Merak ettim, evlendiniz mi? Benim de nişanlım Arap, böyle konular ilgimi çekiyor
Allah tamamına erdirsin Ramesy. Ah keşke evlilik o kadar kolay olsa

Bizim daha önümüzde atlatmamız gereken bir dönem var. Belki bir yıl sonra bu zamanlar derim sonunda oldu nişanlandık diye ama

nasip bu işler, nasip... İkimiz de çok istiyoruz. hatta geçen gün bir genç kız durdurdu yolda biz yürürken. İngilizce konuşuyoruz kendi aramızda kızın da ilgisini çekmiş. İkiniz de Türk insanları gibisiniz filan dedi. Ben türküm zaten deyince ay maşallah ya ben hayatımda hiç bu kadar tatlı çift görmedim kaç yıllık evlisiniz fln yaptı. Habibi'm de inşallah yakında o da olacak dedi. Çok mutlu oldum. Ama işte hep hayal şimdilik.. Allah seni mutlu etsin. Nereli nişanlın? Nasıl tanıştınız?
Ne olmus arapsa hc sorun degıl ıns sansın yaver gıderde bırde petrol kralı olur:)
hahahaha gerçekten büyük kahkaha attım. Allah seni de güldürsün e mi
Benim teyzemin eşi arap, baştan çok tepki verse de iki taraf şimdilerde 3 çocuklu kocaman bir aile oldular. İki tarafın değer ve kültürlerine önem verdiler, birbirlerine hiç baskı uygulamadılar ki teyzem de kızları da açıktır, birbirine, isteklerine saygı duydular. Aranızdaki saygıyı koruyacağınıza ve kaybetmeyeceğinize inanıyorsanız yolunuz açık olsun...
Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, tanıdıkça bağlanıyoruz... Ailem bilmiyor şu an için tepkisi ne olur bilemem. Ama babam Irak'lı insanların iyiliğinden çok bahseder. Zamanında Libya'da çalışırken çok Iraklı arkadaşı olmuş, iyi bir intiba bırakmışlar. Belki bu işimize yarayabilir. İyi dilelerin için teşekkür ederim.
Allah mutlu mesut etsin canım. Dinen uygun biliyorsun. Kültür farkı zorlayabilir. Türkiyede yaşayacaksanız sorun yok bence
Elhamdülillah din konusu için içim çok rahat. O benden daha iyi. Nerede yaşayacağımız konusu da hiç kesin değil maalesef...
offfffffff bu ne önyargı aklım durdu!!!! neyse ki çoğu yabancı bizlerden farklı.. iyi ile kötüyü ayırt edebiliyorlar.. BIZIM GIBI önyargılı değiller mesela..
Harmony ne yaptın tatlım? inşallah herşey yolundadır
office teşekkür ederim çok. Herşey yolunda elhamdülillah. Anneciğiyle tanıştım, aynı dili konuşmasak da tarzanca o kadar güzel anlaşıyoruz ki
ön yargı konusunu hiç sorma bazılarına kusasım geliyor. Arap deyince 3 kadın, kara çarşaf, aman seni kapanmaya zorlar bilmem ne... Sanki hiç iyi yanları yok gibi. Bize gösterilen Arap portresiyle benim o ailede gördüğüm çok farklı. Valla bizden hiç de farklı değiller. Gayet de tek evlilik yapıyorlar, kadınlarına evet islamın kurallarını öğretiyorlar ama dikte etmiyorlar. Mesela benim sevgilim bana şunu söyledi. Eşimin kapaalı olmasını kendini yabancı bakışlara karşı korumasını tabi ki çok isterim. Ama buna birini zorlamak benim işim değil, Allah ile senin aranda. Yaparsan çok mutlu olurum, yapmazsan karışmam. Daha ne desin? Deli oluyorum da kavga etmekten yoruldum kendi hallerine bırakıyorum. 3 kadın dinde var inkar edecek değilim ama onun da şartları var. Durduk yere üstüme kuma getiren adamın alnını karışlarım ben

Kaldı ki sevgilim öyle birşey yapacak biri kesinlikle değil. Keşke kapan dese, zaten bahane arıyorum

Dolayısıyla benim için sorun yok , sorun edenler de bi zahmet Arap biriyle evlenmesin