- 8 Ağustos 2025
- 3
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi archanother
-
Kediyi bilmemde kopekler icin hardcase istiyorlar minnak cinslerde bile onu biliyorum. Kedileri kabinede alabiliyor olabilirsiniz, pegasusta degil ama baska bir firmada kabinde kedi gormuslugum var.Merhaba, yakın zamanda kedimle Pegasus firmasıyla yurt içi bir seyahat planlıyorum. Yakın tarihte Pegasus'u kullanarak kedisiyle seyahat edenler deneyimlerini paylaşabilir mi? Firmanın kendi sayfasındaki bilgiler benim için yeterli olmadı. Örneğin taşıma çantası mutlaka hardcase denilen sert malzemeden mi olmalı yoksa softcase çanta da kullanabilir miyiz? Bu mesele benim için çok önemli çünkü kedim 8 kiloluk sınıra yakın ve kurtaracağımız her gram hayati önem taşımakta. Diğer bir konu da bazıları sadece kuduz aşısı yeterli yazmış fakat bazı yerlerde karma aşıyı da eklemişler hatta bazı yerlerde tüm aşıları tam olmalı diyor. Hangisine bakıyorlar merak içerisindeyim ve sağlıklı bir yolculuk geçirmek adına süreci daha önce deneyimleyenlerden bilgi almak istiyorum.
Yapay zeka diyor ki;Merhaba, yakın zamanda kedimle Pegasus firmasıyla yurt içi bir seyahat planlıyorum. Yakın tarihte Pegasus'u kullanarak kedisiyle seyahat edenler deneyimlerini paylaşabilir mi? Firmanın kendi sayfasındaki bilgiler benim için yeterli olmadı. Örneğin taşıma çantası mutlaka hardcase denilen sert malzemeden mi olmalı yoksa softcase çanta da kullanabilir miyiz? Bu mesele benim için çok önemli çünkü kedim 8 kiloluk sınıra yakın ve kurtaracağımız her gram hayati önem taşımakta. Diğer bir konu da bazıları sadece kuduz aşısı yeterli yazmış fakat bazı yerlerde karma aşıyı da eklemişler hatta bazı yerlerde tüm aşıları tam olmalı diyor. Hangisine bakıyorlar merak içerisindeyim ve sağlıklı bir yolculuk geçirmek adına süreci daha önce deneyimleyenlerden bilgi almak istiyorum.
Karma, kuduz ve parazit aşıları zorunlu. Ancak çoğunlukla tek tek bakmıyorlar bunlara. Kilo sınırı var ama yardımcı oluyorlar. Benim de obez bir kedim vardı ve taşıma çantası ile birlikte kilo sınırını oldukça aşıyordu tabi. Yani ne yapabiliriz ki neticede bir adet kedi taşıyoruz, başka şeyler taşımıyoruz ki, o kiloyu tutturmak mümkün değil. Durumu bu şekilde anlattığımda yardımcı oluruz dediler. Bir keresinde de havaalanına geç yetiştim, kediyi tartmadılar bile. Ancak siz yine de kilo haricindeki tüm şartları yerine getirin, ortada kalmayın, kilo konusunda yapabileceğiniz bir şey yok zaten. Mecbur yardımcı olacaklardır. Sert kapaklı taşıma çantası şart, yumuşak bez gibi olanları kabul etmeyebilirler.Merhaba, yakın zamanda kedimle Pegasus firmasıyla yurt içi bir seyahat planlıyorum. Yakın tarihte Pegasus'u kullanarak kedisiyle seyahat edenler deneyimlerini paylaşabilir mi? Firmanın kendi sayfasındaki bilgiler benim için yeterli olmadı. Örneğin taşıma çantası mutlaka hardcase denilen sert malzemeden mi olmalı yoksa softcase çanta da kullanabilir miyiz? Bu mesele benim için çok önemli çünkü kedim 8 kiloluk sınıra yakın ve kurtaracağımız her gram hayati önem taşımakta. Diğer bir konu da bazıları sadece kuduz aşısı yeterli yazmış fakat bazı yerlerde karma aşıyı da eklemişler hatta bazı yerlerde tüm aşıları tam olmalı diyor. Hangisine bakıyorlar merak içerisindeyim ve sağlıklı bir yolculuk geçirmek adına süreci daha önce deneyimleyenlerden bilgi almak istiyorum.
Merhaba, maalesef şikayetvar sitesinde müşteri hizmetlerinden süreci öğrenip daha sonra check-in sırasında farklı isteklerle karşılaşarak sorun yaşayan birçok örnek mevcut. Dolayısıyla yakın tarihte deneyimleyen kişilerden bilgi almak istiyorum ki olası durumlara karşı önlem alabileyim.Müşteri hizmetleri numarasına ulaşsanız? Biz ne desek yalan olur. Sürekli değişiyor bu tarz kurallar.
Karma, kuduz ve parazit aşıları zorunlu. Ancak çoğunlukla tek tek bakmıyorlar bunlara. Kilo sınırı var ama yardımcı oluyorlar. Benim de obez bir kedim vardı ve taşıma çantası ile birlikte kilo sınırını oldukça aşıyordu tabi. Yani ne yapabiliriz ki neticede bir adet kedi taşıyoruz, başka şeyler taşımıyoruz ki, o kiloyu tutturmak mümkün değil. Durumu bu şekilde anlattığımda yardımcı oluruz dediler. Bir keresinde de havaalanına geç yetiştim, kediyi tartmadılar bile. Ancak siz yine de kilo haricindeki tüm şartları yerine getirin, ortada kalmayın, kilo konusunda yapabileceğiniz bir şey yok zaten. Mecbur yardımcı olacaklardır. Sert kapaklı taşıma çantası şart, yumuşak bez gibi olanları kabul etmeyebilBen geçen hafta kedim olmadan uçtum ve karneyi de yanıma aldım. Supervisor bir arkadaşa danıştım durumu anlatıp. Sadece iç dış parazit ve kuduz aşısına baktı. Yaşını ve kilosunu sordu. Ama sizin de ifade ettiğiniz gibi karma aşı isteyebilirler gibi görünüyor. Karma aşısını seyahate yakın yaptırmak istiyorum ki karnedeki seyahate uygundur kısmını da veterinerimiz imzalayabilsin. Kilo konusunda da bazen sorun çıkarmışlar keşke tüm personeller bu konuda empati gösterip inisiyatif alabilse. Kedim 7 kilo hardcase çantası 1,6 kilo softcase çantası altındaki plakayı çıkarınca bile 1,2 kilo ve asla uçak altında gitsin istemiyorum. Diyete soktuk seyahat günü de aç kalacak ama yine de risk mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?