• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

Ben aldatmayı sırf cinsellik olarakta görmüyorumm ,,başkasına karşı duyulan ilgi,beğeni ne bilimm başka biriyle kurulan her şey bana aldatma gibi geliyo yanlış mı düşünüyorum ?

hem hamile hemde karnı çıkmadan adetin son gününe denk getirmiş ?. hamileyken, karnı şişmeden adet mi görüyomuş ? anlamadım..

Bizde çok irdeledik bunu inan o ilaç milaç dengeledim işte demişti bizlere yada bişey mi karıştırıyorsun diye. Ama bazı kadınlarda genel oluyormuş ki adet değilde aslında başka bir tanımı vardı bunun.

Erkeklerin günahını mı aldık şimdi bu zamana kadar

Evet kadınların gerçeten bir çoğunun, özellikle böyle genç deli çağda olan kızların hiç çekinmesi yok. Erkeklerin günahını almıyoruz tabi çünkü dünden razılar, birileri onları beğensin numara versin, gönüllü olarak yanaşsınlar falan. Bir havaya giriyorlar ki sormayın gitsin. Kadın gelip yanaştı diye "ayıp olur geri çevirmeyeyim" mantığı mı var allah aşkına!!! Ahlaksızlık diz boyu bu dünyada hanımlar ne yapacağız bilmiyorum.

Erkeklerin geç olgunlaşmasından ya da her hangi bir tecrübe elde etmeyişinden kaynaklanıyor kızların onlara bakmasından hoşlanma durumları, erkek ben değilde yanındaki sevgilisi eşi herneyse artık onunla biz olduğunu bütünleştiğini kabullendiği zaman bu durum ortadan kalkıyor,şahsen 9 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım ve bunu tecrübe etmiş biri olarak böyle bir sonuca vardım,şöyle de bir gerçek varki aslında her şey bizim elimizde akıllı bir kadın isterse erkeğine istediği herşeyi yaptırabilir gözünü bir daha dışarıya bakmasını geçtim dişi sinek bile görse umursamaz hale getirebilir:)

Benim aklıma da şu düşüyor bu yaplanlar adına insanın içinde olması lazım sonuçta yapabilmek için ve genel tek gecelik ilişkilere sevgilileri ile aynı evi paylaşmayı normal görenler jgenel hayatımı yaşarım diyenler evlenince monotonlukdan sıkılıp eski günlerini arıyor ve yapsam ne olacak ki diyerek tecrübesi ile eyleme girişiyor. Siz ne düşünürsünüz bu fikrim hakkında ?

Benim aklıma da şu düşüyor bu yaplanlar adına insanın içinde olması lazım sonuçta yapabilmek için ve genel tek gecelik ilişkilere sevgilileri ile aynı evi paylaşmayı normal görenler jgenel hayatımı yaşarım diyenler evlenince monotonlukdan sıkılıp eski günlerini arıyor ve yapsam ne olacak ki diyerek tecrübesi ile eyleme girişiyor. Siz ne düşünürsünüz bu fikrim hakkında ?

Mantıklı geldi bana söylediklerin, o zamanki heyacanı yaşama arayışına giriyor olabilirler dediğin gibi

Mantıklı geldi bana söylediklerin, o zamanki heyacanı yaşama arayışına giriyor olabilirler dediğin gibi

Teşekkürler cevabınız için insanın ruh halini neden yaptığını iyi irdelemek lazım konu açıldığından yana aklıma getirdiklerim de en mantıklısı bu geliyor ki genel bu tür insanlar zaten ya kandırmaca ile yalan dolan ile evlilik kuruyorlar belki de evlenmiş olmak için evleniyorlar eşlerine belli sevgileri yok ki saygısı da olmaz o insanın. Evet şuda var evlenip gözü açılanlar da oluyor heyecan katmak isteyenlerde var yok değildir.

Birde yapılan şöyle eylem var buradan bir kişi yazmıştı kendi arkadaşının ne yaptığını oda şu ; Adamı kandırıp evleniyor üç ay kadar sonra boşanma davası açıyor ve boşanıyor hayatını yaşamaya devam ediyor çünki artık evlenmiş boşanmış diyecekler ona ki benim dul arkadaşım da anlatmıştım daha önce daha resmi boşanmadan aynı mantıkla yatak arkadaşı ayarlıyordu kendine.

Son düzenleme:
Teşekkürler cevabınız için insanın ruh halini neden yaptığını iyi irdelemek lazım konu açıldığından yana aklıma getirdiklerim de en mantıklısı bu geliyor ki genel bu tür insanlar zaten ya kandırmaca ile yalan dolan ile evlilik kuruyorlar belki de evlenmiş olmak için evleniyorlar eşlerine belli sevgileri yok ki saygısı da olmaz o insanın.

Birde yapılan şöyle eylem var buradan bir kişi yazmıştı kendi arkadaşının ne yaptığını oda şu ; Adamı kandırıp evleniyor üç ay kadar sonra boşanma davası açıyor ve boşanıyor hayatını yaşamaya devam ediyor çünki artık evlenmiş boşanmış diyecekler ona ki benim dul arkadaşım da anlatmıştım daha önce daha resmi boşanmadan aynı mantıkla yatak arkadaşı ayarlıyordu kendine.

Nihali senin nasıl bi çevren olmuş valla niye böyle insanları hayatına dahil ettin ki ...

Teşekkürler cevabınız için insanın ruh halini neden yaptığını iyi irdelemek lazım konu açıldığından yana aklıma getirdiklerim de en mantıklısı bu geliyor ki genel bu tür insanlar zaten ya kandırmaca ile yalan dolan ile evlilik kuruyorlar belki de evlenmiş olmak için evleniyorlar eşlerine belli sevgileri yok ki saygısı da olmaz o insanın. Evet şuda var evlenip gözü açılanlar da oluyor heyecan katmak isteyenlerde var yok değildir.

Rica ederim :) yatak arkadaşı midesizlik ben ankarada okurken bir arkadaşım anlatmıştı sevgilisinin arkadaşlarından birinin sadece cinsel olarak sevgilisini aldattığını,garip gelmişti bana o zamanlar o psikolojiyi anlamak çok güç

Nihali senin nasıl bi çevren olmuş valla niye böyle insanları hayatına dahil ettin ki ...

Canım o kadar da berbat değildi ama bende gençtim okuduğum lise çok pisti sonra üniversitede zaten malum ama kaptırmadım kendimi asla belirli durumları gördüm sonuçlarını neler başına gelebileceğini korktum ben böylemi olacağım diye birde üni. hayatımda 4 senelik erkek arkadaşım 2.sınıfta tanışmıştım vardı o çok sahiplendi beni doğru sandığım yanlışları gösterdi onunda etkisi vardır üzerimde.

HA birde şu vardır illa bir şeyler yaşamış olmak gerekmiyor öğrenmek adına ders almak adına başkalarının hatalarına da dikkat etmek lazım örnek almak lazım sebep sonuç ilişkisini kurmak lazım.

Son düzenleme:
Bazı kadınlar sırf yanında sevgilisi/eşi olanlara odaklanıyor. Rekabet duygusu mudur, nasıl bir hırstır bilemem. Mesela benim eşim görünüşü halim selim bir insan, karşıdaki full bakımlı sosyetik bir tip, normalde o kadınlar böyle kendi halinde olana bakmaz belki değil mi?Ama nasıl bir gövde gösterisidir bilmem, sırf kendilerine bakılsın diye adamın gözlerinin içine bakan, bu şekilde dikkat çekmeye çalışanlar var. Kendini nesneleştirmekte bu kadar gayret gösteren kadınları cidden anlamıyorum, nasıl bir zavallılıktır bu? Sırf egon iki dakika tatmin olsun, her erkek sana baksın diye adamın gözünün içine bakarak dikkat çekmeye çalışmak neyin kafasıdır? Neyi elde edeceksin? Adam beni/eşini/sevgilisini bırakıp sana mı koşacak?

Son düzenleme:
Rica ederim :) yatak arkadaşı midesizlik ben ankarada okurken bir arkadaşım anlatmıştı sevgilisinin arkadaşlarından birinin sadece cinsel olarak sevgilisini aldattığını,garip gelmişti bana o zamanlar o psikolojiyi anlamak çok güç

bence aldatmanın her türlüsü midesizlik ... ya ne biçim bi kafa neyin kafasındalar ki bunlar ben anlayamadm cidden ya cinsel olarak aldatma başka kadınla birlikte olcak ama adı cinsel aldatma yok anam çok large bi toplum olmuşuz da valla benm haberim yokmş...
Üniversitede her haltı yiyip elden ele gezen kızlar var bunlarıda kullanan bekar erkekler oluyo sözüm yok kendi terchleri midesizlikleri ama bunu sevgilisi olupta yapanları kabul edemiyorum ben cinsellik falan böyle bi saçmalık böyle bi aptal düşünce olamaz böyle düşünen erkekten hayır beklememek lazım bunlar kendi görüşüm...

Bazı kadınlar sırf yanında sevgilisi/eşi olanlara odaklanıyor. Rekabet duygusu mudur, nasıl bir hırstır bilemem. Mesela benim eşim görünüşü halim selim bir insan, karşıdaki full bakımlı sosyetik bir tip, normalde o kadınlar böyle kendi halinde olana bakmaz belki değil mi?Ama nasıl bir gövde gösterisidir bilmem, sırf kendilerine bakılsın diye adamın gözlerinin içine bakan, bu şekilde dikkat çekmeye çalışanlar var. Kendini nesneleştirmekte bu kadar gayret gösteren kadınları cidden anlamıyorum, nasıl bir zavallılıktır bu? Sırf egon iki dakika tatmin olsun, her erkek sana baksın diye adamın gözünün içine bakarak dikkat çekmeye çalışmak neyin kafasıdır?

o kadınlar haysiyetsiz onursuz ne bilimmm kendi göremedikleri sevgiyi başkalarınında yaşamasını istemeyen mahluklar heralde ...cidden bunları anlamak çok zor ya ...

bence aldatmanın her türlüsü midesizlik ... ya ne biçim bi kafa neyin kafasındalar ki bunlar ben anlayamadm cidden ya cinsel olarak aldatma başka kadınla birlikte olcak ama adı cinsel aldatma yok anam çok large bi toplum olmuşuz da valla benm haberim yokmş...
Üniversitede her haltı yiyip elden ele gezen kızlar var bunlarıda kullanan bekar erkekler oluyo sözüm yok kendi terchleri midesizlikleri ama bunu sevgilisi olupta yapanları kabul edemiyorum ben cinsellik falan böyle bi saçmalık böyle bi aptal düşünce olamaz böyle düşünen erkekten hayır beklememek lazım bunlar kendi görüşüm...

Onlar için çok normal böyle şeyler düşün sağda solda anlatılıp konuşabilecek kadar rahat oluyorlar,ben duyuyorum şaşırıyorum,annem hep söyler elini tuttuğun kişiye dikkat et seni yarı yolda bırakırsa ileride kocanın yüzüne bakamazsın diye kadın gerçekten haklıymış

Erkeklerin geç olgunlaşmasından ya da her hangi bir tecrübe elde etmeyişinden kaynaklanıyor kızların onlara bakmasından hoşlanma durumları, erkek ben değilde yanındaki sevgilisi eşi herneyse artık onunla biz olduğunu bütünleştiğini kabullendiği zaman bu durum ortadan kalkıyor,şahsen 9 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım ve bunu tecrübe etmiş biri olarak böyle bir sonuca vardım,şöyle de bir gerçek varki aslında her şey bizim elimizde akıllı bir kadın isterse erkeğine istediği herşeyi yaptırabilir gözünü bir daha dışarıya bakmasını geçtim dişi sinek bile görse umursamaz hale getirebilir:)

Mesela erkeğin dışarı bakmaması için gerekli olan maddeleri sıralasak emin olun onların hepsini elimden gelenin fazlasıyla yapıyorumdur. Fakat ben 35 yaşındayım, eşim 30. Benim evlenene kadar birkaç ilişkim oldu bunu kendisi de bilir ve onun olmamış hiç. Bunun eksikliğini hep yaşayacaksa ve sürekli beğenilmemekten korkacaksa ben artık isyan edeceğim. Bu biz olma kavramı ne zordur onun için. Dışarı bakmaması için ne yapacağım, kendime bakıyorum, onun gönlünü etmeye çalışıyorum, yediği önünde yemediği arkasında, arkasını topluyorum, yanında dişi olmaya çalışıyorum ne yapayım başka bilemedim. Adam hala duyarsız.

Sonra iki kadın dışarda onu beğense hoşuna gidiyor bir havalara giriyor. Bunları onun kompleksli oluşuna veriyorum ama daha ne kadar sabrederim bilmem artık.

Şu geç olgunlaşma olayı var ya ah o bir de sen git senden küçüğünü bul hoşlan, evlen... sonra da ceremesini çek. Şuan bebek istememe nedeni de o dur. Kendisi sorumluluk alamıyor. 40 yaşından sonra gelirse o sorumluluğu görür o bu sefer ben 45 imde çocuk yapamayınca alır genç bir kız kendine artık. Ben de çok sinirliyim eşime... :(

Onlar için çok normal böyle şeyler düşün sağda solda anlatılıp konuşabilecek kadar rahat oluyorlar,ben duyuyorum şaşırıyorum,annem hep söyler elini tuttuğun kişiye dikkat et seni yarı yolda bırakırsa ileride kocanın yüzüne bakamazsın diye kadın gerçekten haklıymış

çok doğru bi laf ama insanlar kendilerini az çok belli ediyolar zaten birazcık tanıdıktan sonra görüşlerini anlayabiliosun hayata bakışını...

Bazı kadınlar sırf yanında sevgilisi/eşi olanlara odaklanıyor. Rekabet duygusu mudur, nasıl bir hırstır bilemem. Mesela benim eşim görünüşü halim selim bir insan, karşıdaki full bakımlı sosyetik bir tip, normalde o kadınlar böyle kendi halinde olana bakmaz belki değil mi?Ama nasıl bir gövde gösterisidir bilmem, sırf kendilerine bakılsın diye adamın gözlerinin içine bakan, bu şekilde dikkat çekmeye çalışanlar var. Kendini nesneleştirmekte bu kadar gayret gösteren kadınları cidden anlamıyorum, nasıl bir zavallılıktır bu? Sırf egon iki dakika tatmin olsun, her erkek sana baksın diye adamın gözünün içine bakarak dikkat çekmeye çalışmak neyin kafasıdır? Neyi elde edeceksin? Adam beni/eşini/sevgilisini bırakıp sana mı koşacak?

Bırakıp geleceğini sananlar var ya ve bıraksın diye de her yolu denemekten çekinmeyenler var,erkeklerde bunları görüyo kullanıp atıyo valla,orda burda konuşuyolar sonra ortam malzemesi yapıyolar,bunlarda sanıyoki ayy beni çok seviyo,erkeklerin geneline dikkat edin oturmasını kalkmasını bilen,evini çekip çevirebilen,ve özellikle çok az sevgilisi olmuş yada hiç sevgilisi olmamış bayanları tercih ederler bunu düşünmüyorlar ya hala bir elde etme hırsıdır gidiyor acıyorum basitlikten başka bir şey değil bunların yüzünden kızlara karşı genel bir yargı oluşuyor

Back
X