Peki ben onun aklına nasıl düşecem kidirek açılmak yerine onun öenmli olduğunu hissettir ama bunu arkadaşlık çizgisinde yap. :) adamın aklına düşersen olur düşmezsen olmaz çok da belli etme ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ben onun aklına nasıl düşecem kidirek açılmak yerine onun öenmli olduğunu hissettir ama bunu arkadaşlık çizgisinde yap. :) adamın aklına düşersen olur düşmezsen olmaz çok da belli etme ama
Evet üyelik kuzenimin daha önce gene burdan konu acmistim zaten kuzenimle birlikte kaldigindan onun sayfasindan almışım konuyu farketmeden. Şuan önemli olan konum zaten
Evwt telefonumda onun üyeliği kalmış ordan konu açılmış şimdi aynı konuyu kendi sayfamdan mi acmam gerekiyor?Bu sitenin kuralları var arkadaşım başka üyeliklerle konu açamazsın.
Yaa ama nedenn :))hiç tarzım değil![]()
Oo çok iyi anlatmissin 😊😊Gunaydin :) erkekler oyle bisey ki onunla biraz iletisim kur, aralarda konusurken sirtina,omuzuna fln dokun, gozlerinin icine baka baka konus, abartmamak sartiyla gulumse surekli.. bi sure sonra onun aklima girersin canim. Tabi eger kismetinde varsa ,) yoksa naparsan yap basaramazsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oo çok iyi anlatmissinGunaydin :) erkekler oyle bisey ki onunla biraz iletisim kur, aralarda konusurken sirtina,omuzuna fln dokun, gozlerinin icine baka baka konus, abartmamak sartiyla gulumse surekli.. bi sure sonra onun aklima girersin canim. Tabi eger kismetinde varsa ,) yoksa naparsan yap basaramazsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ama yapnadiginda pişman olmadin mi
Çok haklısın valla baya gaza geldimm 😀😀😀Valla kıymetini bilcek adama arsizlik az bile. Ama adamda adam olucak. Oyle iki ilgiyle götü kalkmayacak hani. Sonrasında aman sen kendin ettin demicek seni başına taç edecek:-D valla o yaşta o çocukta o ışığı görmüşum heralde ki yapiatun birakmadin derler:-D oh diorum iyiki birakmamaisim:-D ama elbette cesur olmak gerek yoksa ha söyledi ha soylicek die ömür gecior. Benm kaynim misal sevdiği Kızı kaybetti bu yuzden bir türlü açılamadı kizinda ilgisi vardı oysa bizede söyletmedi. O siradada kızi biriyle falan tanistirdilar iki ay sonra bi duyduk evlenmiş. .. sonra vah gidene. Insan sevdiğini nie kaybetsinki demii
Günaydın kizlarr. Ruyanda mi gördünüz diyeceksiniz ama evet rüyamda gördüm 😊 siz bir erkeği hiç tavladiniz mi ? Onun peşinden kostunuz mu? O sizinle bulusmayi teklif etmeden siz ettiniz mi ? Iliskin baslayan arkadaşlarım var mısınız? varsaniz yol yorum öğrenmek isterim. Aslında sorum size bir ilgisi olmayan erkeğin aklına sizi düşündünüz mu?
Evet üyelik kuzenimin daha önce gene burdan konu acmistim zaten kuzenimle birlikte kaldigindan onun sayfasindan almışım konuyu farketmeden. Şuan önemli olan konum zaten