Peki rusların sizden çektiği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddeti meşrulaştırıyorsanız böyle bir platformda gayet de yorum yaparım.

Şikayetci degiliz merak etme.yorma kendini .insanin tek sermayesi tek degeri guzelligi degildir.

Hiçbir Rus kadını tanumıyorum saçlarını tanımayan demişsiniz ya..
Ben sadece bu kısma takıldım. Ben çok yakınen tanıyorum, hatta en iyi arkadasım. Aile dostumuz.
Bırakın saç taramayı banyo bile yapmadığını, eşinin git kokuyorsun dediğini bile bilirim.
Çok da severim, hepimiz kadar namuslu, hepimiz kadar güzeldir kendisi.
Hepimiz kadar insan..
Ama sac falan taramaz, bakım falan hak getire yani.
Ruslara o çirkin yakıştırmayı yapanın da, kendi ayıbı.
Sizin bu bütün Ruslar çok bakımlı ve güzel tarzı tepkinizde olmamış bence.

Şiddeti meşrulaştırıyorsanız böyle bir platformda gayet de yorum yaparım.
şiddeti somut olarak kimin üzerinde meşrulaştırmışım mesela
her neyse, konu çok başka zaten.
zannetmiyorum ki burada esas duyar kasılacak şey şiddet...
son yorumum bu size.
hadi iyi günler.

Ahhh ahhh niye bu aralar hep tartışıyor birbirinizi ezmeye çalışıyorsunuz?
Valla konuyu tam anlayamadım ama okuyup anlamak için elimden geleni yapacağım gibi, uyarılarda da elimi korkak yapmayacağım, hak eden hak ettiği uyarıyı alacak.
Rus-Türk yazıları gördüm, bu sitede ırkçılık, mezhep, din, sağ-sol siyaset çatışmalarının yasak olduğunu bilmiyor musunuz?

Sözleşmede yer alan maddeyi ekleyelim yine:

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Ayıptır insanları ırklarına göre yargılamayın.

Konu hem ırk kavgalarına neden olduğu, hem açılmış bir konu üzerinden içeriğe sahip olduğundan kapatılmıştır.

Not : kipi bilmiyorum ama kibi biliyorum, parmaklar çalışırsa ve kurallara aykırı yorumlar rapor edilirse sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…