- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi GeyikliGece
-
Ya nasıl tarandığını bi öğretse de biz de tarasak arada.Kıdemli kullardan onlar ince ve sarisinlar üstelik saç tariyorlar :)
Ben görmedim de anlatıyorlardı fırçalı olan varmış nasıl tutulur bilmem hani verseler elime yenecek birşey sanıp yerim o derece :)Ya nasıl tarandığını bi öğretse de biz de tarasak arada.
Ben bi kere tarak görmüştüm biliyo musun canım. Böyle bir sürü dişleri vardı ama uzaktan bakabildim sadece.
Sen gördün mü hiç??
Ahahaha...Ben görmedim de anlatıyorlardı fırçalı olan varmış nasıl tutulur bilmem hani verseler elime yenecek birşey sanıp yerim o derece :)
+100Sen de Turk kadinini bakimsiz diye kezban ettin bu yazinda.. Simdi nolcak bi iki oyle kadin var diye tum irki zan altina almadin mi ?
Bu da benim zoruma gitti demekki yabancilar bizi begenmiyormus kocalarin begenmemesini de hakli buluyormus.( siz de guzel olun erkekler boyu uzun ince sarisin diye tabirledigin Ruslara gitmesin mi diyorsun ? )
Guzelliginden bu hadsizligi ellaam.. Ayrica kimene sizin guzelliginizdenHerşeyden önce Rus kadının çok güzel olduğu inancını kafanızdan bir atın... Valla 30 dan sonra kıçı başı dağıtıyorsunuz... Evet çok güzelleri var fakat çok güzel Türk kızları da var , Hint kızları da var, İran kızları da var. Üstelik onların çok daha farklı bir havası var. Siz kezban derken alt mesaj şu '' öylesiniz ama ben size öyle birşey söylüyor muyum ?'' Türk erkekleri cazip geliyor. En yakın arkadaşlarımdan bir tanesinin yuvası bu şekilde yıkıldı. Adam şerefsiz o ayrı. Ama biz sizin ülkede ki kzılara göre evli erkeklere asılmak konusunda daha dikkatliyiz. Yok mu evet var ama sizin kadar yok. İstisnalar kaideyi bozmaz. Bir de Türk kadını tarihin en asil kadınıdır. Sizin gibilerin Kezban benzetmesi ancak hasetlikten kaynaklanır...Hani biz kıskançmışız ya...
Evli bir erkeğin peşinden Rusya dan Türkiye ye gelen kadın var. Siz kaç tane duydunuz evli erkeğin peşinden başka ülkeye giden Türk kadını. Bize Kezban denmesinin sebebi bakımsızlığımız değil çoğumuzun ahlaki duruşu erkeklerin işine gelmediğinden bize bu benzetmeyi yapıyorlar... Yapa dursunlar. Mühim değil, ancak siz de had bilin olur mu ?
Plajda giyilen tangayla, her el sallayana koşan kızlarınıza çağrı yapın bence... Çünkü Türk kızının tatil aşkı bile diğerlerine göre çok masumdur... He bir de gerçekten bizim kızlarımız çok güzel. Artık o güzellik şeysi size ait değil...
Sporla incelip saçımızı sizin ki gibi boyatabileceğimizi söyleyerek ne büyük incelik yapmışsınız.
Mersi...
abartmayın siz de.genelleme yapmadan yazıyorum.
konu sahibesinin bahsettiği o doğal güzel sarışın ince uzun bacaklı ve masum Rus kadınlarından biriyle benim kocam beni aldatacak olsa, önce kocamın haşatını çıkarır bir güzel boşarım. sonra da Türk milliyetinin bana vermiş olduğu "kezbanlığa" dayanarak o masum sarışın uzun boylu güzel fizikli Rus kızını bir güzel yolarım suratını ezerim ki bir bakan dönüp bir daha baksınlar bir yuva daha yıkılmasın diye.
ibret-i alem olsun diye.
+1000Ama ben burda "nedir bu Turk kadinlarinin kezbanligi" desem siz kirilmaz misiniz?
Ne demek istedin burda işte anlat bilelim
hay ağzına sağlık bacım...Bize Kezban denmesinin sebebi bakımsızlığımız değil çoğumuzun ahlaki duruşu erkeklerin işine gelmediğinden bize bu benzetmeyi yapıyorlar... Yapa dursunlar. Mühim değil, ancak siz de had bilin olur mu ?
Sen kendi konunu oku bence tekrar gayet demişsin nedir bu türk kadınlarının kezbanligi diye, anlamını bilmeden mi dedin diyoruz e Türkçem iyi değil googledan baktım yalancı yazıyo diyosun, bende haklı olarak o zaman yalancı mı demek istedin diyorum
Anlamını bilmeden mi yazdın googledan bakıp yalancı anlamına göre mi yazdın ne demek istedin ben anlamadım konunda gayet yazıyo
eline saglikVah vah çok mu çektiniz bizden, çekmek istemiyorlarsa gelmesinler, illa gelmek istiyorlarsa edepleri ile otursunlar bir zahmet. Kimse kendi halinde yaşayana laf etmez.
8 yıl Aksaray'da Rusların içinde çalıştım
Tabi ki bir ulusa mal etmiyorum konuyu ancak buraya gelenlerin ne için geldiği gayet açık, kimse bana maval okumasın
Onlara uyan adamlar şerefsiz bu da kabulüm ama melek muamelesi yapmasak artık bu guruba
Nelerini gördü bu gözler yapmayın Allah aşkına, Türk kadının cehaletine, basmasına , bakımsızlığına kurban olsunlar
Evet arkadaş, böyle anılmak istemiyorsanız, böyle yaşamayın hepsi bu
abartmayın derken ?O genellemeler de yoktan çıkmıyor.
abartmayın siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?