insanoğlu çiğ süt emmiş işte..
pes yanii ne biliyim siz evlisiniz eşiniz var böyle bişi düşünmesi bile kötü ...Allah korumuş sizide ne diyim ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanoğlu çiğ süt emmiş işte..
benim kayınvalidemin arkadaşı sulanıyor bana. bayan hemde. ama kendisi için değil oğlu için.oğluda eşimin arkadaşı![]()
benmde üst komşm kocasını aldatıyor ve bana herşeyini açık açık anlattı ama kocası bi öğrense kadını resmen kıtır kıtır keser kocası pisikopat resmen ama kadındaki cesarete şaşıyorum 3 gün önce gece sevgilisini evine çağırmş kocası gece çalışıyordu bende kızdım hangi cesaretle böle birşey yapıyorsn 2 tane nur topu gibi kızların var aklını başına al günah ramazan günü bide zinamı ediceksn dedm kadının umurunda değil okadar çok şaşkınımki kadın çok rahat baktım benm yanımda telefonda konuşmayada başladı illaki bu gece gel falan deyince bende kızdm evime indm dahada arkadaşımla görüşmüyorum.yapmaması için neler neler söledm ama kadının gözü dönmş resmen sevgilisi de evliymş bunları keşke bana anlatmasaydı şuan onu görmek bile istemiyorum oysaki ben arkadaşımı çok severdm
Allah ıslah etsin mübarek günlerde dicekte bişi yok aslında yazık çocuklara üzüldüm günaha girmemek için yorum yapmıcam ...
yaa malesef bende çocuklarına çok üzülüyorum bir görsen dünya tatlısı ama işte haram tatlı geliyor ne yazıkki
sanırım insanlar heyecan arıyor.. ama hata ediyor.. birde bunu anlatabiliyor arkadaşına... bu kadından arkadaş olunmazz
peki ya bu açık saçık kadınlara bakıpta pislik şeyler yapn erkekler göz zinası yapanlara nasıl bi ders vermeli kocamı yakaladım ve çok üzgünüm artık bende mi aynı şeyi yapıyım illa artık bıktım bıktım![]()
[/QUOTE]Benim surekli gorustugum kiz arkadasim esini cok sevdigi halde aldatiyor.ve farkli kisilerle yapiyor bunu. Sanirim bu psikolojik yada bi tur hastalik bisey diyemiycem.cunk u. Yaptigi isten bi sikayeti yokmus gibi sanki.