ben hiç öpüşmedim ve öpüşmek istememde dışarıda resmiyeti çok severim ama
kendi evimde kimse tuutamaz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
ulu orta yapanlara da tabiki bişey diyemem ..fakat ben hoş bulmuyorum...
insanın özel hayatı vardır.
bazı şeyler iki insanın arasında kalması gereken şeylerdir.
ben dışarda yaşamaya da karşıyım, başkasına anlatmaya da.
benden çok nişanlım daha dikkatlidir bu konularda.
caddede yürürken elini belime bile koymaz, sadece elimi tutar.
o yüzden sevrim ahlakını...
ay ben onunherşeyini seviyorum zaten ama :))))
öpüşmelerimiz oldu ama hep ikimiz başbaşa kalınca sadece bir defa sinemada herkesin içinde öpüşmeye basladık ama o da yine karanlık oldugu için dikkat çekmedi
Ya varya iğrenç bişey ya. Geçen kadıköyün ortasında öpüşen bir çift vardı. Çocuğun eli kızın poposunda falan.
Yada sırtını biyere yaslayıp kızı kendine yapıştıran adamlar mı görmedim
İnanın midem bulanıyor bunları görmekten. Bide sevgilimle denk geliyoruz iğreniyoruz.
Bana gelince erkek arkadaşım çok dikkatlidir.
Yolda yürürken , biyerde otururken öpüşmeyi geçin o kadar sarmaş dolaş oturmayız.
Herkesin görebileceği tek şey onun sürekli ellerimi öpmesidir. Yada ellerimi sürekli yanağına götürüp onu sevmemi sağlamasıdır.
Yanağımı bile çok nadiren öper.
Yolda yürürken eli belimde bile değildir sıkı sıkı yapışır ama elime.
2.5 ay dudağının dudağıma değmediğini bilirim.
Böyle şeyler gizli , kimsenin görmediği yerde olmalıdır.
Onu bu yüzden çok seviyorum.
benim ömrüm de bu konu da çok dikkatlidir ve çekingendir de.. ben elimle onun yüzünü okşasam bile hemen,aşkım napıyosun millet var der utanıverir elele dolaşırız ,arada elimi öper.. hiç bırakmaz elimi kuzum.. evlendikten sonra zaten herşeyi istediğimiz kadar yaşıcaz. ulu orta öpüşecek kadar geniş değiliz çok şükr
Birde bu var geniş değiliz biz
Pehh pehh pehh cins bu bazı kadınlar ya
Ben öpüşmedim aman biri görür de aileme söyler aman
Birde ortalıkta namus bekçileri var diye rahatça öpüşemedim
İçimde kaldı arkadaş , öpmek ayıp birşey değildir. Ulu ortada yapılır yanlızkende
Kafanızı boş şeylere yormayın dar kafalı arkadaşlar..!
karsisindakine sevgisi tasip onu open birinden bir insan nasil bir rahatsizlik duyar ben anlayamadim. ne guzel iste seviyorlar birbirlerini. dayanamamis bir opucuk kondurmus. herkes demis igrenc, migrenc. ayakustu sevisicek kadar opusenlere ben daha hic rastlamadim. ben mutlu oluyorum birbirini open bi cift gorunce.
Ulu orta yerde opusmedim hic. Ama optum*. ikisinin arasinda fark var. Hoscakal opucuguydu ve o an da cevremde kim var umrumda da degildi acikcasi. 1saniyelik opucuktu bu ve bence bu gayet normal.
Ama ortalik yerde nerde sevismeye baslayacak kadar opusulmesine bende cok karsiyim.