- Konu Sahibi Kim bilebilir
-
Pardon anlayamadim arkadasim.simdi neden rahatsiniz.Evlendiniz mi tekrar? Bu esinizden dolayi mi bir rahatlik var.Gercekten anlayamadigim icin soruyorum
Aynen keyfinde sefasinda devam edip,hakediyordu yaptim dusuncesiyle gurur duyuyordur.Aldatan erkekler ,esini suclama ve bu yola iteni esini gorme olarak savunduklari icin hic umursuzca yasamaya devam ediyordur.Allah hepsini islah etsin.
Ne kadar güzel anlatmışsın sanki siz değil de ben yazmışım gibi... Aldatan eş napıyor ne hissediyor hayellerle kurduğun o yuva ellerimizden kayıp gıttıkden sonra...Ne kadar da zormus, gecmiste mutluluk hayalleriyle olusturdugun herseyinin bir anda yok olmasi, yabancilasmasi, degismesi, yasadiklarinin yalan olmasiyla yuzlesilmesi. Sadece bir an, kisacik bir an icinde ogreniyormus meger insan. Sonradan yuzlestiklerin ise yasadigini hissettiklerinden ne kadar farkliymis.Hersey, tum hayatin bir anda tepetaklak olabiliyormus meger.ustunde durdugun yalan bir bulutmus, sana soz hakki bile taninmadan,sirf baskasi boyle olmasini istedigi icin hunharca ayaklarinin altindan alindiginda gokten yere cok sert dusuluyormus meger.
Aldatilanin hissettigi caresizlikler, hayal kirikliklari, cirpinislar, ozbenlikten vazgecmeler, kendini asagilamalar, hayatta kendine yer bulamamalar, bir daha kimseye guvenememe, hayati sorgulama, isyanlar, uykusuz geceler, dik durma cabalari,unutulmayacak korkusu, yok sayilma, yalnizlik ve dahasi.
Peki aldatana ne oldu? Cidden ne oldu? Ne yani acidi? Ne yanina bicak saplandi? Sana bunlari reva gorene ne oldu? Hangi inandigi deger sarsildi?
Konudan bağımsız olarak söylüyorumBermuda şeytan üçgeni gibi bir durum. Bir tarafta adam karısı ve ben vardık. O karısını benimle aldatıyordu. Kimin mi canı yandı benim. Çünkü sevdiğim halde sırf karısı duyar üzülür diye ayrıldım. Kadın üzülmesin diye. Şimdi adam karısında karısı herşeyden habersiz mutlu. Ben mi öyle ce onu uzaktan izleyen kadın
hayır sonradan öğrendim. Zor aldatılmak ama zaten evlilikler aldatılınca pek bitmiyorKonudan bağımsız olarak söylüyorum
Eğer evli olduğunu baştan biliyordu iseniz mustehak size beter olun
Ama eğer sonradan öğrenip gerekeni yaptı iseniz tebrik ederim karakterinizi yitirmedikten sonra her acı geçer.
Aldatıldiktan sonra değil ama teşebbüs halinde yakaladim.ama bu bile beni yereserdi.hayallerim güvenim inandigim evliliğim başıma gecti.ama sonra duruldum ve kendime geldim.evliligime devam ettim.evet ona güvenmiyorum ama kendime güveniyorum.birdaha kalkisirsa ilkinde önüme seren Rabbim yine karşıma çıkarır.ben hayatın insanların eksik yada fazla olan taraflarını bı şekilde torpuledigini düşünüyorum.benim kendimden çok eşime ve evliliğine güvenen biri olarak kendime güvenmeye ,hayatta başıma herşeyin gelebileceğine ve bigun tek başıma da kalsam yasayabilecegime inanmam bunu öğrenmeye ihtiyacım varmış diyorum.elhamdulillah öğrendim.
Siz bırakın kim ne yapmış kimin neresi acımış.siz kendinize bakın.hayat size ne öğretmeye çalışıyor.kendi mesajınızı alıp yola devam edin.
Konudan bağımsız olarak söylüyorum
Eğer evli olduğunu baştan biliyordu iseniz mustehak size beter olun
Ama eğer sonradan öğrenip gerekeni yaptı iseniz tebrik ederim karakterinizi yitirmedikten sonra her acı geçer.
Aldatıldiktan sonra değil ama teşebbüs halinde yakaladim.ama bu bile beni yereserdi.hayallerim güvenim inandigim evliliğim başıma gecti.ama sonra duruldum ve kendime geldim.evliligime devam ettim.evet ona güvenmiyorum ama kendime güveniyorum.birdaha kalkisirsa ilkinde önüme seren Rabbim yine karşıma çıkarır.ben hayatın insanların eksik yada fazla olan taraflarını bı şekilde torpuledigini düşünüyorum.benim kendimden çok eşime ve evliliğine güvenen biri olarak kendime güvenmeye ,hayatta başıma herşeyin gelebileceğine ve bigun tek başıma da kalsam yasayabilecegime inanmam bunu öğrenmeye ihtiyacım varmış diyorum.elhamdulillah öğrendim.
Siz bırakın kim ne yapmış kimin neresi acımış.siz kendinize bakın.hayat size ne öğretmeye çalışıyor.kendi mesajınızı alıp yola devam edin.
Bermuda şeytan üçgeni gibi bir durum. Bir tarafta adam karısı ve ben vardık. O karısını benimle aldatıyordu. Kimin mi canı yandı benim. Çünkü sevdiğim halde sırf karısı duyar üzülür diye ayrıldım. Kadın üzülmesin diye. Şimdi adam karısında karısı herşeyden habersiz mutlu. Ben mi öyle ce onu uzaktan izleyen kadın
Evli olduğunu bile bile bir erkekle beraber olduysa bir insan evet acı çekmeyi hakeder beterde olsunlar ki mesajini alintiladigim kişi gerekli açıklamayı yaptı.Eşinizi affetmeniz mi kendinize gelmiş haliniz? Bir kadına beter olun diyorsunuz ama siz neden eşinizi beter etmeyip aksine ihya ediyorsunuz? Valla sizin gibi insanlar da defalarca aldatılmayı hakediyor, tıpkı o kadar uyarılara rağmen defalarca dolandırılan insanlar gibisiniz çünkü.
Sürmüyor bazı seyler ben ilk başta bilmeden sevdim öğrendiğim de yara aldım bir şey olmaz bitmiş bir evlilik dedim ama bu sadece 1 ay sürdü vicdan peşimi bırakmadı. Bir gün onu karşıma alıp evine çocuklarina dön dedim. Onu yuvasına uğurladım. Üstüme düşünı yaptım. Ve bitirdimKarısını benimlle aldattı cümlesi ne kadar yaralayıcı. Bu cümledeki korkunçluğu görüyor musunuz? Aldatılan bile değilsiniz. Öyle dışarda, kenarda, değersiz... hesap soran değil de hesap olmak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Aşkı da kirletmeyin. Aşk böyle bir şey değil.
Konu sahibi ben de aldatıldım ama bekardım. Şükür. Evliyken aldatılmak daha da zordur.
Benim eski sevgilim beni aldattığıyla evlendi, bir de oğlu oldu. Mutludurlar herhalde. Ben ama şimdi iyi ki evlenmedim onla diyorum. Hayat çok garip. Aslında asla mutlu olamazmışız. Doğru insanla bu sayede tanıştım. Bugün bizim de bir oğlumuz var.
Sabır sadece
Gün gelecek herkes layığını bulacak. O da bulacaktır. Ama siz de layık olduğunuz insana kavuşacaksınız.
Sürmüyor bazı seyler ben ilk başta bilmeden sevdim öğrendiğim de yara aldım bir şey olmaz bitmiş bir evlilik dedim ama bu sadece 1 ay sürdü vicdan peşimi bırakmadı. Bir gün onu karşıma alıp evine çocuklarina dön dedim. Onu yuvasına uğurladım. Üstüme düşünı yaptım. Ve bitirdim
Naapalim simdi sanami uzulmemiz lazim.Hey Allahim hey bu aklı nereden buldunBermuda şeytan üçgeni gibi bir durum. Bir tarafta adam karısı ve ben vardık. O karısını benimle aldatıyordu. Kimin mi canı yandı benim. Çünkü sevdiğim halde sırf karısı duyar üzülür diye ayrıldım. Kadın üzülmesin diye. Şimdi adam karısında karısı herşeyden habersiz mutlu. Ben mi öyle ce onu uzaktan izleyen kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?