peki simdi?

labellaa46

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
17
1
29
bugün öğlen birsey paylasmistim sevgilimin annesi beni istemiyor diye alevi oldugum icin. daha yeno sevgilim aradi babam cagirmis demis ya ayrilin yada anneni razi edip gel kizimi iste..sevgilim benden ayrilmak istemiyor bende istemiyorum babam hafta sonuna kadar zaman vermis demis git düşün gel adam gibi bana kararını söyle.. ya arkadaslar bana bi yol gösterin biz birbirmizi cok seviyoruz bütün dünya bize karsiymis gibi herkez ayrilin diyor sanki cok kolay birseymis gibi ya insan 1 senelik iliskiyi nasil öyle çöpe atsin off off aglamaktan gözlerim yoruldu

baban neden öyle bişey yapmış ki? çok yanlış bi hareket bence.. anne yüreği zaten dayanamaz öyle yada böyle kabul ederde sizi kabullenmesi de önemli tabii. Bunu dışında aranızda sorun yoksa bekleyin

Siz babanızla o annesiyle konussun sonuna kadar da gidin bu isin pesini bırakmayın birbirinizi aileler icin hic bırakmayın
Helede konu buysa

bugün öğlen birsey paylasmistim sevgilimin annesi beni istemiyor diye alevi oldugum icin. daha yeno sevgilim aradi babam cagirmis demis ya ayrilin yada anneni razi edip gel kizimi iste..sevgilim benden ayrilmak istemiyor bende istemiyorum babam hafta sonuna kadar zaman vermis demis git düşün gel adam gibi bana kararını söyle.. ya arkadaslar bana bi yol gösterin biz birbirmizi cok seviyoruz bütün dünya bize karsiymis gibi herkez ayrilin diyor sanki cok kolay birseymis gibi ya insan 1 senelik iliskiyi nasil öyle çöpe atsin off off aglamaktan gözlerim yoruldu

Baban neden süre koymuş ki çok ilginç

Kayınvalide adayın babanın bu hareketini duysa birkez daha istemez herhalde,kız babası olarak erkek arkadaşınla böyle bir konuda yüzgöz olması çok ilginç,bunu sen söylesen anlayabilirdim ama baba ne alaka yani.

Aranizda cinsellik mi yasandi ki baban olaya el atti??
Siz acele ediyormussunuz gibi olmus.
Baban neden yapti cok ilgin??

amacimiz hemen evlenmek degil canim ya sözlenmek istiyoruz ki gezebilelim böyle olmuyor her bulustugumuzda bir korku var ya simdi arkabalardan biri görürse diye..
Tanıyın tabi birbirinizi. Zor durumlardan birini yaşıyorsun. Ciddi anlamda sana cephe alma olayı olabilir karşı tarafta. Ben olsam ayrılırdım. Nedeni de sadece uğraşmak istememem olurdu. seçim senin ya bıkmadan devam edeceksin ya pes edeceksin. Erkek arkadaşının tavrına da bak bakalım. sorun onun ailesi çözümü o bulmalı. Bulamıyorsa da senin sorunun olmamalı.

X