• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki niye

Neden olucak, Cani SIKILDI MI yaziyor , SIKILMADIMI takmiyor seni ..

Sende hic cevap verme .

Neden garip biliyor musunuz?

"Sevmediğini biliyorum" dediğiniz bir insanın yaptığına kafa yormak...

Sizi sevmeyen birini bu kadar umursamanız normal değil haliyle...

Yani yedekleri yoklamak dışında bir amacı olmayan bir insanın yaptığında nasıl bir mantık arayabiliyorsunuz, anlamak güç...

artık nasıl sıkılıdıysa...

ruh halin çok tehlikeli...:)
imzana değinmiyorum bile :)
Bu aralar böyleyim,kafam çok karisik :KK70:

Kafanda orman haftası kutlanıyor..

İmzaları telden göremiyorum..onda ne yazıyor
Hahahah:KK70: orman haftası değil yerli mali haftasını kutlama amaciyla şeettiydim halbukisiii:KK70:imzamin dötü başı ayrı oynuyo:110:

Konu sahibesi kusura bakma azcik sabote ettim. Boşver o oğlanı dehle gitsin :KK12:

Niye fotograf yolladiniz ki...kafasi esmis ayrilmis,daha dogrusu sizden skilmis ayrilmis,bir iki ay kafa dinlemis,belki baskalariyla eglenmistir,dur bakiyim benim eskisi napiyor diye mesaj atmis,son haline gore tekrar iliskiye baslayacakti,kafasinda o vardi demekki..dikkatini ceken bir halinde olmayinca vazgecmis pasa bey,yine siyrilmis aradan iste.

Niye fotograf yolladiniz ki...kafasi esmis ayrilmis,daha dogrusu sizden skilmis ayrilmis,bir iki ay kafa dinlemis,belki baskalariyla eglenmistir,dur bakiyim benim eskisi napiyor diye mesaj atmis,son haline gore tekrar iliskiye baslayacakti,kafasinda o vardi demekki..dikkatini ceken bir halinde olmayinca vazgecmis pasa bey,yine siyrilmis aradan iste.

Noktasına virgülüne söyleceklerimi söylemişsin benden uzun yaşayacaksın valla:))

%50 seviyorum ne yaaaa :KK53: hayatina kimseyi sokamamis sizi geri tekrar aramis bosverin yol verin gitsin. Bir cacik olmaz ondan.

bu adam cıkk olmamış :KK51:
açık ve net söylüyorum aşık da olsanız boşverin daha çok kırılır üzülürsünüz ileride

Back
X