peki ya sizz neleri ozlediniz???

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Cocuklugumu eski gunlerimi eskiye dair herseyi cok ozledim ;((( peki ya sizz??rahmetli annanemin evinde toplanmalarimiz,babaannemin banyo sonrasi saclarimi taramasi...aksam ezaniyla sokaktan eve dagilislarimizi..hangimiz kosmadikki sinek ilaci sikan arabanin arkasindan??buyumek guzel degilmis...hersey guzel olcak yalaniyla kandirildik mi simdi biz??

ahh ahh o günleri bende çok özledim

hey gidi günler hey

nasıl özlüyorum o günlerimi.burnumda tütüyor herşey.vefat eden yakınlarım çocukluk anılarım hepsini çok özlüyorum.
küçükken hep büyümeyi hayal ettik ama büyüyünce küçüklüğümüzü özlüyoruz "keşke büyümeseydik"diyoruz.belkide devir değişti artık.eskisi gibi değil herşey.dünyadan soğuduk hepimiz.yeryüzünde yaşanan olaylar,ölümler,cinayetler,şiddetler arttıkca insan yaşlanmaya,bugününü yaşamaya çekinir oldu.

Çocukluk çok güzeldir bambaşka bir dönem.
Ama en çok üzen o günlere dönememek değil.O günlerde hayalini kurduğum ben'e fersah fersah uzak olmak

gülmeyi dertsiz tasasız hastalıksız hastanesiz sessiz sakin huzurlu anlarımı özledim hiç ağız dolusu gülmedim hep içimde biyerlerde kaygı endişe çok yorgunum artık hayal bile kuramıyorum gülmek istiyorum

Askere giden sevgilinizi ozleyin.
Uzakta olan akrabalarinizi.
Ya da kislari yazliginizi...
Yazlari da kislik evinizi....
Bunun gibi şeyleri ozleyin. Ama artik ulasmak için cok gec olan ne varsa ozlemeyin.
Birakin gitsin.
Ozlemek cok zarar verici ve ilerlemenizi engelleyici bir duygu bence.
Ben sevmiyorum ozlemeyi

Eski günlerimi en çokta çocukluğumu özledim sokakta oyun oynarken babamın seslenip hadi eve artık demesi.... O hazırlanan masa anne baba babanne abi oturup yemek yemek o çok farklı duygu düşününce içim ısınıyor ne büyük huzurmuş. Babamı 4 ay önce kaybettim onlarla çocukluğun yaşiyormuş kaç yaşında olursan ol . İçimdeki çocuk yetim kaldı

Hiç özlemedim çocukluğumu, iyi ki büyümüşüm şu an çok daha iyiyim.

Gece yarılarına kadar mahalle arkadaşlarımla saklambaç oynadığımız günleri çok özledim.
Kuzenlerimle şeker topladığım bayramları...
Arkadaşlarımla paten kaymaya gittiğimiz günleri...
En büyük eğlencemiz patenlerimizle kayarak parka gitmek, parkta oturup kola içmekti.
Tertemiz, ahlaklı ve dürüsttü arkadaşlarım o zamanlar. Şimdi bakıyorum da kalpleri kararmış hep arkadaşlarımın.
Kardeşim gibi gördüğüm, sevdiğim erkek bir arkadaşım vardı. Geçen yıla kadar hiç kopmamıştık. Beraber büyüdük. Her şeyi paylaştık. Onu çok özledim. Şimdi yanında olmam gereken zamanlar tam da. Ama değilim. Albümü çıktı ya da yeni çıkacak, belki de ilerde ünlü biri olacak. Ama konuşmuyorum, sebepleri var... Çok üzgünüm. Karşı cinsten en temiz duygularla bana dostluk eden tek insandı. Çünkü çocukluk arkadaşımdı. Şimdi hep artniyetli insanlar. Yapamıyorum, erkeklerle dostluğu bırak arkadaşlık bile kuramıyorum. Sevmiyorum açıkçası erkekleri.
O zamanlar en büyük derdim annemle babam eve gel diye çağırdıklarında 1 saat daha dışarda olmama izin vermeleriydi. Şimdi ise dışarıyı sevmiyorum, evden çıkmak istemiyorum. Değişmeseydik hiç keşke.
Lise hayatımı özlüyorum, okula koşarak gittiğim günleri. Okulu asmalarımı, tuvallette sigara içmelerimizi, müdür yardımcısından azar işitmeyi bile özledim.
Keşke hiç büyümeseydim.

aslında özlenen eski değil ,şimdide benzeri güzellikler yaşıyoruz ama aynı zevki almıyoruz çünkü artık olgunlaştık
özledigim eski zamanlar değilde
eski ben .

Küçükken muhabbet kuşum vardı yıllar geçtikçe hatırası silinen (çok ufaktım)... Onu çok özlüyorum

Hamilelik öncesindeki günlerimi.calismayi ,saçımı boyatmayi. Kestirmeyi encokta evlenmeden önce o içten güldügum zamanları özledim ((

Istanbulu özledim
Orali deyilim ama baska bi dünya gibi geliyo bana

İstanbulda yaşamayı özledim. Ailemle, arkadaşlarımla, sevgilimle aynı şehirde yaşadığım günleri özledim hem de çok özledim bir daha asla geri gelmeyecek günleri...

Aslında öyle doya doya gülerek eğlenerek geçirdiğim çocukluğum olmadı. Hep amcamlarla, babanemlerle sorun yaşadık.
Taşındıktan sonrada çok daha başka sorunlar oldu. Şimdiki zaman eskiye göre daha iyi ama şimdide atanma derdiyle başbaşayım
Dostlarımdan kazık yedim, sevdiğim adamdanda öyle..
Bilmiyorum hayatımın hangi dönemini özlemeliyim..
Bana kimse büyüyünce geçecek, herşey güzel olacak ümidi vermedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…