peki ben şimdi ne yapmalıyım? :(

destina08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
99
4
36
Bursa
herkese merhaba okadar çıkmazdayım ki...
6 yıllık bi beraberliğim var-dı..sürekli kavga ediyorduk ve bu dönem içinde o sürekli ayrılıp beni kendisinden uzaklaştırıp siniri geçince tekrar geliyordu..artık bu durumdan çok sıkıldım ve bunaldım en son ayrılalım dediğinde tamam dedim ve 5 gün sonra aradığında da istemiyorum dedim..farklı şehirlede olduğumuzdan atlayıp otobüse buraya geldi..ben istemiyorum dedim olmaz dedim ve gitmek istedi ama saat çok geç olduğu için o saatte otobüs bulması çok zordu ben de gitme gel konuşalım dedim..sonra geldi anlattım olmması için gereken nedenleri hepsine kendi çapında bi çözüm buldu aslında çok daha önemli şeyler vardı en önemlisi benim ailem onu istemiyordu ve anlaşamıyorduk.. biraz onunla zaman geçirmemi ve bu sürede kararımı vermemi istedi..onca yıldan sonraa ona kötü davranamadım çünkü o kötü biri değil şimdiye kadar hep bana yardımcı oldu.. onunla ayrı olduğumuz süre içinde ew arkdaşımın sınıftan arkdşı ki daha önceden bben de tanıyodum bi arkdşımın aslında yakışırsınız sözüyle aklıma girdi ewet aslında herşey onda oturuyordu ailemin isteyebileceği bi insan oturup konuşabileceğim kadar nazik beni anlayabilecek kadar hassas...
şimdi erkek arkdşım durumu kabullenmek istemiyor kendimi öldürürüm sensiz yapamam diyor bendeki ise sanırım vicdan onca yıldan sonra okadar hayalden sponra onu yarı yolda bıraklmama isteği fakat diğer insana karşı hiç de boş değilim ki o da bana karşı boş olmadığını zaten arkdşıma söyledi ve bana fazlasıyla belli etti tahminimce bu haftasonu benmle konuşacak..

aklı yüreği yeten yardımcı olabilen arkdşlara sesleniyorum..siz olsanız anlaşamadığınız ama onca yıl bişiler paylaştığınız insan mı? yoksa yeni bi sayfa ve herşeyin güzel olacağına dair olan inancınız mı?

Son düzenleme:
günaydin,

eger onu gercekten seviyorsan ve onun seni sevdiginden eminsen tek ve son bir sans daha ver derim, eger yine senin istemedigin hoslanmadigin seyleri yaparsa yeni bir sayfa acmana engel yok.
kendimi öldürürüm laflarina da inanma - bos laflar!!!
hayirlisi olsun

kalbının sesını dınlemelısın , gercekten degısecegıne yıne aynı davranısları surdurmeyecegıne ınanıyormusun ?

bu ılıskı bellı kı senı yormus bıraz zaman verırsen belkı hersey duzelır tabı herseyın duzelecegıne ınanıyorsan bu zamanı ver ınanmıyorsan ıcınden gelmıyorsa ugrasmaya degmez...

biraz herkesten uzaklaş, yalnız kal sağlıklı karar verirsin. şu anda pek çok kişinin etkisi altında sonradan pişman olacağın adımlar atman çok kolay.

erkek arkadaşından vazgeçmeseydin bi başkasını olur gözüyle görmezdin zaten. erkek arkadaşın kabullenmese de bitmiş okeye dönmüş bu ilişki. en sağlıklısı bitir. biraz zaman tanı kendine yanlız kal onca yıldır birlikte olduğun adama ayıp olmasın. diğer türlü dışardan, 'daha benden ayrılmadan başka sevgili buldun' gibi gözüküyor. ki bu da hoş bu durum değil. kendimize yapılsa, bunca yılın hatrı bu mu diye dertlenirdik değil mi?

Son düzenleme:
Bende buna benzer bişey yaşadım. 4,5 yıllık ilişkimde sürekli ayrıl barış ayrıl barış giderek uzuyordu bu ayrılık süreleri Bende sıkıldığım anda sen gibi yaptım gidersen tamamen bitsin dedim ve bitirdim. Döndü ama ben tamamen bitsin die benden hoşlanan birine şans verdim. Sevmiyor muydum aksine çok seviyordum ama şüpheci yanlarım bu ayrılıkların sebebini gerekli gördü ve 10 aydır ayrıyım.Mutlu muyum evet çünkü haklıyım.Mutsuz muyum yine evet zaman ve emeklerim boşa gitti. Zararın neresinden dönersem diye teselli ediyorum kendimi. Bir kez vazgeçtiysen ve başka biri aklına girdiyse devamı gelecek emin ol. olmuyorsa zorlamak sadece bitişi uzatıyo sonu belli aslında :106:

Ben olsaydım yeni bir sayfa açardım kendime.Geçmişinde git -geller yaşamış bir ilişkide tekrar yaşanması olağandır diye düşünüyorum.ERkek arkadaşın senin vazgeçmenle şaşırmış baksana bulunduğun şehre kadar gelmiş.Erkekler böyle sevgini gösterdiğin zaman kaçarlar sen vazgeçince kıymetli olursun herneyse cnm ben olsaydım tekrar eski ilişkime dönmezdim çnküü hiç birşey eskisi gibi olmaz.O sayfayı kapat ve kendine seninde etkilendiğin yeni kişiyle ilişki yaşama olayını değerlendir.

Erkek arkadaşına onu istemediğini bu ilişkiye inanmadığını vs. ve hiç birşeyin düşünceni değiştirmeyeceğini ve artık ikinizinde farklı hayatlarınızın olduğunu tekrar aynı hayatta buluşma imkanınızın olmadığını kararlı bir şekilde belirtmelisin.Nitekim hepimiz insanıl unutulmuyor denilenler bile unutuluyor erkek arkadaşın elbet bir gün unutacaktır ayrıcaa erkek arkadaşın seni çok sevseydi ilişkinizi yıprattığını farkına varıp şuan değil daha ozamanlar düzeltmeye çalışırdı.Şuan onu istemediğin için senin peşinden geliyor gibi geldi.Kıymetli oldun yani kaçınca , benm düşüncem bu yönde hayırlı olur umarım hakkında..

hepinize gerçekten çok teşekkür ederim tanımadığım insanlarla paylaşmak içimi bi nebze de olsa rahatlatıyor..ewet erkek arkdşımla ayrılıcaz bu er yada geç olucak şuan zaten çok soğuk davranıyorum onun aramam gereken zamanlarda aramıyorum o da bana karşı soğuk ve eminim ciddi olduğumu düşünüyor..ondan ayrıldım diye bahsettiğim kişileyle hemen birlikte olmayı düşünmüyorum bu süre içerisinde nekadar yorgun hissetsem de kendimi onu tanımaı çok istiyorum onunla zaman grçirmek beni çok mutlu ediyor en güzel tarafı ailemin isteyebilceği bi ilişki olacağı düşüncesii içimi huzurla dolduruyor...

zaman göstericek sanırım herşeyi..herşeyde olduğu gibi bunda da zaman giricek dewreye..

erkek arkdşım zamanla çok kötü oldu...bugün psikologa gitti bikaç ay önce de gitmişti ve yine kendini oraya attıdün alkol alıp aradı ve ağladı bu sabah yine ve bu akşam yine ağladı ve gündüz çiçek yolladı ama çiçeği aldığımda bile üzüldüm bunun mu olması gerekiyordu diye o ağlayınca onu üzmek istemediğimden dayanamıyorum ama sert tavrımı korumaya çalışıyorum bu akşam psikologtan sonra beni arayıp psikologunun benmle konuşmak istediğini söyledi ve numarasını verdi ben de aradım konuştuım yorgun olduğumu çok kırgın olduğumu söyledim o da karar vermeden görüşebilir miyiz dedi pztesi gidip dönmeyi düşünüyorum belki psikolog daha uygun bir yol olur ve daha az üzülür diye...böyle olmasını hiç istemezdim geçen emeklerimize hayallerimize üzülüyorum ama içimden bişey yapmak da gelmiyo her nekadar bana herşeyi düzelteceğine dair söz veriyo olsa da kırıldı bi kere :S :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…