın artacagını söylediler. Onun icin iğne ilaç vs yazılmıs onları kullanacağım 3 bin bugün yazılan ilaçlar için ödeme yaptık. 28 yumurta toplanmıs gayet güzel dedi doktorum bakalım bir sonraki adeti bekleyeceğim
Umarım hakkında hayırlısı olur ama şuan herşeyi unut ilk defa başlıyormuşsun gibi ol ve sana tavsiyem hicbisey araştırıp okuma psikolojin bozulur doktoruna güven sadeece onunla hareket etBursa bahçeci Sabri çolak
İki kez aşılama denemedim negatife o kadar yıprandım ki
Medicalpark istanbulBursa bahceci
Siz nerede olacaksınız
İlk denemeniz miydi kaç yumurtaniz olmuştuPcosluyum ve şuan 8 haftalık hamileyim tüp bebek ile.
Benimde dün yumurta toplama işlemim oldu bugün aradılar 18 tanesi iyiymiş şimdilik, beklemedeyimCanım bende pcos hastasıyım 2,5 senelik evliyim evlendigim ilk ay kendigilimden hamile kaldım boş gebelik oldu sonra hiç olmadı ve aşılama oranı düşük diye direk tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitifi gördük tek embiriyo koydular şuan 12+6 günlük olduk çok şükür. Sana şunu söyleyebilirim pcos olup hamile asla olmayan görmedim sadece normal yolla zorluyor yine olmaz değil ama tedavide şans baya yüksek oluyor bende 19 tane yumurta toplandi yumurta sayına bakma hiç kalitesi önemli kimisinde 30 40 daha fazla oluyor ama kaliteli az oluyor bende 19 hepsi kaliteli çıktı dollendi biz akıllı teknolojiyle en kalitelerini dondurttuk 9 tane dondurttuk toplam 1 transfer oldu 8 adet kaldı umarim sende de çok güzel geçer herşey hiç stres yapma akışına bırak herşeyi rabbim tedavini hayırlı etsin inşallah
Evet ilk denememdi 24 tane toplandı 17si döllendi 5. Güne 7 tanesi geldi. Çift transfer oldum teki tuttu.İlk denemeniz miydi kaç yumurtaniz olmuştu
Hayırlı olsun canım benim inşallah sağlıklı embiriyolarin olurBenimde dün yumurta toplama işlemim oldu bugün aradılar 18 tanesi iyiymiş şimdilik, beklemedeyim
Canım 3. Güne kaç tane kalmıştı. Beni bugün aradılar 16 tane kalmış ama 12si gününe göre yavaşmış 4 tanesi normalmiş kötü mü oluyor bu durumEvet ilk denememdi 24 tane toplandı 17si döllendi 5. Güne 7 tanesi geldi. Çift transfer oldum teki tuttu.
Benim hiç 3 gün embriyom kalmadı doktorun hep 5. Güne gelenleri donduruldu.Canım 3. Güne kaç tane kalmıştı. Beni bugün aradılar 16 tane kalmış ama 12si gününe göre yavaşmış 4 tanesi normalmiş kötü mü oluyor bu durum
3. Gün hiç kalmadıysa 5. Güne gelenleri nasıl dondurdu anlamadım ben pek bilmiyorum daBenim hiç 3 gün embriyom kalmadı doktorun hep 5. Güne gelenleri donduruldu.
Yani 3. Günde kalan olduysada onları dondurmadılar sadece 5. Güne gelenler donduruldu. 17 tane döllendi 7 tanesi 5. Güne geldi.3. Gün hiç kalmadıysa 5. Güne gelenleri nasıl dondurdu anlamadım ben pek bilmiyorum da
Peki o 7sinin de gelişimi hızlı miydi benim 12si biraz yavaşmış 4ü normalmiş. Öyle bir bilgi verdiler miYani 3. Günde kalan olduysada onları dondurmadılar sadece 5. Güne gelenler donduruldu. 17 tane döllendi 7 tanesi 5. Güne geldi.
Normaldi galiba çok hatırlamıyorum canım. İçini ferah tut 4 tane bile kalda pcos olanlaların hamile kalma olasılığı çok yüksekPeki o 7sinin de gelişimi hızlı miydi benim 12si biraz yavaşmış 4ü normalmiş. Öyle bir bilgi verdiler mi
Beşinci güne kalmaz diye çok korkuyorum isyan etmek gibi olmasın ama çok yorulduk maddiyatta biyerde manevi olarak çok kötü oldumNormaldi galiba çok hatırlamıyorum canım. İçini ferah tut 4 tane bile kalda pcos olanlaların hamile kalma olasılığı çok yüksek
Normaldi galiba çok hatırlamıyorum canım. İçini ferah tut 4 tane bile kalda pcos olanlaların hamile kalma olasılığı çok
Kalır canım sen içini sıkma bol dua et. İnşallah olumlu sonuç alırsınBeşinci güne kalmaz diye çok korkuyorum isyan etmek gibi olmasın ama çok yorulduk maddiyatta biyerde manevi olarak çok kötü oldum2 negatif aşılamada bile yıkıldım. Hergun Bursa'ya git gel yaptım 2 buçuk saat yolu umarım senin gibi benimde yüzüm güler ve hepsini unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?