Pcosluyum bugün tüp bebek sürecine başladım 😃

Bebek tutsun da 100 bin de gitsin önemli değil , tutmazsa tekrar para denklestir bul git derken yine en az 1-2 sene kaybımiz olacak umarım ilkte tutar maddi ve manevi insan mahvoluyor. Aşılama da bile çöktüm ben
Evet kesinlikle çok haklısın maddi manevi çok kötü. Tahmin ediyorum gerçekten ben aşılamaya hiç cesaret edemedim şansı düşük diye onda da negatif görürsem baya etkilenirim diye düşünüyordum Rabbim ilkte nasip etsin inşallah. Hangi merkez hangi doktora gidiyorsun

Nasıl ağrılı oldu mu kaç gün ilaç kullandınız. Kaç yumurtaniz toplandı
İşlem çok kolaydı anestezi aldığımız için zaten hiçbirşey hissetmiyor ve hatırlamıyorsunuz. Kata cıkartılırken uyandırıldım. Suana kadar herhangi bir agrım yok. Aksama dogru agrımın artacagını söylediler. Onun icin iğne ilaç vs yazılmıs onları kullanacağım 3 bin bugün yazılan ilaçlar için ödeme yaptık. 28 yumurta toplanmıs gayet güzel dedi doktorum bakalım bir sonraki adeti bekleyeceğim

Bursa bahçeci Sabri çolak
İki kez aşılama denemedim negatife o kadar yıprandım ki

Hayırlısı olsun canım hakkında

Bursa bahçeci Sabri çolak
İki kez aşılama denemedim negatife o kadar yıprandım ki
Umarım hakkında hayırlısı olur ama şuan herşeyi unut ilk defa başlıyormuşsun gibi ol ve sana tavsiyem hicbisey araştırıp okuma psikolojin bozulur doktoruna güven sadeece onunla hareket et

Benimde dün yumurta toplama işlemim oldu bugün aradılar 18 tanesi iyiymiş şimdilik, beklemedeyim

Canım 3. Güne kaç tane kalmıştı. Beni bugün aradılar 16 tane kalmış ama 12si gününe göre yavaşmış 4 tanesi normalmiş kötü mü oluyor bu durum
Benim hiç 3 gün embriyom kalmadı doktorun hep 5. Güne gelenleri donduruldu.

3. Gün hiç kalmadıysa 5. Güne gelenleri nasıl dondurdu anlamadım ben pek bilmiyorum da
Yani 3. Günde kalan olduysada onları dondurmadılar sadece 5. Güne gelenler donduruldu. 17 tane döllendi 7 tanesi 5. Güne geldi.

Peki o 7sinin de gelişimi hızlı miydi benim 12si biraz yavaşmış 4ü normalmiş. Öyle bir bilgi verdiler mi
Normaldi galiba çok hatırlamıyorum canım. İçini ferah tut 4 tane bile kalda pcos olanlaların hamile kalma olasılığı çok yüksek

Normaldi galiba çok hatırlamıyorum canım. İçini ferah tut 4 tane bile kalda pcos olanlaların hamile kalma olasılığı çok yüksek
Beşinci güne kalmaz diye çok korkuyorum isyan etmek gibi olmasın ama çok yorulduk maddiyatta biyerde manevi olarak çok kötü oldum 2 negatif aşılamada bile yıkıldım. Hergun Bursa'ya git gel yaptım 2 buçuk saat yolu umarım senin gibi benimde yüzüm güler ve hepsini unuturum
Normaldi galiba çok hatırlamıyorum canım. İçini ferah tut 4 tane bile kalda pcos olanlaların hamile kalma olasılığı çok

Kalır canım sen içini sıkma bol dua et. İnşallah olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…