Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi pek dert sayılmaz aslında ama konuyu nereye açacağımı bilemedim açtım buraya.Ben ailemden uzakta okuyorum ve karayoluyla 16-17 saatlik bir yol 2 sene boyunca otobüsle yolculuk yaptım 3.senem annemlerde sıkıştırıyorlar çekme o yolu kendine eziyet etme önceden al uçak bileti otobüsle aynı fiyata geliyor zaten diyorlar.Ama gelin görün ki ben hiç uçağa binmedim biraz çekiniyorum ve korkuyorum.Havalanına gidince ne yapıcam nereye gidicem bavulu nerden geçiricem vs. hiçbir fikrim yok bu konuda çekincelerim var.Otobüste biletini al,saatinde git bin ama uçakta sanırım pek böyle değil.Bavul geçiriyorsun,biletini onaylatıyorsun (sadece kulaktan dolma biliyorum).Bu konuda bana fikir verebilir misiniz?Birde uçak bileti alıcam da tarihi bütünleme sınavlarının sonuna alıcam ama ya bütünlemeye kalmazsam 1 hafta boş boş yurtta bekleyeceğim.Ama sanırım açık uçak bileti varmış,tarihini deiştirebiliyormuşsun sanırım o nasıl oluyor ve fiyat olarak ne kadar fark ediyor?
Arkadaşlarıma sormaya utandım,birşey diyeceklerinden değil ama işte burayakarşı daha rahatım sanırım :)
THYden alirken bilet kategorini seciyorsun. Degistirilebilir, degistirilemez ve ustune para odeyerek degistirilen biletler var. Alirken aciklamasinda yaziyor.
Pegasustan emin degilim, bakmak gerek :)
Ucak ıcın gdıp bılet alıcaksın bılet aldıktan sonra eger degıstırmekmıstersen 30 40 tl yogunluk ve ucak hacmıne gore ucret oduyosun hele hafta sonusa cuma cumartesı pazar p tesı pahalı olabılıyor pegasus ıcın bu
Thy dada ole olmalı ama degıstırebılır olmasına dıkkat et ekonomık bıletlerın cogu anadolu jet verıyolar degısık olmaz yazıyooooo degısım oldundan emın ol !!!!!!!!!!!!!
Bıletı alıyosun.
Havalanına gıdıyosun yada havas fılan var onlar senı alıyor ıkı saat oncede havalanında olman lazım
Ic hatlardan gırıyosun orada. Kabul noktası var Bıletını onaylıyolar ıste
Sonra adam oracıkta valızını alıyo
Ucak zmanı gelıyo bınerken ucaga bıdaha anos yapılıp ucaaa alınıyorsun.
Inıyosun bınıyosun
Hoppppp gelıverdın hemencecık bır saatte
Inerken de. Uzun bı korıdordan gecerek donen bısıler var yuruyen merdıveb lerın duz haleeee orada valızlerın donuyooooooo
Alıyosun gıdıyosun
sıra sende
Hmm anladım çok teşekkür ederim :)
Aa iyi oldu Anadolu jette değişim olmadığını öğrendiğim.Çok teşekkür ederim açık ve net anlatmışsın :)
Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi pek dert sayılmaz aslında ama konuyu nereye açacağımı bilemedim açtım buraya.Ben ailemden uzakta okuyorum ve karayoluyla 16-17 saatlik bir yol 2 sene boyunca otobüsle yolculuk yaptım 3.senem annemlerde sıkıştırıyorlar çekme o yolu kendine eziyet etme önceden al uçak bileti otobüsle aynı fiyata geliyor zaten diyorlar.Ama gelin görün ki ben hiç uçağa binmedim biraz çekiniyorum ve korkuyorum.Havalanına gidince ne yapıcam nereye gidicem bavulu nerden geçiricem vs. hiçbir fikrim yok bu konuda çekincelerim var.Otobüste biletini al,saatinde git bin ama uçakta sanırım pek böyle değil.Bavul geçiriyorsun,biletini onaylatıyorsun (sadece kulaktan dolma biliyorum).Bu konuda bana fikir verebilir misiniz?Birde uçak bileti alıcam da tarihi bütünleme sınavlarının sonuna alıcam ama ya bütünlemeye kalmazsam 1 hafta boş boş yurtta bekleyeceğim.Ama sanırım açık uçak bileti varmış,tarihini deiştirebiliyormuşsun sanırım o nasıl oluyor ve fiyat olarak ne kadar fark ediyor?
Arkadaşlarıma sormaya utandım,birşey diyeceklerinden değil ama işte burayakarşı daha rahatım sanırım :)
canım sen üniversite okuyan biri değil misin? bilmediğin bir şehirde tek başına yaşıyorsan bir hava limanı macerasnın hakkından gelirsin bence.. arkadaşlarına soru sorma konusunu da birleştirince öz güven eksikliği hissettim ben. rahat ol yani sormak da bir şey yok ki kızlar arasında yurt ortamında neler konuşulur neler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?