- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
kesinliklle katiliyorum mutlaka altina kisa sort gibi bisey giydrilmeli ben altina sort giydirmeden etek giydrmem cocuk sonucta acilabilir.kizim olduktan sonra bu konuda hassaslastim iyice tuylerim kalkiyor igreniyorum pedofil lafindan bile.dusunmek bile istemiyorumkizlar ya.allah hepimizinkimi boyle pislik adamlardan korusun amann.just benim de dikkatimi ne çekiyor biliyor musun. Marketlerde çocuk oyun yerleri var, çocuklar içine girip oynuyor, velileri de ya alışverişe devam ya da durup çocuklara bakıyorlar, 3-4-5 yaşlarında bezden kurtulmuş normal iç çamaşırı gıyen kızlara kısa etek giydiriyorlar, o kızı oyun oynarken tabi eteğe falan dikkat etmiyor, bacaklarını ayırıyor, kayıyor, hopluyor zıplıyor, çocuğun kilotu sıyrılmış oluyor bazen baya gözüküyor biyerleri, İstemsiz olarak hemen etrafa bakıyorum bu kızlara bakan birileri var mı diye.. Yani ne rahatlık ya, o kıza o etek gidirilecekse normal külot giydirilmemeli alta kısa tayt hiç olmazsa... Pedofili bu kadar yaygınken benim kızım olsa oyun çağındaysa eteğinin altına daha koruyucu açılmayacak bişeyler bulurdum, okuyan anneler dikkat etsinler lütfen sapıkların ekmeğine bal sürmeye gerek yok. Kısa etek tabiki giysinler ama alta sıyrılan bir şeyler giydirmesinler
kendi kendimizedogayi kirletyoruz resmen.ben anlamiyorum gercekten cope atmak ne kadar zor ya bazi insanlar icin.degismez bu.ne zamana geldik bilinclenme olacagi yerde.yerimizde sayiyoruz.kizima bile ogretirim disardayken cop atmasin bir yere heryrin kirlenecegini temiz bir dunyamiz olmayacagini.simdi o bile atanlari gorunce cok kotu bir davranis anne diyor.dilerim bu konuda daha cok sey yapilir.Halk plajlarına gitmiyorum ben pislik içinde resmen bebek bezlerini kumas gömmüşler
Gerçekten biz Türkler dogaya karşı çok nankör ve pisiz !
Şile mesela kumu çok güzel ve yumuşaktır ama gerçekten pisletiyorlar insan üzülüyor yoksa denizi ve kumu güzel ama insan tiksiniyor.
Ayvalıkta sarımsaklıda tatil yaptık orada bile izmaritler yerlerde guya lüks otellerin mekanı idi
Çocuguma gelince daha 6.5 yasında bikini giydiriyorum ama mayo alsam daha iyi olur düşüncesindeyim artık çünkü dikkat çeken bir çocuk
Ben hollandada yasiyorum ve bu manyaklar heryerde. Isin kotu tarafi devlette hicbirsey yapmiyor. O yetmezmis gibi bu pislikleri coluklu cocuklu mahallelere yerlestiriyorlar, yanlarina koruma veriyorlar. Bu yaratiga dokunan ondan daha fazla ceza aliyor. Gecen bitanesini anaokulunun karsi apartmanina yerlestirmislerdi. Pislik yaratik 25 sakat cocuga tecavuzden tutuklanmis ve serbest birakilmisti. Neymis efendim onlarinda yasama haklari varmis, dislanirlarsa psikolojikleri bozulurmus vsvs. Yani oyle bir igrenc devlette yasiyorumki oof oof. Allah belalarini versin
BEnde dun ayni seyi dusundum 10-11yaslarinda iki kiz sadece bikini altiyla havuza giriyordu.etrafta sapik varsa neler dusunuyordur dedim.Ilk olarak plajlarda cocuklari kucuk diye ciplak yani mayosuz bikinisiz gezmesine musaade edenler var ancak etraf boyle pedofil kayniyorken o cocuklari gordukce ben tedirgin oluyorum. Belki biz onlara kucuk gozuyle bakiyoruz ama etraf sapik kayniyor. Daha dikkatli olmamiz gerekmez mi
Bir ikincisi de altinkum degil izmaritkum olmus resmen burasi. Bana dert oldu evet plajda adim basi izmarit ya sonra uyarinca tip tip bakip laf ediyorlar bir de iyice sinir oluyorum :KK63:
Abartmiyorum her yer izmarit dolu tamam ben de sigara kullanirim ama plajda degil diyelim plajda kullanacaklar alip da cope atmak cok mu zor ya altinkum olmus izmaritkum icine edilmis
oyyyy vallahi insanlardan bir kez daha nefret ettim.
kızım 1 yaşında ve bu yıl tatilde popişi güneş görsün diye çıplak durdu biraz kumsalda ve ben hiç bunları düşünemedim.
düşünmek te istemiyorum.
ayrıca 1 yaşında çocuğa bakıp coşan pislik yüzünden ben kızımı mahrum etmeli miyim bişilerden bilemedim. sonuçta bikinili mayolu kadın görünce de coşar aynı pislik.
amaaannn ölsün, gebersin bunlar ya.
ve evet dün ben de 5 -6yaşında bir kız çocuğun masum masum parkta oynarken eteğinin altından külodu hatta külottan da popişini gördüm ama tabi herkes popiş diye bakmamıştır ona ve kızıma da dikkat etmeye karar verdim.
ama küçücük bir kızın eteğim kısa diye ağlaması bana normal gelmedi pek.
çocukların dünyasına ayıp,günah,kapat,ört,sus kelimelerini çok sokmak taraftarı değilim ben.
BEnde dun ayni seyi dusundum 10-11yaslarinda iki kiz sadece bikini altiyla havuza giriyordu.etrafta sapik varsa neler dusunuyordur dedim.
Birsey daha suan altinkumdan donuyorum)
Kumsalda oglumla bol booool izmarit temizledik kum oynamak icin
Halk plajlarına gitmiyorum ben pislik içinde resmen bebek bezlerini kumas gömmüşler
Gerçekten biz Türkler dogaya karşı çok nankör ve pisiz !
Şile mesela kumu çok güzel ve yumuşaktır ama gerçekten pisletiyorlar insan üzülüyor yoksa denizi ve kumu güzel ama insan tiksiniyor.
Ayvalıkta sarımsaklıda tatil yaptık orada bile izmaritler yerlerde guya lüks otellerin mekanı idi
Çocuguma gelince daha 6.5 yasında bikini giydiriyorum ama mayo alsam daha iyi olur düşüncesindeyim artık çünkü dikkat çeken bir çocuk
ben çok korkuyorum yahu çok
9 yaşında bi yiğenim var neyi nasıl anlatmalıyız dondum kaldım
İşte burası ne amerika ne de avrupa ülkesi bunu idrak etmek lazım..yok canım bırak çıplak gezsin. ne de olsa özgürüz hobareeey.
bazı insanları anlamıyorum
iyi niyetle bir şey söylüyorsun ama özgürüz bıdı bıdı amerika şöyle avrupa şöyle
amerika ve avrupa bu konuda bilinçlenmiş çocuklara eğitimler veriyor biz hala özgürüz diyelim.
ne olsa engelleyemiyoruz ya önlem de almayalım.
sanki kara çarşafa sokun dedik yani.
İşte burası ne amerika ne de avrupa ülkesi bunu idrak etmek lazım..
Bizim ülkemiz de maalesef durum budur önlemini almalıyız
Şahsen kızım için artık kısacık shirtler ve etekler almamayı düşünüyorum
hah evet işte ben de onu diyorum yani o yaştaki kızların bence ayıp olur, utanırım filan demesine gerek yok. demesinler.bu kelimeleri sokmanıza gerek yok ki
hadi gel annecim bu sana çok yakışır diyerek giydirebilirsiniz inatlaşmadan =)
ben pedofillerden bahsetmiyorum kiÜlkeyle alaka yokki. Sanki desen pedofiller amerikada baska, Türkiyede baska diye.
Burda birçok insan pedofiller nasildir felan bilmiyorlar. Herseyi cinsellige ve özlikle küçük kizlara atiyorlar. Pedofiller tekrar diyorum hep duruma cinselikle bakmiyorlar. O çoçuk kara carsaf giyse bile yine o çoçugu çekici bulabilirer ve takinti haline getirebilirler. Ve daha önemlisi, niyese burdaki herkes kiz çoçugunu konusuyor, pedofiller ayni sekilde bir erkek çoçuguda takinta haline getirebilir.
Yani bu olay etege, shirtlere felan bakmayan bir olay. Ondan dolayi bende ilerde çoçuklarima yakistirdigim seyleri giydiririm çünkü kiyafet degil, çoçuklari bilgilendirmek önemlidir. Benim annem mesela küçüklügümde sik sik tembih ederdi, tanimadigin insanin arabasina binme diye, tanimadigin insandan seker alma, genital bölgelerini hiç kimseye elletme,.... gibi.
Bu bilgilendirme iste çoçuklarimizi korur, bikinin üstünü giydirmek degil.
ben pedofillerden bahsetmiyorum ki
ben artık çocugumu etrafa karşı korumaktan bahsediyorum..
giyimine belirli bir yaştan sonra dikkat etmesi gerektiginden
pedofillerden siz onların farkında olmadıgınız müddetçe ya da evladınız maruz kaldıgı istismarı anlatmadan önce bilemezsiniz.
Sadece evladınızı bilgilendirirsiniz ve o da sizi durumdan haberdar eder...Ben denize giren çocukların çıplak sokulması ile alakalı yorumlara istinaden bir yorum yaptım ve yine aynı yorumlara istinaden de giyinmesi hususunda o daha henüz kendisini bilmedigi için ben buna dikkat edecegim diyorum
bir filim izlemiştim; adam pedofili hastası tacizden yakalanmış, tedavi falan görüyor sonra serbest bırakılıyor, falan çocukların da oynadığı bir havuza havuz gözlüğü ile dalıp çocuklara suyun altından bakarken çevredekilerin dikkatini çekiyor. İşte sorun çıkıyor tekrar, adam istemiyor ama bir türlü bırakamıyor bu sapkın düşünceleri kafasından, mahalleliler adamın evini falan taşlıyor, adamında yaşlı bir annesi var( Allah kimseye evladının da bu durumunu göstermesin)... Adam sonunda dayanamayıp bir çocuk parkında penisini kesiyor, başka bu duygudan kurtulmanın yolunu bulamıyor çünkü.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?