peki siz hiç uluorta öpüştünüz mü

bende öpüşmedim bana ters gelıyor bunlar ama karanlık bır gecede ıssız ve tenha bır yerde arabamızı bır koseye cekıp masumca opusmelerımız oldu tabıkı yalan soleyemem:asigim:

sadece masumane bir kaç saniyelik öpücüklerin bi zararı olmaz diye düşünüyorum bende nişanlıyım ve bende bunları yaşıyorum aşırıya kaçmanın bir alemi yok ama tabi bazı insanlar ulu orta neredeyse sevişecek gibi yapıyolar gerçekten doru değil sadece dikkat çekmeye çalıştıkları kesin ulu orta karşıyım zaten nişanlımda rahatsız olur ama deniz kenarında insan olmadığı bi yerde yada tenha bir yerde maasum bir öpücüğünde bi zararı olmıcağını dşünüyorum

minik bir öpücügün kimseye zararı omaz aşırı olmadıgı surece zaten actıgım konudada belirtmiştim ben yapmadım ulu orta yapanada asla bişey diyemem ama rahatsız oluyosam sevişmeye dönmüşse olay tabiki rahatsız oluyorum herseyı dozunda bırakmak lazım

daha bugün sokakda esime duydugum o büyük sevgiyle yumuldum öpüstük, nede olsa Almanya`da yasiyorum ve bu hic kimseyi ilgilendirmiyor. Ne mutlu bana

opmek farklı opusmek farklı..şakkıdı
evet hala operım ben esımı ama bır kac sanıyeyı gecmez..

Ben de Almanya´da yasiyorum.. Ve evet.burada Türkiye´ye nazaran öpüsme konusunda cok rahat..
Türk mahalleleri /muhitleri haricinde, yolda öpüsüp koklasanlar pek kimsenin umurunda olmuyormus gibi görünüyor..
Toplumumuzun yerlestirdigi bir bilincalti mi bilmiyorum fakat ben sahsen Alman olsun Türk olsun karsimda öyle istahli öpüsen cift görünce oldukca rahatsiz oluyorum...
Ee hal bu olunca kendim de yolun ortasinda öyle hareketlerden kaciniyorum..

masumane veya yatakhane ne fark ederkı sonucta opmek opmektır bunun orta kararımı olur buda benım fıkrım tabı

Tabiki, ne mutlu bizeki öpebiliyoruz. Demekki saglikliyiz, mutluyuz, hayati seviyoruz, esimizi veya sevgilimizi seviyoruz ve onlar tarafindan seviliyoruz. Hayat öyle kisaki, her anini güzel yasamak lazim.Niye öpmiyeyimki?
Rahatsiz olan bakmasin.
Herkesin hayati kendine.
Hayat cok güzel, ne mutlu bunun tadini cikaranlara diyorum hep...

Bencede öpmek var öpüşmek var masumane öpücüklere kimsenin birşey diyeceğini zannetmem.Geçenlerde yürüyorum bi coooppppp die ses geldi arkamı döndüm baktım erkek kzıı öpüoo ama öle bi ses nasıl çıktı valla anlamadım.....

oyle carsi ici felan degil ama bir gol bir deniz kenari veya gezdigimiz yere gore degisir tanidiklari oldugu yerlerde hayatta yapmayiz zaten ama gayet dogal birsekilde abartmamak lazim tabikiŞeniz

aslaaaaaa yasakkelime
ibadette gizli kabahatte....
benim terbiyem buna müsade etmez :1closedeyes:

eşimle daha flört zamanımızda yolda yürüken aniden öpmüştü beni
çok şaşırmıştım. sonra geçen gün ben yaptım iddaya girdik yaparsın
yapamazsın diye birden ben öptüm abartmadık tabi:))))

herseyın bı yerı zamanı var bence
ben ıstesem bıle eger karsımdakının bana saygısı ve sevgısı varsa zaten oyle ulu orta opmez dıe dusunuyorum kı ben de ıstemem tutsun bıraz kendını aa
:icecream:

ne yapıcaksam sadece ikimizin bulundugu yerde yaparım özel hayat denilen bişey varr sokakta öpüşmek marifet değill.. yani ben görsem ortalık yerde öpüşen birini rahatsız olurum o yüzden bende insanların rahatsız olacağı hareketleri yapmam..

sevgilimle ara sıra öpüşürüz ama sokak ortasında değil tabiyki toplum içinde yasıyorsak herkez bunun bilincinde olmalı ama ufak buselerde zararsız canımm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…