• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

Yapılan bir araştırma sonucu değerlendirildiğinde, kadınların erkeklere oranla partnerlerini daha çok aldattıkları ortaya çıkmış(tı diye hatırlıyorum okuduğum bir yazıda) :31:
Bu yapılan araştırmayı bende okumuştum :17::17: hatta okuduğum araştırmada şöyle diyordu evli erkekler eşlerini aldatırken bekar kızları evli kadınlar ise eşlerini aldatırken evli erkekleri seçiyor diyorlardı.:17::17:

Son düzenleme:
Bu yapılan araştırmayı bende okumuştum :17::17: atta okuduğum araştırmada şöyle diyordu evli erkekler eşlerini aldatırken bekar kızları evli kadınlar ise eşlerini aldatırken evli erkekleri seçiyor diyorlardı.:17::17:

bugüne kadar erkeklerin hep günahını aldık diyorum ben :1: :1: :1:

Hani filmlerde olurya bizde öyle bir olaya şahit olduk
Arkadaşımın çalıştığı şirkette patronları var bitane de nasıl müdür olduğu belli olmayan ama halinden edasından bişey olmadığı belli bir kadın var anlayamıyorlar ilk başta sonra öğreniyorlarki kadın adamın metresiymiş ki o kadın patronun evlatlarının yüzüne hiç birşey olmamış gibi bakabiliyor iş yapabiliyor sonrada babalarıyla takılıyor.
Nasıl vicdan bu ya?
Bir kadın diğer kadına bunu nasıl yapar yani hadi erkeklerin midesini geçtim kadın kadına bunu nasıl reva görür :53:

bugüne kadar erkeklerin hep günahını aldık diyorum ben :1: :1: :1:

Yok canım erkeklerin günahını falan almadık:27::27::1:ister erkek olsun ister kadın olsun aldatmak hiç kimseye yakışmaz karakteri zayıf insanlar aldatır sadece eşlerini aldatmayan binlerce erkek var hiç kimse aldatılmayı hak etmez eger anlaşamıyorsan ayrılacaksın bu kadar basit.

valla öyle kadınlar var ki erkekleri zorla yoldan çıkarıyorlar erkekleri tek suçlu görmeyin erkekleri adeta üstüne atlıyorlar . şimdi kabul edin orasını burasını açan yüz kilo makyaj sapsarı saçlar boyamış heryeri boya insan kadın haliyle bile bu ne be diye bakıyor. Allah iyi insanları kötü kadınlardan erkeklerden kousun

valla öyle kadınlar var ki erkekleri zorla yoldan çıkarıyorlar erkekleri tek suçlu görmeyin erkekleri adeta üstüne atlıyorlar . şimdi kabul edin orasını burasını açan yüz kilo makyaj sapsarı saçlar boyamış heryeri boya insan kadın haliyle bile bu ne be diye bakıyor. Allah iyi insanları kötü kadınlardan erkeklerden kousun

Yok canım erkeklerin günahını falan almadık:27::27::1:ister erkek olsun ister kadın olsun aldatmak hiç kimseye yakışmaz karakteri zayıf insanlar aldatır sadece eşlerini aldatmayan binlerce erkek var hiç kimse aldatılmayı hak etmez eger anlaşamıyorsan ayrılacaksın bu kadar basit.

Erkeklerin günahını aldık derken aslında çoğu da kadın bunu yapıyomuş ya baksana ,,evli olup bekar bi adamla bile neler yapan varmış bunu kasttettim aslnda ...valla Allah iyi insanlarla karşılaştrsın bu devirde herkesle arkadaşlık yapmak falanda zor kim ne olduğu bilinmez en iyisi mesafeli olmak herkeside eve falan almamak...Çünkü benmde yakınen tanıdığım bi akrabamın abisi nişanlıydı baldızı çok gösterişli kadın akrabama geliyolar falan gidiyolar akrabamında maddi durumu iyi karı-koca yakışan tipler çocukları var her şey yolunda ...hep böyle ay işte eşin çok yakışıklı ay ne güzel kendi evin öyle böyle derken o kadını kızcağız yatak odasına yatağın altına bişey koyarken yakalamş artık büyümüydü ben detayını bilmiyorum ama insan bunları duyunca da tüyleri ayağa kalkıo yuva yıkmak isteyen insnlar çok ..o gün bugündür misafiri gidince özellikle yatak odasını kitler artık kimselere güven kalmadı

Merhaba canım :) boyle bır konu nerden aklına geldı :) evet bence bayanlar erkeklerden daha fazla aldatıyo. Orneklerı var cevremde. Ya kızın sevgılısı var ona msj atıyo gozu cevrede. Nasıl bır mıde var anlamıyorum kı.

Merhaba canım :) boyle bır konu nerden aklına geldı :) evet bence bayanlar erkeklerden daha fazla aldatıyo. Orneklerı var cevremde. Ya kızın sevgılısı var ona msj atıyo gozu cevrede. Nasıl bır mıde var anlamıyorum kı.

Dün akşam arkadaşmla konşuyodum yeni evli o da sayfada anlattım şoka girdim ya inanamadım eşi yurtdışında o da üst düzey yönetici asistanı seyahat babında bi yere gitceklermş kızdım söylendm amannn eğlence dedi yemin ederm ağzım açık kaldı bende cidden böyle tipler var mı merak ettim ama neler varmış neler ...

Açıkcası ben çevremde erkeklerden daha çok kadınların aldattığını duyuyorum, ciddiyim...

Bir komşum evli bir adamı ayarttı, boşattı kendi evlendi bütün mallara kondu bacak bacağa oturuyor gün boyu

Eski mahallemizde ki komşumuzun gelini çöpçüyle kaçtı gerçekten mahallenin çöpçüsü ile kaçtılar :25:

Amcamda aldatıldı aynı şekilde..

Yani fifty fifty olabilir durum karakter meselesi :31:

Açıkcası ben çevremde erkeklerden daha çok kadınların aldattığını duyuyorum, ciddiyim...

Bir komşum evli bir adamı ayarttı, boşattı kendi evlendi bütün mallara kondu bacak bacağa oturuyor gün boyu

Eski mahallemizde ki komşumuzun gelini çöpçüyle kaçtı gerçekten mahallenin çöpçüsü ile kaçtılar :25:

Amcamda aldatıldı aynı şekilde..

Yani fifty fifty olabilir durum karakter meselesi :31:

Karakter meselesi tabiki ama ciddi ilişkisi olup ve evli olupta kadın ya da erkek daha bi iğrendm ben resmen ...
Allah iyilerle karşılaştrsnn

canım bence insanları içinde bulundukları durumları bılmeden yargılamamalısın sewgılısı nısanlısı karısı vs. oldugunu bıle bıle yapan bayanları kasdetmıyorum ama ınsanlar öle durumlara ruh hallerıne gırebılırkı ıstemese bıle yapabılır baskasını sevebılır tabıkı bunu bırıyle beraberken yapmamalı ama yınede ınsanların ıclerınde bulundukları durumları bılmeden yargılamamalıyız vede bence kınamayalım ınsanın kınadıgı sey kesın basına gelıyor

ah bacınm ah bende dertliyim bu konuda nişanlıma güveniyorum bugüne kadar hiç birşeyini yakalamadım ki ensemde bile gözüm vardır yani allahımda öyle birşeyle karşılaştırmasın bizim çok yakın çevremizden biri akraba olabiliriz hatta henüz belli değil ne olucakları kadın bana gıcık oldu ilk gördüğü günden beri yüzüme bile bakmadı ama nişanlımla arasını iyi tutmaya çalıştı hep nişanlımda benimle konuşmuyor diye onunla konuşmadı hiç bu kadın olacak müsvette gözümün içine baka baka nişanlımın bacak arasına bakıyordu askılı tisörtünü aşağı çekiyordu ama benim saftiriğim hiç görmedi bunları ben delirdiğimle kaldım tabi ispat edemedim yakalatamadım ama nişanlım hep inandı bana demem o ki kadının en buyuk düşmanı yine kadındır

canım bence insanları içinde bulundukları durumları bılmeden yargılamamalısın sewgılısı nısanlısı karısı vs. oldugunu bıle bıle yapan bayanları kasdetmıyorum ama ınsanlar öle durumlara ruh hallerıne gırebılırkı ıstemese bıle yapabılır baskasını sevebılır tabıkı bunu bırıyle beraberken yapmamalı ama yınede ınsanların ıclerınde bulundukları durumları bılmeden yargılamamalıyız vede bence kınamayalım ınsanın kınadıgı sey kesın basına gelıyor

Gülşahcım ben bunu bile bile yapanları kastediyorum dün akşam bi arkadaşımın telefonuyla açık açık söylemesi çok şaşrttı beni...Gene de bi insanın hayatında biri varken aldatması bile bile göz göre olacak iş değil..Sineminde başına geldi kız şimi kabul mu etsin göz göre göre ...
Benim gördüğüm artık bazı kadınlarda çok pişkinler yani bunu yapıp hiç bişi olmamış gibi kocalarının yanına gidebiliyolar bu hangi durumda olursa olsun kadın ya da erkek için kabul edilicek bir şey değil...

Dİyorum ya Allah iyilerle karşılaştrısn herkesi doğru yoldan saptırmasın

Son düzenleme:
Gülşahcım ben bunu bile bile yapanları kastediyorum dün akşam bi arkadaşımın telefonuyla açık açık söylemesi çok şaşrttı beni...Gene de bi insanın hayatında biri varken aldatması bile bile göz göre olacak iş değil..Sineminde başına geldi kız şimi kabul mu etsin göz göre göre ...
Benim gördüğüm artık bazı kadınlarda çok pişkinler yani ...

haklısın bebegım ama onada erkekler tavız verıo vermemesı lazım bence erkeklerın aldatması genelde cınsel yonde oluyo ıgrenclık yapıolar baskasına asık olup ben daha senı sevmıyorum bıttı askım dese ınsan uzulur yıkılır ama ıgrenmez nefret etmez belkı saygı duyar

haklısın bebegım ama onada erkekler tavız verıo vermemesı lazım bence erkeklerın aldatması genelde cınsel yonde oluyo ıgrenclık yapıolar baskasına asık olup ben daha senı sevmıyorum bıttı askım dese ınsan uzulur yıkılır ama ıgrenmez nefret etmez belkı saygı duyar

aynen cnm ayrılsalar daha iyi ama hem evdeki bulgurdan olmiyim hem istedğimi yapıyım derdindeler...
İnsanlar cidden çok tuhaf oldular artık ya...Aynen katılıyorum sana kimse taviz vermemeli ...

ağzım açık okudum resmen :53:
ne kadınlar varmış beee...
ben mi safım yoksa çevremde cidden örneği mi yok bilemedim
ama hiç şahit olmadım böyle birşeye.
erkeklerin kadınları aldatmasına alıştıkta,kadınların erkekleri aldatması şaşırtıcı,
tabi ikiside aynı derecede kanı bozukluk ama erkeklerin yaptığı kanıksandı artık.
okudukça şaşırdım doğrusu....
Allah ıslah etsin ne diyeyim.

ben de bu konuda oldukça sinirleniyorum açıkcası. bir bu konuda değil birçok konuda erkeklerin canına ot tıkarken, kadınlar yaptığında kimse nedense bir şey demiyor. demediği gibi bir de "canım ama sen de haklısın..." gibi bahanelerle üstü örtülüyor. bu çifte standarttan ben de olabildiğince rahatsızım.

bu tür aldatma, flört gibi şeyleri yapan kadınları ben de çok gördüm. aslında çok sayıda varlar. ilgisini hissettiği bir erkeği ilgisini belli edebileceği şeylerle tabiri yerindeyse "yemleyerek" çaktırmadan flört edenler, ilgisine karşılık verip masummuş gibi yapanlar. çok var bu kadınlardan ve nedense bunu olağan bir şeymiş gibi yaşıyorlar. açık açık bir ilişki yaşamadıkları sürece sanki hayatındaki erkeği aldatmadıklarına inanıyorlar. ama erkek bir kadına gülümsese dahi problem oluyor ve herkes o adam yükleniyor.

her daim hemcinslerimin erkeklerden daha tehlikeli olduğuna inanmışımdır, gün geçtikçe de bu fikrimi onaylayıcı çok şey görüyorum.

Back
X