peki ya sizz neleri ozlediniz???

yasınız braz daha gecsın umarım ozlemezsınız dıyım...bende sızın yasınızdayken oyle dusunurdum ama sımdıkı dusuncelerım cok farklı...hayat sartları sanırım hangı zamanda mutlu olduysanız onları hatırlatıp ozletıyor..tabıkı her yasın farklı bı guzellıgı var ama bu baska bısey...

bence cok daha mutlu olmanz gereken zamandasınz..keske o duyguları yasayabılecegm gunlerı gorsem..allah saglıkla kucagınza almayı nasıp etsın bebebgınızı..

Saolun allahrazaolsun darısı başınıza insallah.evet anne olacak olmam çok guzel ama zaman geçmiyor eski hayatima dönmek istiyorum psikolojik tedavi olmam çalışmam kendime bakmam lazim hepsi için hamileliğin btmesini bekliorum.

ıste bu canım asıl cocuklugumuzu ozlemek aslında kurdugumuz hayallerımızı yasayamamaktan kaynaklanıyor bence..ne hayallerım vardı malesef hıcbırıyle alakam yok
Aynen arkadaşım aynen
haklısın stilim, aynen öyle

İnan badem çocukken böyle olacağını bilsem;bir yolunu bulur büyümezdim
Özellikle şu iş konusunda hiç böyle hayal etmemiştim kaç yaşındayım ama balta ve sap mevzusunu bir türlü tutturamadım

Keşke elimde bi sihirli değnek olsa da çocukluğuma dönsem hemen
Dertsiz, musmutlu, mahallede kızlarla bacakları çürüyene kadar ip atlayan, ezanlara kadar sokaklarda oynayan minik kız olsam..
Tek üzgüntüm annem bana istediğim çikolatayı almadı diye olsaydı
Bir tek düştüğümde ağlasaydım annem öptüğü zaman geçseydi acılarım, gözyaşım..
Çok mutlu bi çocukluk geçirmedim ama herşeyin farkında olmak daha ağır, çocukken insan farkına varamıyor bazı şeylerin

Cocuklugumu yasamadim ki. Yani benim en guzel olmasi gereken anlarimda hep bir huzursuzluk, bir korku vardi. 5 yasinda basladi bu korku. Ondan oncesini kim hatirlar ki zaten. Simdi ben neresini ozleyim o cocuklugun ? Annemden ayri buyudum.
2 sene babami goremedigim oldu. Bir oraya bir buraya gocebe yasadim. Hep yasimdan daha buyuk davranislar beklendi. Unutuldum kimi zaman. Neresini ozleyim ? Insan hissetmedigi bir seyi ozler mi ?
Hi evet ozledigim iki ani var.
Bakkalin köşesine gelen pamuk sekerci amca , pamuk sekerini yaparken onu izlerdik mahallenin çocukları. 4 yasinda filandim sanirim. Keske hayat hep oyle hatirladigim bir heyecan olsaydı.
Ya da babamin omzunda hayvanat bahcesinde gezerdim. O ucan alacali balonlardan almisti bir gun babam. Ama elimden kacti cok agladim. Gokyuzunde kayboluncaya kadar onu izlemistim. Keske hayat sadece o balonun kacmasina uzuldugum kadar olsaydi. Pamuk sekeri izlemekten buyuk mutluluklarim pesine dusmemis, balonu kacirdigimda duydugum uzuntuden baska buyuk uzuntu duyarak hic yitirmemis olsaydim o Cocuklugumu.
Ozlencek bir sey yok...
Eski sevgili mi mi ozleyim , meger o beni aldatirken benim ona saf bir askla bagli olduğum anlardaki aptal mutluluğu mu ?
Yok yok gerek yok...

ben en çok sağıklı günlerimizi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…