Kesinlikle geç olmadan psikolojik destek al. Böyle şeyleri göz ardı ediyoruz ama yıllarca geçmiyor etkisiKızlar meraba kısa bir zaman önce bütün ailem bende dahil corona olduk dedemi kaybettik, annem çok kötüydü bilinç kapalı gibi yattı kadın günlerce dedemi bile söyleyememiştik düzelince söyledik bayıldı duyunca şoka girdi günlerce ağladıbu yaşadıklarim sanki kabustu düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum . Peki ya sonrası diyorum kendi kendime birdaha dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum birde çalışıyorum üstlelik rapor izin derken yaklaşık bir aydır evdeyim size belki çok saçma gelecek ama nasıl işe gideceğim bilmiyorum
Bu durum çıktığından beri ilçemden çikmadım bulunduğum yerde zaten sosyal anlamda hiçbir sey yok maskesizde asla durmadim sadece bahçemizdeydikNerden kaptınız acaba
Online düşünmüyo değilim aslindaKesinlikle geç olmadan psikolojik destek al. Böyle şeyleri göz ardı ediyoruz ama yıllarca geçmiyor etkisi
Bu durum çıktığından beri ilçemden çikmadım bulunduğum yerde zaten sosyal anlamda hiçbir sey yok maskesizde asla durmadim sadece bahçemizdeydik
Teşekkür ederim küçük bi ilcedeyim pandemi ilk çıktığından beri hiç ile gitmedim belki online olabilir hemde çok yıpratıcıBasiniz sagolsun. Dedenizin mekani cennet olsun. Allah ailenize sabirlar versin. Coronanin psikolojik olarak da yipratici oldugunu söylüyor gecirenler. Imkaniniz varsa psikolojik destek alin
Teşekkür ederim inşallahçok geçmiş olsun ailecek umarım hasarsız atlatırsınız
dedeniz için de başınız sağolsun
Ev apartman mutemelen onlardan geldi biz çok dikkat ediyorduk çünkü duyan inanamadı siz çok dikkatliydiniz nasil olur diyeEve gelenlerden mi o zaman
Nasıl oluyor ki evden cıkmadan
Aileden birini kaybetmek zaten zor ve yipratici. Böyle bir sekilde kaybetmek daha da zor. Onun icin imkan bulursaniz muhakkak destek alin. Aileniz icin cok üzüldüm. Allah bol sabir versin. Hepinize gecmis olsunTeşekkür ederim küçük bi ilcedeyim pandemi ilk çıktığından beri hiç ile gitmedim belki online olabilir hemde çok yıpratıcı
Çok teşekkür ederim çok sağolun Allah sizlere göstermesinAileden birini kaybetmek zaten zor ve yipratici. Böyle bir sekilde kaybetmek daha da zor. Onun icin imkan bulursaniz muhakkak destek alin. Aileniz icin cok üzüldüm. Allah bol sabir versin. Hepinize gecmis olsun
Çok teşekkür ederim amin .Zor bir süreç allah kimseye vermesin nerdeyse inanirmisiniz istifa edeceğim o dereceCok gecmis olsun. Dedenize de Allah rahmet eylesin. Biz yakalanmayanlarin psikolojisi bozulduysa ve disari cikarken korkuyorsak, sizin korkmaniz cok normal geldi bana. Ise basladiginizda da devam ederse destek alabilirsiniz.
Kızlar meraba kısa bir zaman önce bütün ailem bende dahil corona olduk dedemi kaybettik, annem çok kötüydü bilinç kapalı gibi yattı kadın günlerce dedemi bile söyleyememiştik düzelince söyledik bayıldı duyunca şoka girdi günlerce ağladıbu yaşadıklarim sanki kabustu düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum . Peki ya sonrası diyorum kendi kendime birdaha dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum birde çalışıyorum üstlelik rapor izin derken yaklaşık bir aydır evdeyim size belki çok saçma gelecek ama nasıl işe gideceğim bilmiyorum
İş yoğunluğumuz biraz daha azalmış yöneticim iyi bile idare etti normalde 10 günü dolanı hemen çağırıyorlar yani artık vermez malesefben dogum yaptiktan sonra bir sure eve kapanmistim, ilk sehir merkezine tek basima gidisimde aptala donmustum resmen.
Sizin bu yasadiklariniz ve de karantina ile birlesince su durumunuz cok normal,
hic sacma falan diye dusunmeyin,
bol bol bu hisleriniz konusunda cevrenizle konusarak asmaya, normallesmeye cabalayin,
olmazsa destek alin.
Cok zor bir donem gecirmissiniz,
biz burada 2 gun evden cikamadik diye bunaldik,
kendinize dikkat edin o sebeple,
gerekiyorsa yeniden rapor alin, ise donseniz bile yoneticinizle konusup bir alisma doneminden sonra sorumluluk almaya baslayin, hemen bir cok isi ustlenmeyin.
İş yoğunluğumuz biraz daha azalmış yöneticim iyi bile idare etti normalde 10 günü dolanı hemen çağırıyorlar yani artık vermez malesefbide biyerde artık başlamak zorundayım sadece diyorumki acaba istifamı etsem
Anladım teşekkür ederim önerileriniz içinbence ise donup deneyin ama cok da kendinizi zorlamayin.
Yoneticinize soyleyin durumu, biraz idare etsin, hani is vermesin demiyorum da, sizi strese sokacak is vermesin, illa ki daha hafif isler vardir onlari daha cok size vererek bu donemi gecirin.
yok idare etmem derse de siz istifa etmeyin, o kovsun, en azindan haklarinizdan mahrum kalmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?