• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki bu neydi ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
2 gün önce sabit bi hattan arandım.
Arayan erkek. Telefonu açınca direk adımı söyleyerek 'x napıyosun' dedi. Tanımadım sesini. Tanımadın mı diye sordu ben de hayır dedim sonra bi erkek ismi söyledi ama o söylediği isimde biri hayatımda hiç olmadı çevremde felanda yok duymadığım bi isimdi. Yanlış aradınız sanırım dedim. Sonra soyadımı ve yaşadığım semti söyledi yanlış aramadım dedi çok şaşırdım ama ben o isimde birini tanımıyorum dedim. O arada hiç müsait olmadığım için kapattım telefonu sonra aynı akşam 3 4 kere daha aradı açamadım. Sabit hattın koduna baktım şehir çok saçma alakasız yaşadığım şehir değil. Hattı geride arayamıyorum sanırım ankesörlü telefon. Dün bekledim arar bende öğrenirim kim olduğunu ama aramadı. Düşün düşün bi hal oldum kimdi acaba diye . Siz olsanız ne düşünürdünüz ? Bi daha arar mı szce ? Daha önceden başına gelen vardır belki fikre ihtiyacım var .
Bide ankesörlü telefondan aradı diyelim kim olduğunu öğrenmem imkansız mı olur bu durumda polis felan girsede araya ?

SiZe sinir olan birinin, numaranızı sapıklık yapması için bir başkasına vermiş olma ihtimali geldi aklıma direkt .
Rahatsız etmemesini söyleyin , devam ederse değiştirin numaranızı . Şüphelendiğiniz kişilere de vermeyin .

Polisin araya girmesi için suç teşkil eden bir durum olması gerekir, ki öyle bile güvenlik kamerası Vs kovalamaları lazım. Baya düşük bir ihtimal. Bu kadar merak ettiyseniz açıp konuşsaydınız keşke. Er ya da geç dökülürdü neden aradığıyla ilgili. Şuan yapılabilecek bir şey görünmüyor.

İlginç :KK57: çok merak ettim ne alaka acaba. Bugün banada bi vodafone numarasndan ingilizce bi link gelmiş tıklamadım korktum virüs falandr diye

Gelişmeleri takip edicem:super:

Sorunlu olduğunuz biri varsa arttırır yaptırır. Başka birşey gelmedi aklıma.:110:

SiZe sinir olan birinin, numaranızı sapıklık yapması için bir başkasına vermiş olma ihtimali geldi aklıma direkt .
Rahatsız etmemesini söyleyin , devam ederse değiştirin numaranızı . Şüphelendiğiniz kişilere de vermeyin .
Aslında hiç de öyle biri gelmiyor aklıma ama herşey olabilir dediğiniz gibi. Zaten bi kim olduğunu öğrensem sonra rahatsız etme durumu olsa icabına bakarım

Polisin araya girmesi için suç teşkil eden bir durum olması gerekir, ki öyle bile güvenlik kamerası Vs kovalamaları lazım. Baya düşük bir ihtimal. Bu kadar merak ettiyseniz açıp konuşsaydınız keşke. Er ya da geç dökülürdü neden aradığıyla ilgili. Şuan yapılabilecek bir şey görünmüyor.
Malesef müsait değildim açamadım konuşamıycak bi ortamdaydım. Bende o yüzden bi daha arasa diyorum konuşsam mutlaka dökülür ama aramıyo

İyi de siZin soy adınızı, semtinizi söyleyene kadar, nasıl bir tanışikliginiz olduğunu soyleseymis ya. Atıyor bence, bi geçmişiniz olduğunu sanmıyorum.

Boşverin yaa ciddi bir şey olsaydı yada daimi sapık olsaydı siz açana kadar arar ve bunu sürekli tekrarladı. . Eğer tekrarlarsa işte ozaman bir polise başvurup aradığı yeri buldurabilirsiniz. .

İyi de siZin soy adınızı, semtinizi söyleyene kadar, nasıl bir tanışikliginiz olduğunu soyleseymis ya. Atıyor bence, bi geçmişiniz olduğunu sanmıyorum.
Bencede ben şurdan şu kişi senide şurdan tanıyorum demeliydi peki özelden aramak yerine ankesörden aramasına ne demeli ? :)

Bencede ben şurdan şu kişi senide şurdan tanıyorum demeliydi peki özelden aramak yerine ankesörden aramasına ne demeli ? :)
Ergenlik günleri aklina geldi galiba :D hala ankesorlu kullanan var mı? Nerde bulunur, kartlarını kim satar?
Evli bence o yüzden sizin aramayacaginiz şekilde iletisim kurmak derdinde

Adam seni orda burda görüp beğenmiş olabilir. Bu sebeple saçma bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyordur yada sapiktir :)

Dolandırıcılık ihtimali geldi aklıma. Adamlar hesabindaki parayi kuruşuna kadar biliyor semtini mi bilemeyecek. Arayan tanışıklığınızın nereden olduğunu söylemediyse zaten tanışmıyorsunuzdur. Yani ya sapık ya dolandırıcı. Mesaj diye bir icat var ayrıca. Siz telefonu açmayınca rahatsız ettim ben falanca şurdan tanışıyoruz diye mesaj yazsaydi. Bence arasa bile açmayın. Merakınıza yenik düşüp açarsanız da kendinize dair en ufak bir bilgi vermeyin. Siz soru sorun.

Bence hiç açıpta muhatap bile olma
O kadar tanışıyosanız madem özel numarasından arasın belli ki bir çekincesi var ankesörlü telefondan arıyor

Back
X