- 14 Kasım 2025
- 25
- 6
- 1
- Konu Sahibi hayallerest
-
Days doctor yalancı pozitif çıkarabiliyormuşEczacı ben bununla öğrendim sonucu kesin genelde dedi ama intenretten araştırdığım da yanılma payı var yazıyodu acaba yalancı pozitiflik olabilir mi??
Her markada yanılma payı var. Ben de böyle çizgiyle öğrendim kan verip doğruladım. Özel bi hastane ya da kliniğe gidip sadece gebelik testini ödeyebilirsiniz vezneden. 1 saate çıkar maksimum.Bu hamile olduğum anlamına mı geliyo lütfen yardım edin??
İnşallahHer markada yanılma payı var. Ben de böyle çizgiyle öğrendim kan verip doğruladım. Özel bi hastane ya da kliniğe gidip sadece gebelik testini ödeyebilirsiniz vezneden. 1 saate çıkar maksimum.
Belirtiler Pcos olunca değişmiyor. Gebelik gebeliktirinşaAllah sonuç pozitifse sağlıkla gelsin bize de haber verin
İnşallah güzrl haberler alırsınız sonucu söyler misiniz bende pcosum 6 kasımda pik gördüm ama test yapmadım henüzEczacı ben bununla öğrendim sonucu kesin genelde dedi ama intenretten araştırdığım da yanılma payı var yazıyodu acaba yalancı pozitiflik olabilir mi??
Bende de Pcos var adetlerim hep düzenlidir inşallah kanda görürsünüz o pozitifi bana da umut olun lütfenArkadaşlar merhaba. İki ay önce pcos tanısı aldım. Kendimi bildiğimden beri gayet düzenli adetlerim olurdu. Bu ay 5 gün gecikti. Flo uygulaması kullanıyorum üç yıldır. Orda hamilelik testi zamanı yazıyo fakat yapıp yapmamakta kararsızım. Belirti olarak sabahları hafif mide bulantısı hafif sağ kasığımda kramplar ve mide yanması var acaba pcostan dolayı mı yoksa hamilelik olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız??
İnşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder RabbimBende de Pcos var adetlerim hep düzenlidir inşallah kanda görürsünüz o pozitifi bana da umut olun lütfen
Predictor express sonucum umarım kanda da aynı sonuç çıkar biraz silik ama sanırım pozitif oluyor demi??
Üç dakika da sonuç verendenmiş öyle acelesi olanlar içinmiş eczacı kadın yanılma payı diğeri içinde bunun içinde çok az çizgi çıktıysa gebelik vardır dedi en kısa zamanda kanda verip teyit ettiricem. Darısı tüm isteyenlerin başınaPredictor turuncu olanı kullanmadım early kullandım hep ama bu kadar belirginse var muhtemelen canım
Evet Predictor öyle. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede dua etÜç dakika da sonuç verendenmiş öyle acelesi olanlar içinmiş eczacı kadın yanılma payı diğeri içinde bunun içinde çok az çizgi çıktıysa gebelik vardır dedi en kısa zamanda kanda verip teyit ettiricem. Darısı tüm isteyenlerin başına
Gerçekten çok garip tarifsiz bir hismiş Allah tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet Predictor öyle. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede dua et
Amin canım inşallahGerçekten çok garip tarifsiz bir hismiş Allah tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugünGerçekten çok garip tarifsiz bir hismiş Allah tüm isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?