Peki rusların sizden çektiği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıdemli kullardan onlar ince ve sarisinlar üstelik saç tariyorlar :)
Ya nasıl tarandığını bi öğretse de biz de tarasak arada.
Ben bi kere tarak görmüştüm biliyo musun canım. Böyle bir sürü dişleri vardı ama uzaktan bakabildim sadece.
Sen gördün mü hiç??

Ya nasıl tarandığını bi öğretse de biz de tarasak arada.
Ben bi kere tarak görmüştüm biliyo musun canım. Böyle bir sürü dişleri vardı ama uzaktan bakabildim sadece.
Sen gördün mü hiç??
Ben görmedim de anlatıyorlardı fırçalı olan varmış nasıl tutulur bilmem hani verseler elime yenecek birşey sanıp yerim o derece :)

Herşeyden önce Rus kadının çok güzel olduğu inancını kafanızdan bir atın... Valla 30 dan sonra kıçı başı dağıtıyorsunuz... Evet çok güzelleri var fakat çok güzel Türk kızları da var , Hint kızları da var, İran kızları da var. Üstelik onların çok daha farklı bir havası var. Siz kezban derken alt mesaj şu '' öylesiniz ama ben size öyle birşey söylüyor muyum ?'' Türk erkekleri cazip geliyor. En yakın arkadaşlarımdan bir tanesinin yuvası bu şekilde yıkıldı. Adam şerefsiz o ayrı. Ama biz sizin ülkede ki kzılara göre evli erkeklere asılmak konusunda daha dikkatliyiz. Yok mu evet var ama sizin kadar yok. İstisnalar kaideyi bozmaz. Bir de Türk kadını tarihin en asil kadınıdır. Sizin gibilerin Kezban benzetmesi ancak hasetlikten kaynaklanır...Hani biz kıskançmışız ya...
Evli bir erkeğin peşinden Rusya dan Türkiye ye gelen kadın var. Siz kaç tane duydunuz evli erkeğin peşinden başka ülkeye giden Türk kadını. Bize Kezban denmesinin sebebi bakımsızlığımız değil çoğumuzun ahlaki duruşu erkeklerin işine gelmediğinden bize bu benzetmeyi yapıyorlar... Yapa dursunlar. Mühim değil, ancak siz de had bilin olur mu ?
Plajda giyilen tangayla, her el sallayana koşan kızlarınıza çağrı yapın bence... Çünkü Türk kızının tatil aşkı bile diğerlerine göre çok masumdur... He bir de gerçekten bizim kızlarımız çok güzel. Artık o güzellik şeysi size ait değil...
Sporla incelip saçımızı sizin ki gibi boyatabileceğimizi söyleyerek ne büyük incelik yapmışsınız.
Mersi...

Vah vah çok mu çektiniz bizden, çekmek istemiyorlarsa gelmesinler, illa gelmek istiyorlarsa edepleri ile otursunlar bir zahmet. Kimse kendi halinde yaşayana laf etmez.
8 yıl Aksaray'da Rusların içinde çalıştım
Tabi ki bir ulusa mal etmiyorum konuyu ancak buraya gelenlerin ne için geldiği gayet açık, kimse bana maval okumasın
Onlara uyan adamlar şerefsiz bu da kabulüm ama melek muamelesi yapmasak artık bu guruba
Nelerini gördü bu gözler yapmayın Allah aşkına, Türk kadının cehaletine, basmasına , bakımsızlığına kurban olsunlar
Evet arkadaş, böyle anılmak istemiyorsanız, böyle yaşamayın hepsi bu

genelleme yapmadan yazıyorum.
konu sahibesinin bahsettiği o doğal güzel sarışın ince uzun bacaklı ve masum Rus kadınlarından biriyle benim kocam beni aldatacak olsa, önce kocamın haşatını çıkarır bir güzel boşarım. sonra da Türk milliyetinin bana vermiş olduğu "kezbanlığa" dayanarak o masum sarışın uzun boylu güzel fizikli Rus kızını bir güzel yolarım suratını ezerim ki bir bakan dönüp bir daha baksınlar bir yuva daha yıkılmasın diye.
ibret-i alem olsun diye.

Başıma bir şey gelmeyecekse ben de Rus kadınlarını gayet güzel buluyorum, ayrıca Rus olsun Türk olsun evli bir adam bir kadına bakıyorsa suç adamdadır. Okları adamlara çevirmeliyiz. Ama konun kapatılır.

+100

Bazı kadınlar da evet haklısınız,kıskanılıyorsunuz demiş. Komediden başka bir şey değil. Ben karşımdakinin seviyesine göre davranırım. Benim seviyemden memnun değilsen anla ki seninkine ulaşmak için indirmişimdir. Kişisel sorunun varsa o üyeye mesaj atar konuşurdun. Konu açıp benim ülkemdeki anneleri kezban olarak adlandırırsan ağzının payını alırsın. Bizim kadınlar kendilerinden kısıp çocuklarına harcarlar. Çoğu kadın ay sonunu zor getiriyor. Bu nedenle sizin gibi saçımı sarı yapayım aman kocam beğensin diye gezmiyor. Hayatta kocadan değerli seyler var. Ölümlü dünya yarın öbür gün bir hastalık gelirse başına bakalım o bakım olmadan sevgili kocan seni sever mi yoksa yeni bir Rus kadın arayışına mı girer.

Guzelliginden bu hadsizligi ellaam.. Ayrica kimene sizin guzelliginizden

O genellemeler de yoktan çıkmıyor.
abartmayın siz de.

Bize Kezban denmesinin sebebi bakımsızlığımız değil çoğumuzun ahlaki duruşu erkeklerin işine gelmediğinden bize bu benzetmeyi yapıyorlar... Yapa dursunlar. Mühim değil, ancak siz de had bilin olur mu ?
hay ağzına sağlık bacım...
bacım dedim ama kezbanlığa girer mi bu kelime de..

Nedir bu turk kadinlarinin kezbanligi dedigim mesaji alintilar misiniz? Ben de goreyim nerede dediysem.

Ben boyle desem alinmaz misiniz demek baska, turk kadinlari kezban demek baska ki boyle bir sey demedim demem de...

O cumleyi de neden yazdim ilk mesajimda hemen aciklayayim; boyle genellemelere asagilamalara ornek gosterdim. Kelimeyi burdan ogrendim. Bir cok konu bir cok kisinin kezban olmasiyla sonlanip kapaniyor. Herkes bundan cok aliniyor. Alinacaginiz bir seyi ornek gosterdim yani. Ama israrla altini cizeyim ben kimseye hic hir yerde kezban demedim. Desem siz ne hissedersiniz diye sordum.

Gordugunuz gibi bu konu da kezbanliga geldi ve konu saptirildi.

eline saglik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…