Mesela erkeğin dışarı bakmaması için gerekli olan maddeleri sıralasak emin olun onların hepsini elimden gelenin fazlasıyla yapıyorumdur. Fakat ben 35 yaşındayım, eşim 30. Benim evlenene kadar birkaç ilişkim oldu bunu kendisi de bilir ve onun olmamış hiç. Bunun eksikliğini hep yaşayacaksa ve sürekli beğenilmemekten korkacaksa ben artık isyan edeceğim. Bu biz olma kavramı ne zordur onun için. Dışarı bakmaması için ne yapacağım, kendime bakıyorum, onun gönlünü etmeye çalışıyorum, yediği önünde yemediği arkasında, arkasını topluyorum, yanında dişi olmaya çalışıyorum ne yapayım başka bilemedim. Adam hala duyarsız.
Sonra iki kadın dışarda onu beğense hoşuna gidiyor bir havalara giriyor. Bunları onun kompleksli oluşuna veriyorum ama daha ne kadar sabrederim bilmem artık.
Şu geç olgunlaşma olayı var ya ah o bir de sen git senden küçüğünü bul hoşlan, evlen... sonra da ceremesini çek. Şuan bebek istememe nedeni de o dur. Kendisi sorumluluk alamıyor. 40 yaşından sonra gelirse o sorumluluğu görür o bu sefer ben 45 imde çocuk yapamayınca alır genç bir kız kendine artık. Ben de çok sinirliyim eşime...![]()
Kötü durum adınıza üzüldüm inanın. Deneyimsiz erkekler genelde daha çabuk kanıyor en ufak bakışı ile bir havalara giriyorlar ki berbat haldeler o an da fark etseler işte. Sizi bulması onun için en büyük şans aslında yok ise rahatlıkla oda av olabilirdi inş aklı başına gelir de kıymetinizi anlar