- 11 Aralık 2018
- 43.113
- 267.848
- 598
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Tayin isteyip bulunduğunuz şehirden çıkma imkanınız yok mu? İçinde bulunduğunuz durum içinde bulunduğunuz ortamdan kaynaklanıyor gibi görünüyor. Çocuk değilsiniz, işiniz gücünüz var. Artık aileyle göbek bağını kesme zamanınız gelmiş de geçmiş bence.Şöyle soyleyeyim ben silfm cevrem itibariyle çok cekinik büyüdük hani saçimı bile farkli bi sekilde toplasam iste araniyor gibi laflsrla karsilasacagim hic oyle kendisine özenen bir kadın olmadım olmak istedim fakat olamadim diyeyim zaten belli bid zamana kadarda imkanlarim olmadi.
Karsi cinse adım atma konusuna gelecek olursak cekingeligim maalesef bu durumdada karsima cikti sanki bana ilgi gostrren birine adım atsam laf söz olacak gibi ayıplanip komik duruma düşekmisim gibi ilgi gosteren kisiye adım atamadım ve gercekten o adımın nasıl atılması gerektigini hic bilmedim.
Arkadaş konusunada gelecek olursak aslinda benden yas olarak cok büyük arkadaslarimda var çok kucuk arkadaslarımda ama insan aslında birazda kenfi kusagindan birileri olsun ayni dili konusabilecegi biri olsun istiyor.
Sohbet muhabbet iyi guzel ama iste belli bi zaman sonra eglence anlayisiniz bile ayni olmuyor zaten ailemle yasiyorum babam emekli evden cikmiyor o yuzden ne ben rahatlikla kimseyi davet edwbiliyorum nede kimse gelmek ustiyor boyle olunca bende cok davetlerw istirak edemiyorum
Aslinda boyle boyle ortamlardamda iyice uzaklasip yalniz kaldim zaten zamanla cevremdeki arkadadlarda tayin sehir degisiklugi evlilik vs seklinde iyice azaldi