- Konu Sahibi mayiscadisi
-
Yürüyüş, dans, bölgesel hareketler; zamanına göre hepsini yapıyorum.
74 kiloya düştüğüm zamanda ise çok yoğun bir prog vardı. Haftanın altı günü sabah 10.00- 13.00 arası:
30 dk kondüsyon bisikleti ( selesi büyük olduğu için can sıkmıyordu, dergi falan okuyordum hatta)
45 dk tempolu yürüyüş
20-30 dk arası ay yürüyüşü
ve en önemlisi bu kadar aktiviteden sonra yerde soğuma egzersizleri, germe egzersizleri
bol bol da yüzüyordum.
ayyy canım kusura bakma çok alakasız olacak belki ama son çekilmiş olduğun foto safranbolu cinci hamamı değilmi???dikkatimi çektide sormadan edemedim:97::97:
kolay gelsin boyun uzun oldugu için 74 kiloyken gayet iyi görünüyosun, moralin de iyi bence vericeksin kilolarını, yalnız naçizane fikrim daha önce yogun spor yaparak hızlı kilo verip sonra geri almıssın bence normal hayatında yapabilcegin sekılde spor yap ki kalıcı olsun verdigin kilolar. ben de 74 kiloyum 3 hafta önce spor salonuna kaydoldum 6 aylıgına, haftanın 6 günü gitmeyi planlıyodum ama hoca 6 günün fazla olcagını vücudumun ona alısırsa bıraktıktan sonra kilo alabilcegimi söyleyip 3-4 gün spor yapmamı önerdi. çünkü biliyorum 6 ay sonra sporu bıraktıgımda ıstedigim kiloya ulasırsam tekrar spor yapmıcam hem imkanım olmıcak hemde gerek duymıcam ama haftada 3 gün yürüyüs yapabilirım ve böylelikle kilomu korumus olurum. diyet konusundaysa zaten diyetisyene gidiyosun galiba, basarılar dilerim azmini hiç kaybetme
evet canım aynen de orası :) gezi için gitmiştik :)
Umarım ikimiz de veririz canım :)
Sabah erken kalktım staja gitmek için.
Kahvaltı:
1 KK beyaz peynir
2 TK bal
1 orta boy kase mısır gevreği ve süt (yarısını yiyebildim)
2 dilim çavdar ekmeği
Öğle arası: Bir muz
Öğlen de salata yapıp yemeğe çalışacağım.
merhaba,
konuyla alakalı değil ama fizyoterapi ve rehabilitasyon konusunda yazdıklarınızı gördüm ve bu konuda soru sorabilicek bir tanıdığım olmadığı için size sormak istedim. yeni üye olduğum için özel mesaj atamadım kusura bakmayın:26:
bu yıl okuduğum bölümü bırakıp bu bölüme geçmek gibi bir planım var sizden derslerle, meslekle ilgili bilgi almam mümkün mü acaba?
konunun düzenini bozmak istemem o yüzden fizyoterapi başlığından soru sorsam cevap verebilir misiniz?
sizden bilgi alabilirsem inanın çok mutlu olucam çünkü hayatımla ilgili karar verirken 2009da hata yaptım ve 2 yılımı kaybettim yine aynı hatayı yapmak istemiyorum.
şimdiden çok teşekkürler yardımınız için umarım kızmazsınız konunuzla alakasız mesaj yazdığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?