Hamile olanlar, anne adayları küçük meleğinize ne isim koymayı düşünüyorsunuz (Kız-Erkek) ayrıca anneler bebeğinizin ismi ne .....
gelin bebek isimlerini paylaşalım...
ya ben kız olursa gülce, gülse, gülnur, gülnaz, gülsu isimlerinin arasından birini seçeceğim ama eşimle ortak kararımız bu aralar gülce. ama erkek olursa bir fikrimiz yok ya. bana bir yardım edin. özellikle de ç ile başlasın istiyorum
Peki kızlar sizce TUNA mı? EREN mi?
benim oglumun ismi tuan
simdi kizim olursada
thalia
thalina
tara....
daha tam karar veremedim ama
merhaba arkadaşlar kız bebişler için 'MİNEL' ismi konulabilir.anlamıda çok güzel cennetteki inci tanesi demek...hihoyyyt
alinti:
Çoğu sitede Minel’in anlamı ‘Cennetteki inci tanesi ‘ olarak geçiyor.
Bu anlamı okuduğumda resmen şok oldum.. Minel kesinlikle ‘Cennetteki inci tanesi’ değildir!
Bu anlamı maalesef bir kaç şahıs tarafından uydurulmuştur.
Minel Kuran-i Kerim’de geçen, fakat tek başına hiç bir ifade etmeyen bir kelimedir!
Minel kelimesinin anlamını anlamak için bir kaç örnek veriyorum.
Iki tane cümle: ‘Ben böceklerden korkmuyorum’ ve ‘Bu Allah’tan gelen bir iyilik’. Bu cümlülerdeki ‘den’ ve ‘tan’, Minel’in Arapçadaki manasıdır.
Yani Minel’in bizim tarafimizdan isim olarak konulması son derece komik ve saçmadır.
Minel’in anlamını (anlamsızlığını) anlamak için size Minel’in geçtigi bir ayeti sunuyorum: بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ
(Berâetun minallâhi ve resûlihî ilellezîne âhedtum minel muşrikîn).
Türkçede anlamı: Müşriklerden, ahd aldığınız kimselere Allah'tan ve O'nun resûlünden bir beraattir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?