Aslında hiç de öyle biri gelmiyor aklıma ama herşey olabilir dediğiniz gibi. Zaten bi kim olduğunu öğrensem sonra rahatsız etme durumu olsa icabına bakarımSiZe sinir olan birinin, numaranızı sapıklık yapması için bir başkasına vermiş olma ihtimali geldi aklıma direkt .
Rahatsız etmemesini söyleyin , devam ederse değiştirin numaranızı . Şüphelendiğiniz kişilere de vermeyin .
Malesef müsait değildim açamadım konuşamıycak bi ortamdaydım. Bende o yüzden bi daha arasa diyorum konuşsam mutlaka dökülür ama aramıyoPolisin araya girmesi için suç teşkil eden bir durum olması gerekir, ki öyle bile güvenlik kamerası Vs kovalamaları lazım. Baya düşük bir ihtimal. Bu kadar merak ettiyseniz açıp konuşsaydınız keşke. Er ya da geç dökülürdü neden aradığıyla ilgili. Şuan yapılabilecek bir şey görünmüyor.
Umarım gelişme olur :)İlginççok merak ettim ne alaka acaba. Bugün banada bi vodafone numarasndan ingilizce bi link gelmiş tıklamadım korktum virüs falandr diye
Gelişmeleri takip edicem
Hiç öyle biri de yok kiSorunlu olduğunuz biri varsa arttırır yaptırır. Başka birşey gelmedi aklıma.
Bencede ben şurdan şu kişi senide şurdan tanıyorum demeliydi peki özelden aramak yerine ankesörden aramasına ne demeli ? :)İyi de siZin soy adınızı, semtinizi söyleyene kadar, nasıl bir tanışikliginiz olduğunu soyleseymis ya. Atıyor bence, bi geçmişiniz olduğunu sanmıyorum.
Bende sapık olduğunu düşünmüyorumBoşverin yaa ciddi bir şey olsaydı yada daimi sapık olsaydı siz açana kadar arar ve bunu sürekli tekrarladı. . Eğer tekrarlarsa işte ozaman bir polise başvurup aradığı yeri buldurabilirsiniz. .
Ergenlik günleri aklina geldi galibaBencede ben şurdan şu kişi senide şurdan tanıyorum demeliydi peki özelden aramak yerine ankesörden aramasına ne demeli ? :)
Ayy Allah korusun ya öyle bişe çıkmasınErgenlik günleri aklina geldi galibahala ankesorlu kullanan var mı? Nerde bulunur, kartlarını kim satar?
Evli bence o yüzden sizin aramayacaginiz şekilde iletisim kurmak derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?