offff nolucak bızım bu enayı yerıne konmuş halımız bilmiyorum ben yapamadım ama sen yap güçlü dur mumkunse düşünme s..tir et gitsin
Arkadaşlar bana akıl verin delircem inanın.5 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda cok sorunluydu aramız berbattı meğer sebebi kendisinin memur olup beni küçümsemesiymiş anladım bunu.İşsizken 5 lirayı bile paylasırdık herkes imrenirdi ilişkimize şimdi iş sahibi oldu evlilik hazırlığı yapcaz derken kendine güveni geldi defalarca ayrılmak istediğini söyleyip durdu.En sonunda başardı tek basıma bıraktı beni üstelik ben hala işsizim :2:
Belki o evlensen bile seni hor görüp küçümseyecekti. yada gözü başkalarına kayacaktı.. eden bulur unutma...
Parası var şimdi işe girdi maaşı var da ne oldu? O parayı harcayacak ve onu senin kadar mutlu edecek biri olmadıktan sonra o memur olmuş olsa ne olur hiç sıkma canını kendini kullanılmış ve atılmış diye de düşünme o bu yaptığının acısını çekecektir annem her zaman şunu der sakın sizi seven bir insanın ahını almayın çünkü o hayatınız boyunca peşinizde olur. O senin ahını aldı bi kere şimdi memur olmuş işe girmiş ne farkeder
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bazen insanların gerçek yüzünü görmek için, bazı fedakarlıklarda bulunmak gerek. Bir arkadaşına birgün borç vermezsen, asla onun borcuna ne kadar sadık biri olup olmadığını öğrenemezsin mesela bunun gibi düşün. Bak bende çok fedakarlık yaptım sonradan çok üzüldüm, param gitti boşuna dedim. Ama sonradan anladım ki, o para, o hayat, o yaşanmışlıklar gitmeseydi onun gerçek yüzünü asla göremeyecektim.
Sen ne yaptın biliyo musun? karşına çıkan balığa biraz yem verdin, ona iyi baktın, onunla oyunlar oynadın.. Sonra bir gün bir baktın ki, senin balık büyüdü, kendi yemini kendi buluyor, sana ihtiyacı kalmadı ve bu yüzden okyanuslara açıldı. gözden kayboldu ve gitti. Eğer o balığı hiç yemlemeseydin, gerçekten seni sevip sevmediğini asla bilemezdin.
Kaybettiğin gerçekten bir balık olsaydı, sana onu bulman için yardım ederdim canımAma bir adamın peşine düşmeye değmez inan bana..
ben onu orda burda garsonluk yaparken sevdim küçümsemiyom kesinlikle şimdi paralıyken memurken bulduğu kişiyle benim sevgimi bir tutmasın hayallerimi baskasıyla yasarken benim gibi kan kussun sinirimden hasta oldum((
İşte onlar bu sevgiyi anlamayacak kadar şeyler. Üzülmeyin siz değil o kaybetti sizinle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşayamaz çünkü aklına hep siz gelirsiniz. Sizi unutması da kolay olmaz. Onun şuan egoları tavan ne yapacağını şaşırdı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güldürdün beni ne kadar güzel anlatmıssın öyleben biraz fazla yem verdim elimde vercek bişeyim kalmadı ama dediğin gibi bir erkeğin sana neler yapabilceğini öğrendim tek tesellim tecrübem artık
Türk erkeklerinin geleneksel parayı bulunca kadından ayrılma konusu.
Ezikler.
Ulan azcık adam olun.
Memur olunca dünyaları alacak sanki.
Üzülmene bile değmez konu sahibi.
Bence bundan sonra karşına çıkan erkekleri o kadar yemleme, bırak onlar yapsın...
Aslında bu benim için de geçerli..Paradır borçtur ödenir geçer.. Bundan sonra kendin için neler yapabilirsin ona bak..
Sana da ders olsun. Bir daha millet için işini bırakma. Büyük hata. Önce mantıkla hareket et. Mantığın seni hep doğruya götürecektir.bu erkeklerin böyle olduğunu ben bilmiyodum hiçte aklıma gelmezdi ne bileyim yapanı hiç duymamıştım başıma geldi ayrıntılarıyla öğrendim
ağlamaktan helak oldum o kadar pişmanım ki hayatın neresinden tutsam elimde kalıyo insan bu devirde sevmektende korkar oldu
Bak burda sana katiliyorum; sevmekten korkmak..!!deger verdigin an degersizlesiyosun karsindakinin gozunde..aglamana degmiycek inan ama demek bize kolay ben kac ay gecti hala agliyorum ama degmez bu erkeklere hepsi ayni hepsi..pisman olma hayat tecrubelerden ibaret..yasanmasi gereken oluyo bu hayatta..umarim hayat guzelliklerini sunar sana bundan boyle..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana da ders olsun. Bir daha millet için işini bırakma. Büyük hata. Önce mantıkla hareket et. Mantığın seni hep doğruya götürecektir.
kurtulmuşsun cnm bakk evlenmeden ne halt olduguunu belli etmiş işte şükretki Allaha zararın neresinden dönsen kardır. 5 sene gecirmek önemli değilki.adam adam cıkmadıktan sonra. yinede zamanına yazık olmuş sil at bence aklından.bu adamla bir yola çıkamazsın.çıksanda seninle yürüyemez yarı yolda bırakır.yazık etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?