- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
Evet kesinlikle atamıyorum içimdeki öfkeyi mutsuz kırılmış yarı yolda kalmış biriyim bide benim işimi çevremi ailemi elimden aldı toparlanmaya calışsamda sıfırdan başlamak imkansız
Arkadaşlar bana akıl verin delircem inanın.5 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda cok sorunluydu aramız berbattı meğer sebebi kendisinin memur olup beni küçümsemesiymiş anladım bunu.İşsizken 5 lirayı bile paylasırdık herkes imrenirdi ilişkimize şimdi iş sahibi oldu evlilik hazırlığı yapcaz derken kendine güveni geldi defalarca ayrılmak istediğini söyleyip durdu.En sonunda başardı tek basıma bıraktı beni üstelik ben hala işsizim :2:
Sen o huzursuz olmasın diye arkadaslarından, işinden vazgecmissin...Aslında yapmamak lazım da elden ne gelir aşk işte...Anlayabiliyorum seni..Güvenip yanımda olacak varsın kimse olmasın diyorsun sonra dallarını kesip seni ortada bırakabiliyorlar. Dalsız agac cicek acar mı artık? Şimdi tekrar dallarını uzatmaya bakacaksın...Bol da dua et...
Insanlarin duygulari zamanla degisir kirici bir sey ama dun sevdigin insani yarin sevmeyebilirsin. Bence olgunlukla karsilayip kendi yoluna bakmalisin. Uzuntuyle bir omuz gecmez. Erken kurtuldugun ici dua bile et ya evlendikten sonra seni ezmeye calissaydi ?
imkansız olur mu öyle düşünme lütfen
artık daha sıkı tutman lazım işin olması ne gerekiyorsa yapman lazım ki ne kadar güçlü olduğunu görsün
o hayatına girmeden önce de sen vardın o hayatından çıktıktan sonra neden o olmadan yaşayamayacakmış gibi davranıyorsun
erkekler o kadarına değmez inan
Ozaman sana ihtiyacı vardı işte. Yoksa hangi kız 5 liraya muhtaç olan erkeği saklar yanında. Anca çok seven biri olcak. Zaman geçicek toplıycaksın kendini bumuymuş hayaller kurduğum adam dıceksin.
💙❤️
düzenli bi işim vardı çok kıskançlık yaptı işimi bıraktırdı başka bi işe gireyim dedim gerek yok benim tayinim yapılsın evlenir benle aynı ilde çalışırsın biraz sabret bekle dedi ben salak hala bekliyom daha çok beklerim işte bu adilik değilde nedir ki
yeni bi hayata başlamak kendi paramı kazanmak sence onu pişman eder mi geri dönsün diye değil bana haksızlık yaptığını anlar mı ki? En azından ahımı aldığını anlar belki
evet benimde bundan sonra amacım aöf ve kpss Allah yardımcımız olsun desteğin için cok sağol canım biraz içimi rahatlattın sende sakın vazgeçme benden daha iyi başladın hep böyle ol
Insanlarin duygulari zamanla degisir kirici bir sey ama dun sevdigin insani yarin sevmeyebilirsin. Bence olgunlukla karsilayip kendi yoluna bakmalisin. Uzuntuyle bir omur gecmez. Erken kurtuldugun ici dua bile et ya evlendikten sonra seni ezmeye calissaydi ?
keşke duygularını para değiştirmeseydi herseyiyle tamam derdim zamanında 'ya ben ya işin' dedi bana ben onu seçtim simdiyse terkedildim cok ironik
hep dediğim bir şey vardır. birine aşık olabilirsin aşkını yaşa, aşkın tadını çıkar. ama fedakarlık kimse için yapma.
şu hayatta ne olacağı belli mi? biri için işinden çıkarak zaten çok büyük bir hata yapmışsın.
asla kınamıyorum bazen bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmiyor.
sen artık öğrendin kimseye güvenilmeyeceğini gördün.
unut gitsin önüne bak. böyle bir insan için değmez de Allah'a havale et. bu yaptıklarının bedeli en geç öbür dünyada ödücek bunu düşün kimsenin yaptığı yanına kalmaz. bu kişinin amacı sadece seni kullanmaksa illaki çekicek seninle oynamanın cezasını. bunu düşün rahatla.
ve kendi hayatına bak.
Karakterini belli etmis erkenden Allah icini biliyor ondan daha iyisini bulacaksindirr eminim tatlimm.
Nasil erkekmis boyle erkek mi olur kusura bakma ama canim.Hayret birsey parayi gorunce degisen erkek!devir degisti sanirim.Zor zamaninda yaninda olan birini insan rahat edince sarip sarmalar kiymetini bilir en azindan.Ama malesef kendisi bencil bir kisilik demekki.Ben olsam iyi kotu bir ise girerdim parami kazanir bakimimi yapar suslenip arkadaslarimla gezer sonra faha sosyal bir hayat yasardim ve onun gozune soka soka tabi.Nekadar uzulsemde bunlari yapardim en azindan ona bunu belli etmez sanki onsuzda hayatima mutlu mesut devam ediyormus izlenimi verirdim.Biliyorum zor ama oyle insana baska ne yapabilirsin.is bulunca biraz paralaninca degisen kisiden sevgiliyi birak arkadas bile olmaz.umarim sana yasattiklarini fazlasiyla kendiside yasar ve anlar yari yolda birakilmanin ne demek oldugunu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bana akıl verin delircem inanın.5 yıllık bir ilişkim var son zamanlarda cok sorunluydu aramız berbattı meğer sebebi kendisinin memur olup beni küçümsemesiymiş anladım bunu.İşsizken 5 lirayı bile paylasırdık herkes imrenirdi ilişkimize şimdi iş sahibi oldu evlilik hazırlığı yapcaz derken kendine güveni geldi defalarca ayrılmak istediğini söyleyip durdu.En sonunda başardı tek basıma bıraktı beni üstelik ben hala işsizim :2:
Şuan için bütün yapmak istediklerim bunlar artık zaten elimde ne kaldı ki enayi yerine konmanın acısı cok fazla hele bi para uğruna değişmek onla kıyaslanmak daha kötü bazen baskasını seviyom dese daha iyi olurdu diyom. Sosyal hayat yaşamk için bile çevre bırakmadı bana bütün arkadaşlarımı küstürdü tek umudum iş bulmak sonra gerisi gelir heralde
Canim yorumlari okumasim ama kullanilmak agir oyle gorme kendini..en azindan evlenmeden gostermis yuzunu..hakkinda hayirlisi olsun.zor bi donem bekliyor seni ustelik 5senenin ardindan ayrilik acisi biraz can alici ama umarim is bulup kafani dagitip yoluna bakarsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?