O zaman size bi umut kapısı açayım; 34 yaşında evlendim, 39 yaşında doğum yaptım :)
Konu sahibi size gelecek olursam, biraz kabuklarınızı kırmanız gerekiyor. Sosyal ortamlarda katılın, arkadaşlıklarınızda yaş kriteri aramayın. Hatta karşınıza çıkacak insanlarda da aramayın (eşim benden 4 yaş küçük). Ben 40 yaşındayım, 50 yaşında arkadaşım da var, 25 yaşında arkadaşım da var. Kafa yapısı uyması için illaki yaşdaş olmak gerekmez önce bu önyargılarınızdan bi kurtulmalısınız. Sonra kendinizi bırakmayın, giyinin kuşanın süslenin işe giderken vs. bile sanki bir buluşmaya gider gibi hazırlanın (düğüne gider gibi değil yanlış anlaşılmasın). Her daim bakımlı olun, saçınız başınız fönlü olmasa da özenerek yapılmış toplanmış vs olsun. Makyajınız olmasa da cildiniz bakımlı olsun. Spor yapın fiziğinize önem verin. Her ay bakımlarınızı yaptırın (cilt-vs). Çevrenizdeki aktiviteleri araştırın, konser, eğlence bunları takip edin, en kötü bi arkadaşınızı yanınıza katıp gidin. İlgilendiğiniz bir sivil toplum alanı varsa (hayvan-doğa) bunlarla ilgili derneklere kuruluşlara üye olun gönüllü çalışın. Yani kısacası hayatınızı ev-iş şeklinde yaşar kendinizi de bu kadar çevreye kapatırsanız zaten karşınıza biri çıkma ihtimalini yokedersiniz. Biraz hayatın tadını çıkarın, karşınıza biri çıkmasa da yaşamdan keyif almaya başlayacaksınız. Sevgiler