merhabalar hanmlar bu topiği hamile kalmak isteyen,bunun için mücadele eden etrafta herkes hamile kalırken kendisinin bu mutluluğu ne zaman tadacağını merak eden bizler için açtım.ben 2. çocuk çabasındayım ve 10 aydır uğraşıyorum.bi ara her ay belirti yaşamaktan bunalıma girmiştim.eminim ki senelerdir uğraşan hala sonuç alamayanlarda var aranızda.biz bu mutluluğu tadağımıza inanıyoruzpeki ama ne zaman tadacağız???gelin burada dert ortağı olalım birbirimize,hiç tanımadığımız halde umut olalım birbirimize.kimbilir belki en çok buna ihtiyacımız vardır.
zor durumlar.ben ilk zamanlar iyiydm.sonradan her belrtiyi gbeliğe yormaya basladm.hep husran hep husraninşallah bir an önce verirsiniz eşinize o güzel haberi.. Bizimle adam akıllı 6. Ayımız dıyebılırım önceleri tatlı bır heyecan gıbıydı beklemek ama artık çok sıkıldım Reglim bıttıkten sonra bır umut doluyorum bu sefer olacak dıye sonra beklemeler filan.. Şimdiki gibi regl tekrar yaklaşırken de bı duygusallık, karamsarlık.. Bunaldımm
yok bnm başıma gelenler hem trajik hem komik bu ay.yani pişmş tavugun basına gelmezİnşallah bu ay olur dıyecegım ama regl olacak gıbıyım daha üç gün Olmasına rağmen hissediyorum, umarım siz ii haberler alırsınız bu ay
Noldu kiyok bnm başıma gelenler hem trajik hem komik bu ay.yani pişmş tavugun basına gelmez
dr gtmeyi düşünüyorum ama hep erteliyorum kaç gundur.17 snde adet oldum iki gun oncesine kdar hala lekelenmem oluodu.gtcem gtcem diyorum ama hiç bşeye hevesm yok.belki üstüne gördün diolar kanaması olupta hamıle olanlar oluomus.aslnda karnmda buyudu ama hiç umudum yok.hevesm oyle kırıldı ki merakta etmiyormKan testi yaptırsanız
bilmiyorum ki olablr mi adete yakn olsa yne adet görüleblr mi?Geç Döllenme vs olmuş olabılır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?