peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.119
133
kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..

takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..

adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.

işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış

bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..

konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..

gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..

sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..

hormonlar diye bir gerçek var yazmış..

evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..

adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..

evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...

boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü

ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..

evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?

anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!

çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.

binlerce takipçisi olan bir matematik öğretmeni de ondan.. çalışma yöntemimle ilgili bir önerisi olur diye düşünüp cevap yazdım..
Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok

Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok

anayım tribine girmedim ki..ne alaka

orada ders çalışma ile ilgili bloglar var ve insanlar seviyeli bir şekilde not paylaşımı falan yapıyorlar..altından böyle birşey çıkacağını nerden bilebilirim ki

tabi bu ders oldu..mesleğini konumu dolayısıyla hiç böyle birşey olabilir diye düşünmemiştim.

Yani öğretmenleri de, öğretmenliği de gözünüzde çok büyütmeyin konu sahibesi öğretmen de olsa, doktora mezunu bilim insanı da olsa hepsi bizim toplum kafamızdan yetişiyor. Klasik Türk erkeğinin kadınlara bakışı aynen yazdığınız şekilde sapıkça, zar var mı yoksa 'serbest' kadındır. Siz 'dulsunuz' ya, selam verseniz adam 'nasılsa zarı yok acaba bana da verir mi istesem' diye düşünür. Dile getirse de getirmese de bu şekilde düşünür. Bu adam sanal ortamın verdiği rahatlıkla bu şekilde dimdirek yazmış, inanın bana tanıdığınız evli braklı, babanız abiniz yaşındaki adamlar da bu şekilde düşünüyor.

İkinci olarak bizim erkekler orda akademik amaçla takılma süsü verse de , internetin kafalarındaki birinci görevi 'hatun düşürmek'. Siz kime dersle notla ilgili bir şey yazarsanız yazın adam boşanmış olduğunuzu bilsin bilmesin yürür. Evliyseniz de yürür. Boşanmış olmanızla bir alakası yok merak etmeyin.

Sosyal hiçbir platforma boşandığınızı veya medeni halinizi , cinsiyetinizi yazmayın benden tavsiye.

Ne alakası var ders paylaşımı amaçlı konuşması kadar normal bişey yok anormal olan adamın iğrenç tavrı ve sizin konu sahibini suçlu görmeniz. Hayret bişeysiniz ya oldu olacak sokağa da çıkmasın tanımadığı insanlar var karşısına herşey çıkabilir.

Konu sahibi 'tribe girmekte' sonuna kadar haklı. Ortalıkta böyle adamlar dolu ne yazık ki ve tacize uğrayan kadını haksız gören hemcinsleri.

kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..

takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..

adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.

işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış

bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..

konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..

gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..

sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..

hormonlar diye bir gerçek var yazmış..

evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..

adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..

evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...

boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü

ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..

evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?

anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!

çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.

Sözde eğitimci lavuk . Bunların hepsi aynı ne anlar saygıdan .
Varsa yoksa bel altı pis sapıklar
:KK34:

Yani öğretmenleri de, öğretmenliği de gözünüzde çok büyütmeyin konu sahibesi öğretmen de olsa, doktora mezunu bilim insanı da olsa hepsi bizim toplum kafamızdan yetişiyor. Klasik Türk erkeğinin kadınlara bakışı aynen yazdığınız şekilde sapıkça, zar var mı yoksa 'serbest' kadındır. Siz 'dulsunuz' ya, selam verseniz adam 'nasılsa zarı yok acaba bana da verir mi istesem' diye düşünür. Dile getirse de getirmese de bu şekilde düşünür. Bu adam sanal ortamın verdiği rahatlıkla bu şekilde dimdirek yazmış, inanın bana tanıdığınız evli braklı, babanız abiniz yaşındaki adamlar da bu şekilde düşünüyor.

İkinci olarak bizim erkekler orda akademik amaçla takılma süsü verse de , internetin kafalarındaki birinci görevi 'hatun düşürmek'. Siz kime dersle notla ilgili bir şey yazarsanız yazın adam boşanmış olduğunuzu bilsin bilmesin yürür. Evliyseniz de yürür. Boşanmış olmanızla bir alakası yok merak etmeyin.

Sosyal hiçbir platforma boşandığınızı veya medeni halinizi , cinsiyetinizi yazmayın benden tavsiye.

sadece motivasyon amaçlıydı.. milletin ders çalıştığını görünce insan gaza geliyor.. ama sildim gitti profil mesajımı

Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş

Özel hayatınızı fazla afişe etmeyin
Tanımadıklarınızla yazışmayın
O zaman bu dialoglara pek denk gelmezsiniz

Yaptığı doğru demiyorum ama her öğretmen olan adam olsaydı ohooo yani
Boşverin o kendi terbiyesizliği
Hormon tek boşanan da yok ki bekarda da var, aklı fikri bel altı muhabbetteymiş onun matematik işin hikayesi
İnşallah 90 alırsınız bu arada, yavrularınızla mutluluklar

Katılıyorum kadınlar ders amaçlı konuşuyorsa bile tacizi hakediyor. Tanımadığın adamla konuşursan başına gelecek budur, tacizi hakedersin. Geç vakit sokaktaysan, mini etek giydiysen zaten hakedersin. Kadınlar tacizi bence de her türlü hakediyor. Dul kadınsan kendini 100 kat fazla sakınman gerekiyor , dullara taciz daha normal çünkü haydi bakire kızlara taciz bir noktaya kadar ayıp ama dullara çok da değil.
Erkeklerin hiçbir suçu yok kadınlar tacizi kendileri çağırıyor bence de. Kadınlar konuşmasın, yazmasın, evden çıkmasın toplumda ses etmeden köşede dursunlar.

Ne alakası var ders paylaşımı amaçlı konuşması kadar normal bişey yok anormal olan adamın iğrenç tavrı ve sizin konu sahibini suçlu görmeniz. Hayret bişeysiniz ya oldu olacak sokağa da çıkmasın tanımadığı insanlar var karşısına herşey çıkabilir.

Konu sahibi 'tribe girmekte' sonuna kadar haklı. Ortalıkta böyle adamlar dolu ne yazık ki ve tacize uğrayan kadını haksız gören hemcinsleri.

benim burdaki suçum profil mesajımda '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına hayat mücadelesi kpss hedef 90'' yazıyor olması.. ben hesabı açalı aylar oldu ama hiç böyle birşeyle karşılaşmadım hatta yaptığım paylaşımlara 'anne olarak hazırlanmak çok zor allah kolaylık versin ' gibi cümleler yazılıyor ve gayet seviyeli..

sildim bütün profil mesajını

Erkeklerin kafası buna çalışıyor sanki buna programlanmışlar.
Hele dul gördüklerinde kafa tamamen gidiyor.
Bence güzel bir sı...saydın bunlar kibarca uyarılmaktan anlamıyor .

hemen engelledim ve yine korkan tırsan eli ayağı titreyen ben oldum...

hemen engelledim ve yine korkan tırsan eli ayağı titreyen ben oldum...
Ya canim lutfen onun yanina bunu kar birakma. Bu adam ortaokul öğrencilerine ders veriyor. O cocuklara Allah bilir neler yapiyordur, bi adresi bana ozelden yazsana bakicam.merak ettim..

Back
X