- 8 Eylül 2011
- 598
- 100
- 318
Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi pek dert sayılmaz aslında ama konuyu nereye açacağımı bilemedim açtım buraya.Ben ailemden uzakta okuyorum ve karayoluyla 16-17 saatlik bir yol 2 sene boyunca otobüsle yolculuk yaptım 3.senem annemlerde sıkıştırıyorlar çekme o yolu kendine eziyet etme önceden al uçak bileti otobüsle aynı fiyata geliyor zaten diyorlar.Ama gelin görün ki ben hiç uçağa binmedim biraz çekiniyorum ve korkuyorum.Havalanına gidince ne yapıcam nereye gidicem bavulu nerden geçiricem vs. hiçbir fikrim yok bu konuda çekincelerim var.Otobüste biletini al,saatinde git bin ama uçakta sanırım pek böyle değil.Bavul geçiriyorsun,biletini onaylatıyorsun (sadece kulaktan dolma biliyorum).Bu konuda bana fikir verebilir misiniz?Birde uçak bileti alıcam da tarihi bütünleme sınavlarının sonuna alıcam ama ya bütünlemeye kalmazsam 1 hafta boş boş yurtta bekleyeceğim.Ama sanırım açık uçak bileti varmış,tarihini deiştirebiliyormuşsun sanırım o nasıl oluyor ve fiyat olarak ne kadar fark ediyor?
Arkadaşlarıma sormaya utandım,birşey diyeceklerinden değil ama işte burayakarşı daha rahatım sanırım :)
Arkadaşlarıma sormaya utandım,birşey diyeceklerinden değil ama işte burayakarşı daha rahatım sanırım :)