pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçen gün bir konu açıldı pedofili insanlar teşhir edilsin diye ve buda teşhir konusunun kulanılabileceğinin kanıtıdır

aynen öyle düşünsene hiç suçu olmayan birinin sayfasını buraya eklediğini gerçi başka yerlere eklemediğini de bilmiyoruz ben şahsen konu sahibine inanmıyorum

başına gelenler doğru ama ismim yaşım yanlış o sadece rumuz

Kusura bakmayın ama acımasızlık insanları aylarca üzmektir.
Ben sizin konunuza çok üzüldüm, girmediğiniz de ay öldü mü öldürüldü mü diye endişelendim. Ben bu endişeleri yaşarken siz Bolu'da yaptırdığınız saç boyasını yazmışsınız mesela. Diyelim ki biz fesatız peki soruyorum size, kayınvalideniz yeni öldüğünde neden girip saç boyasından bahsettiniz?
Yer yanlıştı diyorsunuz da o zaman neden saçınızı Bolu'da bir kuaförde boyattınız mesela?
Bu tip ufak tefek bir sürü çelişki var.
Lütfen duygu sömürüsü yapmadan önce dürüstçe itiraf edin.

Madem doğru şu sorulara cevapver:

Bolu şehir ismini yanlış / yalan verdim diyorsun. Ama başka bir konuda Boluda bir kuaförü çok güzel saç yapar diye öneriyorsun?

Yahu madem şehir adı uydurma nasıl Boludan kuaför tavsiye ediyorsun

15 yaşında mi evlendirdi seni baban. Babanın biricik kızı olarak 15 yaşında mi evlenip 3 çocuğun oldu. Peh.....

Hadi Canan adını salladın diyelim. Kızım benim eşim 6 aydır tayin alamadı bu sehre senin adam 3 günde nasıl aldı de hele...
Es durumundan daha vahim mi halin

Biz bir yıldır Eskişehir'e tayin alamadık.
Öğretmen bir başk arkadaş eş durumundan gidemedi de şubatta zor bela atandı Eskişehir'e.
En zor şehirlerden nasıl gidilir öyle iki günde imkansız!

Bolunun bir ilçesinde, küçük olduğu için bugün dava açıp yarın bosaniyordun. Yani buda uydurmaydı. Zaten en basit davanın bile suresi var. Milleti salak sandın herhalde. Hâlâ yüzsüz gibi gelebiliyorsun. Bir yolunu bulabilirsem cidden senden şikayetçi olacağım!

benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.

:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:

İyi ki bu konuyu açtın bu yorumları yaptın ve akıllardaki soru işaretlerini kaldırdın, fake oğlu fake seni:KK55:

Bolu
Biz bir yıldır Eskişehir'e tayin alamadık.
Öğretmen bir başk arkadaş eş durumundan gidemedi de şubatta zor bela atandı Eskişehir'e.
En zor şehirlerden nasıl gidilir öyle iki günde imkansız!
Tayin konusunu kuaför meselesini ve ölüm raporunu atsın GelenKutusu na inanacagim söz...
Takıntılı hatun (!)

hayırlı geceler arkadaşlar.
Küçük ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgün amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya çıkmıştı annemde çay hazırlamak için mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa geçti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan öptü ve ben senin eniştenim öpebilirim dedi. çok korkmuştum hiç Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam çok öfkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o günden sonra onlarla görüşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yüzden abisiyle de görüşmüyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı açsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. çünkü bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi çocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.
PALAVRA PALAVRA PALAVRA!
Hepsi palavra....

aynen öyle düşünsene hiç suçu olmayan birinin sayfasını buraya eklediğini gerçi başka yerlere eklemediğini de bilmiyoruz ben şahsen konu sahibine inanmıyorum
konu sahibi doğru olsa bile bulduğu çözüm yanlış insanlarımız genelde duygularıyla hareket eden insanlar biri suçsuz şekilde itham edildiğini düşünelim suçsuzluğunu kanıtlanıncaya kadar kendisi ve çevresindeki insanlara verilebilecek zararlar neler olr telafisi mümkün olmayanilir
suç suçun ispatı yargılama işin ehli insanlar tarafından yapılmalı

Bolu

Tayin konusunu kuaför meselesini ve ölüm raporunu atsın GelenKutusu na inanacagim söz...
Takıntılı hatun (!)

Bir de Bolu değil diyor şimdi madem değil neden o zaman alakasız bir konuya kuaföre Bolu'da gittiğini söyledin?
Ki atamalarda eş durumu önceliklidir, eş durumuyla bile Eskişehir'e ilk sene atanamayanlar oluyor. Öyle kafana göre hadi bir de oraya gideyim diye nasıl atanır ki bir insan?
15 senelik evliydi mesela iki sene dayak yemişti de sonra ayrı eve çıkmıştı ne hikmetse onda da sürekli on yıldır evim cennetimdi diyor. Kayıp üç yıl nerede o zaman?
En tuhafı da babası tabii. Bu kadar sahip çıkan baba üç çocuğuyla dönen kızına kredi çekip ev alıyor da o zaman daha çocuk yokken elin psikopatına geri kızını gönderiyor mesela. Bu kadar mükemmel bir baba kızı istese dahi gider polise şikayeçi olur yine göndermez. O da çok çelişkili bir durumdu.

Diger konu duzmece olduguna göre(ben de ınanmıstım acıkcası yazım tarzı o kulturden birine ait gibi gozukuyordu) ki bence kocasıyla arası gercekten kotu,belki de gıcık oldugu adamı bu sekilde rezil etmek istedi adresini vererek...

Diger konu duzmece olduguna göre(ben de ınanmıstım acıkcası yazım tarzı o kulturden birine ait gibi gozukuyordu) ki bence kocasıyla arası gercekten kotu,belki de gıcık oldugu adamı bu sekilde rezil etmek istedi adresini vererek...

Bana da tam tersi geliyor.
Yazımı imlaları pek çok üyeye göre düzgün. Sadece bazı kelimelerde hata oluyor. HerkeZ gibi. Sanki özellikle bu imajı vermek için o kelimeleri hatalı yazıyor gibi geliyor bana da.
Mesela sessiz harfleri yutmuyor, yazılıyo mu demiyor mesela mutlaka r harflerini de kullanıyor.
Bana biri o imajı vermek için dikkat ederek yazıyor gibi geliyor.

başına gelenler doğru ama ismim yaşım yanlış o sadece rumuz
Zeynepcim iyisin hoşsunda, o konuda kaç tane insan dediki;
Zeynep isim verme yer verme herşey ortaya çıkaracak bilgi verme olur ya belki tanıdığın çıkar kötü olursun!!

Dedilermi demedilermi? Bitanesine demek zormuydu bunlar takma isim veya uydurma yer gerçek değiller arkadaşlar ihtiyatlıyım, diye..??

Bir de Bolu değil diyor şimdi madem değil neden o zaman alakasız bir konuya kuaföre Bolu'da gittiğini söyledin?
Ki atamalarda eş durumu önceliklidir, eş durumuyla bile Eskişehir'e ilk sene atanamayanlar oluyor. Öyle kafana göre hadi bir de oraya gideyim diye nasıl atanır ki bir insan?
15 senelik evliydi mesela iki sene dayak yemişti de sonra ayrı eve çıkmıştı ne hikmetse onda da sürekli on yıldır evim cennetimdi diyor. Kayıp üç yıl nerede o zaman?
En tuhafı da babası tabii. Bu kadar sahip çıkan baba üç çocuğuyla dönen kızına kredi çekip ev alıyor da o zaman daha çocuk yokken elin psikopatına geri kızını gönderiyor mesela. Bu kadar mükemmel bir baba kızı istese dahi gider polise şikayeçi olur yine göndermez. O da çok çelişkili bir durumdu.
Hadi zeynep dönme dolabı...
Bunları açıkla
Bolu yalan hadi küçük yerde 1 günde nasıl Bosandin onu de
Belki 1 günde boşanmak isteyen hatun vardır burada bi sevaba gir dönme dolap!

Bana da tam tersi geliyor.
Yazımı imlaları pek çok üyeye göre düzgün. Sadece bazı kelimelerde hata oluyor. HerkeZ gibi. Sanki özellikle bu imajı vermek için o kelimeleri hatalı yazıyor gibi geliyor bana da.
Mesela sessiz harfleri yutmuyor, yazılıyo mu demiyor mesela mutlaka r harflerini de kullanıyor.
Bana biri o imajı vermek için dikkat ederek yazıyor gibi geliyor.

Evet özellikle hata yapıyor.
İlk konusunun başında sürekli "diyo...diyo..." şeklinde "r" kullanmadan yazmış.
Sonradan unutup "r" kullanmaya başlamış.Şimdiki konuda da "r" kullanıyor.

benim diğer konumda bu konum gibi doğruydu sadece yerler mekanlar isimler yanlıştı sizinle dertleşmek için açmıştım o konuyu bütün bilgilerimi doğru veremezdim. ama inanmıyorsanız ne yapabilirim. çok iyi insanlarsanız ama bazen çok acımasız davranabiliyorsunuz. ne deyim arkadaşlar siz bilirsiniz.

Ne yapabilirsiniz ben söyleyeyim:

Şehrinizi ve kayınvalidenizin ismini bana özelden gönderebilirseniz adınızı ve konunuzu aklayabilirim.

İsterseniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X