- 1 Ocak 2013
- 560
- 610
- 303
- 32
- Konu Sahibi Kim bilebilir
zamanında bir "aldatan" olarak cevap vereceğim. neyini nasılını geçecek olursak... yaşananlardan sonra ve önce diye iki farklı hayatım oldu diyebilirim. bir insana bu kötülüğü asla ve asla yapmaya hakkım olmadığını, iğrenç bi insan olduğumu, güzel şeyleri hak etmediğimi düşünerek geçti zaman. deli gibi pişman oldum, kendime eziyet ettim. dağıttım, kendimi kaybettim. yaptıklarımın vicdani yükünü bir türlü hafifletemedim içimden.
aldatana ne mi olur? eğer biraz kişilik sahibi bi insansa bundan dersler çıkarır. yaptığı şeyin iğrençliğiyle kendini defalarca öldürür, her anıda bir bıçak saplar kendine. aynaya bakıp yüzüne tükürür. bazı yaralar vardır yüzeyi iyileşir pembe bir yara izi kalır. ama alttaki dokuda his yoktur.
aldatana ne mi olur? eğer biraz kişilik sahibi bi insansa bundan dersler çıkarır. yaptığı şeyin iğrençliğiyle kendini defalarca öldürür, her anıda bir bıçak saplar kendine. aynaya bakıp yüzüne tükürür. bazı yaralar vardır yüzeyi iyileşir pembe bir yara izi kalır. ama alttaki dokuda his yoktur.