• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları pedegog

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
slm arkadaslar 11 aylık oglumda asiri haraketlilik var 2dk durmuyor yerinde sürekli ağlıyor son iki haftada cok değişti ne gece uykusu var ne gündüz kafayı yemek üzereyim dayanamıyorum artık sürekli Ağlıyorum oyuncaklarla pek ilgili degir fırlatıyor yere vurmaya basladit herkese büyük küçük farketmez adanada yasiyoruz devlet veya özel pedegog ariyorum umarım yardımcı olursunuz bu bi surecmi onuda bilmiyorum çok caresizim:(

11 aylıkken normal anlattıklarınız ama
bazı bebeklerde 18 aya kadar devam edebilir bazılarında 24 aya kadar
bu süreci daha kolay atlatmakiçin bebekle birlikte uzman yardımı almanızda yarar var tabi. bebeği görmeden yorum yapmak zor..kolay gelsin

11 aylıkken normal anlattıklarınız ama
bazı bebeklerde 18 aya kadar devam edebilir bazılarında 24 aya kadar
bu süreci daha kolay atlatmakiçin bebekle birlikte uzman yardımı almanızda yarar var tabi. bebeği görmeden yorum yapmak zor..kolay gelsin

bu sekilde nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum devlet Hastaneleri 3 yaşından önce bakmıyor Muş sanırım bezini değiştirmek üzerini giydirmek işkence gibi artık

bu sekilde nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum devlet Hastaneleri 3 yaşından önce bakmıyor Muş sanırım bezini değiştirmek üzerini giydirmek işkence gibi artık

Canım yaşıtlarından daha hızlı bir gelişim gösteriyor diyebilirim.Normalden daha önce yürüyecek...vs
Allah kolaylık versin tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu
Benim için oğluşunu kocaman öpersen çok sevinirim :)

Canım yaşıtlarından daha hızlı bir gelişim gösteriyor diyebilirim.Normalden daha önce yürüyecek...vs
Allah kolaylık versin tahmin ediyorum ne kadar zor olduğunu
Benim için oğluşunu kocaman öpersen çok sevinirim :)
umarım oyledir de baska sorun olmasın cnm zaten 7aylik emekledi ilk adımlarını 9aylıkken atmaya başladı suan koşuyor bile o yüzden çok zorlanıyorum zaten :)

Back
X