Doğuma Hazırlık Peki Bebeğinize Ne İsim Koyardınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızımın adı melissa
1 ay sonra oğlum olucak inş. tolga veya teoman arasında kaldık hatta tolgahanda olabilir.sizce hangisi daha güzel?

oğlum olacak
adı ege
bir tane daha oglum olursa adı denız olacak
kız olursa nıl

oğlum olacak ve adını ulaş koymayı düşünüyoruz,kızım olsaydı eğer nehir yada beren koyardım

Şimdilik favorilerim:

Erkek: Toprak / Çınar / Doruk / Tuna / Baran / Kayra / Rüzgar

Kız: Defne / Zeynep / Ece / Deniz / Beray

ya ben de mi bi tuhaflık var...neredeyse 32 haftalık hamileyim hala beğenemedim bi isim türkçe kökenli ve güzel anlamlı bi isim bulmak ne zormuş...yardım edin noluur..

ben furkan ismını cok begenıyorum.....yegenımın adı da yusuf etka......etka:takva sahibi demek....bence cok hos ama aklımda hiç kız ismi yok....boshayallersmile

Allah'ın izniyle ikiz bebişlerim olacak. düşündüğümüz isimler ise şöyle :
kız_erkek olursa : NAZ, DENıZ
kız_kız olursa : NAZ , DERıN
erkek _erkek olursa : DENıZ ,DERıN.
Gerçi Derin erkek cocuğuna verilirmi bilmiyorum ama zaten daha cok erken,bunlar şimdilik aklımdan gecenler...

benimde çocuğum yok ama :ecrin_bebek:kızım olursa adını belis koymak istiyorum inşallah aşkın ilk meyvesi bide güzel kız anlamındaymış

Eğer aklınızda çok isim varsa ve bunlardan hangisini seçeceğinize karar veremediyseniz arkadaşlarınıza veya akrabalarınıza sormanızı kolaylaştıran, bebeğinizin fotolarını paylaşabileceğiniz, bebek isimlerinin anlamlarına, kokenlerine bakabileceğiniz, ve arkadaşa ve akrabalarınızın yorumlar yazabileceği bir site var. www.isimbak.com

Bizimki erkek gibi ama daha çok kız ismi bulmuştum Neva, Zeynep, Zülal
Erkek olacak gibi zaten aklımda hep Ömer ve Yusuf isimleri vardı, eşim ve annem Ömer'i daha çok beğendiler. Yanına alternatif isim arıyoruz hala. nasılsa doğum aralık gibi gözüküyor nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…