pedofili bir tanıdığım var face duvarına bu adam pedofili dikkat edin yazsammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamda 10 gun sonra trafik kazasından filan patt diye ölürse hiç şaşırmam.
Ondan sonra gelsin konuna bol bol hit ...
Ya bisey sorucam konu sahibinin eski konudunu biliyorunda sontaki gelismelere bakmadim

Konu gercek degilmiydi yani varsayalim gercek degil konu sahibinin böyle birseyden bi menfaati oluyor mu

Z zeynepguven1986 diğer konunu açıklığa kavusturmadan ve fake olmadığına inandirana kadar açtığın hiçbir konu itibar görmeyecek.

Sanırım konuların itibar görmeye devam etsin diye şu an çok gündemde olan ve insanların bi anda çok hassas noktası haline gelen bir konuyla baslamissin, ama burası kk diğer konuyu kimse unutmaz En Büyük KK

Diğer konunu açıklığa kavuştur, biz de inanalım ki bundan sonraki konularına samimiyetle cevap yazalım.

Eski konu yalanmiydi
Ne olduğunu tam bilmiyoruz ama bazi boşluklar var? Mesela GelenKutusu GelenKutusu nda boluda dedigi gun ölenlerin listesi varmış 11 kişiden 4 kişisi kadın ama yaşları tutmuyor, mesela buna cevap verdi mi merak ediyorum...sonra kendi ismi, esinin ismi kardesinin ismini hepsini yazıyor normalde ınsanalr tanıdık cikar korkusu yaşıyorlar bunun gibi bicok sey, iki gujde başvurup bosanma, eşi tayini boludan Eskişehire aldirma çalışanlar bilir bu cok degil ,sonra eşi evi yakmaya kalkti (kvnin yattigi koptuk)hastaneye yatirdilar doktorlar cok ağır depresyon dediler 3 gun sonra cikti vs vs.yer bakimindan yani neyse iste bu şekilde konu muallakta anlatacağın

Son düzenleme:
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti , soru sormuşsun konu sahibinin sahte konulardan ne çıkarı var diye. inan ben bilmiyorum çünkü sahte konu açıp gelişmeleri takip ederek ego tatmini nasıl birşey hiç bir fikrim yok :))

burbuk burbuk
ahaha evet dimi ? :))
bir de " ayy tabi yeaa feyk feyk, bi siz akıllısınız biz aptalız" yazıyorlardı.
Sonra dut yemiş bülbüle döndüler :)))

bir zamanlar kelebek miydi kırlangıç mıydı ismi neydi unuttum bi üye vardı. sayfalarca kandırmıştı bizi. ben ondan daha çok kandıran çıkmaz çıkamaz diyordum. ama yine aynı şey oldu sayfalarca yuttuk. kendinle gurur duy emin ol hakkımıza girdin. ya da adam gibi açıklama yap. zamanın yoktu yazamıyordun. bugün de başka hikaye. sinirim bozuldu iyi mi. neyse ya ne halin varsa gör. bu konuyu açmayacaktın zeynep. büyük falso verdin

İnsanları, bir bireyin suçu kanıtlanmadan(yasalarla ) , yargılamak ve kötü şeylerle itham edip suçlamak ve iftira atmak suçtur. İnsanları suçu kanıtlanmamış bir bireye karşı kışkırttığı için senden şikayetçiyim.

Bunu yetkililere nasıl bildiriyoruz acaba arkadaşlar, cidden şikayetçi olacağım.

diğer konu neredeyse 300 sayfaydı zaman zaman sahte bu konu diyenler oldu konu sahibi inanandan da inanmayandan da allah razı olsun dedi geçiştirdi
ama ne zaman bir üye söylediği tarihte kv nin yaşında birinin ölmediğini ı söyledi üstüne de kardeşim yok demiş sonradan var demiş bunu başka üyeler söyledi konu sahibi konusunu kapattı
ama onca şey yaşadı önce şey söylendi kimseye asla tepki vermedi bu konuda bakıyorum gayet yükselen tepki veren biri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X