peçete gibi kullanılıp atıldım

offff nolucak bızım bu enayı yerıne konmuş halımız bilmiyorum ben yapamadım ama sen yap güçlü dur mumkunse düşünme s..tir et gitsin

Allah hepimizin yardımcısı olsun işim yok arkadasım yok özgüvenim yok hiçbisiyim yok yapabilir miyim sence ((

Bazen insanların gerçek yüzünü görmek için, bazı fedakarlıklarda bulunmak gerek. Bir arkadaşına birgün borç vermezsen, asla onun borcuna ne kadar sadık biri olup olmadığını öğrenemezsin mesela bunun gibi düşün. Bak bende çok fedakarlık yaptım sonradan çok üzüldüm, param gitti boşuna dedim. Ama sonradan anladım ki, o para, o hayat, o yaşanmışlıklar gitmeseydi onun gerçek yüzünü asla göremeyecektim.
Sen ne yaptın biliyo musun? karşına çıkan balığa biraz yem verdin, ona iyi baktın, onunla oyunlar oynadın.. Sonra bir gün bir baktın ki, senin balık büyüdü, kendi yemini kendi buluyor, sana ihtiyacı kalmadı ve bu yüzden okyanuslara açıldı. gözden kayboldu ve gitti. Eğer o balığı hiç yemlemeseydin, gerçekten seni sevip sevmediğini asla bilemezdin.
Kaybettiğin gerçekten bir balık olsaydı, sana onu bulman için yardım ederdim canım Ama bir adamın peşine düşmeye değmez inan bana..

Parası var şimdi işe girdi maaşı var da ne oldu? O parayı harcayacak ve onu senin kadar mutlu edecek biri olmadıktan sonra o memur olmuş olsa ne olur hiç sıkma canını kendini kullanılmış ve atılmış diye de düşünme o bu yaptığının acısını çekecektir annem her zaman şunu der sakın sizi seven bir insanın ahını almayın çünkü o hayatınız boyunca peşinizde olur. O senin ahını aldı bi kere şimdi memur olmuş işe girmiş ne farkeder

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki o evlensen bile seni hor görüp küçümseyecekti. yada gözü başkalarına kayacaktı.. eden bulur unutma...

sen olmasan benim düzenli bi işim olmazdı diyodu böyle olcağını bilsem yapmazdım bulsun artık kendine baska birini benim mutsuzluğumun üstüne mutluluk kuramaz inşallah

ben onu orda burda garsonluk yaparken sevdim küçümsemiyom kesinlikle şimdi paralıyken memurken bulduğu kişiyle benim sevgimi bir tutmasın hayallerimi baskasıyla yasarken benim gibi kan kussun sinirimden hasta oldum ((

güldürdün beni ne kadar güzel anlatmıssın öyle ben biraz fazla yem verdim elimde vercek bişeyim kalmadı ama dediğin gibi bir erkeğin sana neler yapabilceğini öğrendim tek tesellim tecrübem artık

ben onu orda burda garsonluk yaparken sevdim küçümsemiyom kesinlikle şimdi paralıyken memurken bulduğu kişiyle benim sevgimi bir tutmasın hayallerimi baskasıyla yasarken benim gibi kan kussun sinirimden hasta oldum ((

İşte onlar bu sevgiyi anlamayacak kadar şeyler. Üzülmeyin siz değil o kaybetti sizinle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşayamaz çünkü aklına hep siz gelirsiniz. Sizi unutması da kolay olmaz. Onun şuan egoları tavan ne yapacağını şaşırdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Türk erkeklerinin geleneksel parayı bulunca kadından ayrılma konusu.
Ezikler.
Ulan azcık adam olun.
Memur olunca dünyaları alacak sanki.
Üzülmene bile değmez konu sahibi.

haklısın en azından uğrastım onun gibi karaktersiz olmadım simdi pek heveslidir yeni iş yeni ortam

güldürdün beni ne kadar güzel anlatmıssın öyle ben biraz fazla yem verdim elimde vercek bişeyim kalmadı ama dediğin gibi bir erkeğin sana neler yapabilceğini öğrendim tek tesellim tecrübem artık

Bence bundan sonra karşına çıkan erkekleri o kadar yemleme, bırak onlar yapsın...
Aslında bu benim için de geçerli.. Paradır borçtur ödenir geçer.. Bundan sonra kendin için neler yapabilirsin ona bak..

Türk erkeklerinin geleneksel parayı bulunca kadından ayrılma konusu.
Ezikler.
Ulan azcık adam olun.
Memur olunca dünyaları alacak sanki.
Üzülmene bile değmez konu sahibi.

bu erkeklerin böyle olduğunu ben bilmiyodum hiçte aklıma gelmezdi ne bileyim yapanı hiç duymamıştım başıma geldi ayrıntılarıyla öğrendim

Bence bundan sonra karşına çıkan erkekleri o kadar yemleme, bırak onlar yapsın...
Aslında bu benim için de geçerli.. Paradır borçtur ödenir geçer.. Bundan sonra kendin için neler yapabilirsin ona bak..

karşıma kim cıkarsa cıksan herkesin parası pulu malı mülkü işi gücü kendine diycem cok yüz verince aşık değil enayi oluyosun

bu erkeklerin böyle olduğunu ben bilmiyodum hiçte aklıma gelmezdi ne bileyim yapanı hiç duymamıştım başıma geldi ayrıntılarıyla öğrendim
Sana da ders olsun. Bir daha millet için işini bırakma. Büyük hata. Önce mantıkla hareket et. Mantığın seni hep doğruya götürecektir.

kurtulmuşsun cnm bakk evlenmeden ne halt olduguunu belli etmiş işte şükretki Allaha zararın neresinden dönsen kardır. 5 sene gecirmek önemli değilki.adam adam cıkmadıktan sonra. yinede zamanına yazık olmuş sil at bence aklından.bu adamla bir yola çıkamazsın.çıksanda seninle yürüyemez yarı yolda bırakır.yazık etme kendine

ağlamaktan helak oldum o kadar pişmanım ki hayatın neresinden tutsam elimde kalıyo insan bu devirde sevmektende korkar oldu

Bak burda sana katiliyorum; sevmekten korkmak..!!deger verdigin an degersizlesiyosun karsindakinin gozunde..aglamana degmiycek inan ama demek bize kolay ben kac ay gecti hala agliyorum ama degmez bu erkeklere hepsi ayni hepsi..pisman olma hayat tecrubelerden ibaret..yasanmasi gereken oluyo bu hayatta..umarim hayat guzelliklerini sunar sana bundan boyle..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendimi avuturmuş gibi 'olsun sonraki ilişkimde bunları yapmıcam' diyom desemde ne fayda kime güvenicez biz herseye yeniden baslayınca birinin gelip tekrar yıkmıcağının garantisi yok Allah iyi insanlarla karşılastırsın baska yapcak bişi yok

kaybettiğim tek şey zaman olsaydı keşke

Keske butün yatırımı kendine yapsaydın........bende dahil kadınlar öğrenemedi ask sevgi baglilık bunların modasi geceli cok oldu.......güclu olan ve tum yatirımları kendine yapan kazanır.......diger turlu insanlarin gozünde ezikmiş gibi algilaniyorsun
Kardesim bile is bulduktan sonra bana olan tavirları saygisı degisti bak dusün
Evlensen daha mi iyiydi......burnundan getirirdi
Olanlari fazla buyutme.......ona yaptıklarini simdi kendine yapacaksın

Kimseye fazla değer vermeyeceksin bu dünyada. sevgili, dost vs..
Çok sevdiğim bir şairin sözü var hep aklıma gelir:

Bazen hak etmediği değerleri sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin, bir gün gerçekten yukardan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin,
seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…