- Konu Sahibi realist_woman
-
gerçekten fikirlerin çok güzel.. keşke aynı şehirde olsaydık seni tanımayı çok istrdim.
işin kötü tarafı ailemin ben yönlendirdiğini düşünüyorlar anneside kendide.
kürkünde olan gocunur hesabı..
bu durumda beni dolduracaklar gibi bir önyargıyla yaklaşacaktır.
ama yinede ikna etmeye çalışıcam..
hatta şimdi mail atıyorum hemen..
duygularımı günde enaz birdefa ona açık yüreklilikle anlatır yazarım.
ama bir adım değişmez mi insansenağlama bu değişmiyor.
7 de neyse 70 de de o lafı çok doğru.
ama şansımı deneyeceğim..
bende eşimi ikna edemiyorum boşanma konusunda ama o asla düşünmüyor..
çünkü temel sorunların kendinden kaynaklandığını farkında.
artık psikolojim bozuldu, bu hafta içinde psikoloğa gitmeyi düşünüyorum kesin çünkü kendime, çevreme en önemlisi sağlıksız davranışlarımla çocuğumun psikolojisine zarar vermekten korkuyorum.
ne yazıkki çocuk olunca sadece kendi adına karar almakla bitmiyor iş.
onun geleceğini riske atmak ve Allah katında o çocuğun vebaline girmek çok ağır bir yük.
ama dayanmakta çok zor.. fikirlerine, öz değerlerine saygı duymadığını düşünmek..
hele hele güven duyamamak insana çok acı veriyor..[/:1no2:B]
canım seni cok iyi anlıyorum ben 20 senelik evliyim bazan keşke en baştan bu işi bitirseydim diyorum.evet herşey hep senden beklenir . yaparsın yaparsın azıcık birşey istersin.istediginise azıcık sevgi ve ilgi ... bırak isteme daha sonra kat kat cıkarırlar.ama şunu bir kenara yaz 7sinde ne ise insan 70 o olur böyle bir hayata böyle insanlara kendini feda etmemek gerek diye düşünüyorum ama bu sadece benim düşüncem. hayat senin kararlarda senin... allah yardımcın olsun gidecek yerin varsa maddi imkanın varsa bence kararını cabuk ver hayat güzel yaşamak güzel ama insanca hakkettigin gibi......
reailst-woman canım zaten senin durumunu bildikleri icin cok rahat davranıyorlar .20 sene sonra bunu bana eşim itiraf etti. eger maddi bagımsızlıgın olsaydı .uzun sürmezdi .ben bile bazan kendimi cekemiyorum dedi.seviyorum ama bazen buda yetmiyor ve sonunda bitiyor.cok güzel şeyler söylemek isterdim ama bunlar gercek 40yaşına gelene kadar cok şeyler denedim nafile evlilik bitmedi ben bittim ne yapayım gecligim hayallerim gitti neyse icini fazla karartmayım hakkında hayırlısı neyse o olsun istersen msn dede dertleşir konuşuruz icine atma hasta olursun a.e. ol
canım şu an sen iştemisin msn adresini yaz ben seni ekleyim sabah akşm müsayit oldukca görüşürüz
canım şu an sen iştemisin msn adresini yaz ben seni ekleyim sabah akşm müsayit oldukca görüşürüz
bende bilmiyorum özel mesaj bölümü felan yokmu acaba
nerden sölede yollayım
nerden sölede yollayım
canım bende aynı sorunla karşılaştım . nasıl olack bilemedim ama gülüm nete gir orda görüşelim adreslerimizi alalım nikimkalbim -firarda sende bi nik al bana yaz chat sohbet muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?