Paranın köpeği olmuş birinden ne hayır bekliyorsun ki güzelim..
Boşuna demiyorlar..
Bir kadını parası yokken bir adamı da parası varken çok iyi tanırsın diye.. Herhalde böyle diyorlardı
Ben Allah'a bıraktım ilahi adalete inanıyorum sende kendini üzme böyle karaktersiz insan için inanki değmez şuanda yapacağın şey sakin olmak sen elinden geleni yaptın zor zamanlarında yanında oldun vicdanın rahat fakat o bu yaptığının karşılığını bir şekilde öder bundan emin ol kendini bunaltma.. Karşına seni gerçekten seven değer veren biri çıkar inşallah. Demekki bunlar bizim sevgimizi haketmiyormuş öğrenmiş olduk.
kac kere ayrılmaktan döndürdüm onu artık aramıyayım diye telini bile kapatıyo bigün olcak işi gücü bile mutlu etmicek onları simdi hevesliler tabi hevesi gecince nolcak eskiyi cok arıcaklar
düzenli bi işim vardı çok kıskançlık yaptı işimi bıraktırdı başka bi işe gireyim dedim gerek yok benim tayinim yapılsın evlenir benle aynı ilde çalışırsın biraz sabret bekle dedi ben salak hala bekliyom daha çok beklerim işte bu adilik değilde nedir ki
Haklısın canım benimde şuanda işim yok aöf derslerine çalışıyorum üzülme sakın Allah'a havale et gitsin.. İşsizim değersizim gibi düşünme zamanı gelince herşey olur umarım. İnşallah Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırır hepimizi..
ben işsiz kaldım cevremde insan kalmadı ne diye güvendim ki sanki en büyük korkum toparlanamamak
Amin canım amin onca şeyi silip yılları silip yeniden başlamak cok ama cok zormuş hiçkimse başına gelmeden bilemez Allah daha büyük dert vermesin ne diyelim her gece yarın yeni bi sayfayla başlıcam diyom olmuyo
layığını bulmuştur ne sandı kendini gözü açıldı demekki görmediği şeylere kavuşunca ne demişler bi dinden dönenden bide sonradan görmeden korkacaksın demekki böyle şeylere düşkünlüğü varmışta imkan geçmiyomuş eline biraz para bul görünce kendini buğday ambarında sandı allah sanada güzel bi iş nasip etsin inşallah tabi banada bende işsizim
Öyle birini tanımamışsın bu zamana kadar hayatında yokmuş gibi düşün.. Şu son yaptıklarını düşün memur olur olmaz senden ayrılmasını o eski sevdiğin kişi yok artık karşında başka birisi bu ne yaparsan yap eskisi gibi olmicak o yüzden bu girdapta kendini oyalama ve sana değer vermeyen birini düşünüpte değerli hale getirmeyi bırak .. Kendine yeni bir yön çiz iş aramaya başlayabilirsin yada kpssye çalışabilirsin.. Kendine çok iyi bak.
düzenli bi işim vardı çok kıskançlık yaptı işimi bıraktırdı başka bi işe gireyim dedim gerek yok benim tayinim yapılsın evlenir benle aynı ilde çalışırsın biraz sabret bekle dedi ben salak hala bekliyom daha çok beklerim işte bu adilik değilde nedir ki
Sana isini bıraktırmıs bir de...Hayven herif. Madem defolup gideceksin işinden etmeseydin bari kızcagızı. Memur olunca totosu havalanmıs onun. Eskiyi komple tarihe gömüp yeni hayata baslayacak da senin ahınla zor biraz...
Canım senin tuttuğun merdivenle yükselen adam sen merdiveni çekince olduğu gibi düşer. Belki bugün değil ama ilahi adalet sayesinde yakında ...
💙❤️
çok ah ettim benim hakkımı yedi onca yılımı çaldı işimden etti ailemle arama girdi cevremde arkadas bırakmadı ben nasıl körsem artık bana yaptıklarını göremedim simdi o rahat ben mutsuz kime ne diyebilirim ki herseyin suclusu benim off içim cok dolu
Memur olunca değişen biriyle evlilik düşünmeniz hata olurdu Allah kurtarmış sadaka falan verin hatta kurtulduğunuz için...
Canınızın yanma sebebi 5 yıl geçirmiş olmanız galiba ve onun bu kadar değiştiğine inanamamanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?