peki ya sizz neleri ozlediniz???

Annemi babamı kardeşlerimi yiğenlerimi bütün ailemi özledim onlarla hep birlikte olduğum günleri özledim...bide ülkemde sabah ezanını duymayı çok özledim...

Bende ozledim cocuklugumu yaaaa.oyle guzel doya doya hergunumu cok guzel gecirdim.keske bi guncuk donebilsem.hayatimdan bi senemi vermeye raziyim.aksamlara kadar oynardik sokakta dert yok tasa yok.cebimizde bir lira varsa ohhhhh bizden zengini olmazdi.bide leblebi tozlari vardi bilirmisiniz bilmiyorum.cok guzeldi ya.okulumu sirami okul arkadaslarimi okulun bahcesinde kovalamaca oynamayi yaaaa aglicam simdiii (((

Masumiyetimi özledim....büyüdükçe yavaş yavaş kaybettim.

Cok sukur Allah'ima caresiz bir derdim yok.
Benim ki biraz simarik bir ozlem..
Bir erkek tarafindan gercekten sevilmeyi sevmeyi ozledim.
Bir ask icin heyecanlanmayi mutlu olmayi.

Kesinlikle katılıyorum. Eskiye dönemeyeceğime göre düşünüp içimi karartmam pek doğru gelmiyo bana.
Ben ah çocukluğum diyemiyorum belki de daha 23 yaşında olduğumdan.
Düşünüyorum eskiyi ne zaman özleyebilirim diye sanırım 3 kız kardeş evlenip farklı şehirlerde olursak gece oturmalarımızı özlerim en fazla.

Her yaşın apayrı bi'güzelliği var bence. Mesela çoğunuz çocuk kalsaydınız annelik gibi mucizevi bi'şeyi yaşayamayacaktınız:)
Bana çocukluk hep hayatın tadını almadan öylesine yaşamak gibi geliyo

çocukluk güzeldir,kimi kötü geçirmiş olabilir tabi ama yine de vardır sevilecek bir şeyler diye düşünüyorum.en masum
zamanlar nihayetinde.

yalnız değinmeden edemeyeceğim ki bölüm olarak konun yanlış yerde.burada her konu okunuyor diye genelde ilgili olmasa da
burada açılıyor konular.bu vesileyle bunu da dile getirmiş olayım.

her konu burada açılmasın artık.gerekirse konu sınırlaması gelsin.bölüm çeşitliliği çok fazla olan bir forum burası.
bu konuda herkes hassas davranabilir umarım.

Annemi özledim, kokusunu, bir daha asla duyamayacağım sesini, hafızamdan silinmesin diye her gün baktığım resimdeki yüzünü...
İçimdeki özlemin tarifi yok, dönüşü de yok..

Hayat hiçbir zaman geri alamadığımız bir video kaseti gibi..
1 sn öncesine bile dönemiyorsun. Kronometre hep ileri işliyor. Bu mantıkla düşününce üzüldüğümüz, kırıldığımız, öfke duyduğumuz şeylerin çok basit olduğunu algılıyorsun..
Benim de geçmişe yönelik yeniden yaşamak istediğim bir sürü sahne var..bunlar bazen derin bir tebessüm bırakırken, bazen de bugünün kıymetini hatırlatıyor..
Sahnelerden biri babamın bana 2 tekerlekli bisiklet sürmeyi öğretmesi..
O anı hatırlayınca şu an babamın kıymetini anlıyorum. Hala aradığım zaman aloooooo sesini duymam bile şükrettiriyor. Geçmişe takılı kalmaktansa bugünün kıymetini bilmek daha güzel.

Çocukluk çok güzeldir bambaşka bir dönem.
Ama en çok üzen o günlere dönememek değil.O günlerde hayalini kurduğum ben'e fersah fersah uzak olmak

ıste bu canım asıl cocuklugumuzu ozlemek aslında kurdugumuz hayallerımızı yasayamamaktan kaynaklanıyor bence..ne hayallerım vardı malesef hıcbırıyle alakam yok

aslında özlenen eski değil ,şimdide benzeri güzellikler yaşıyoruz ama aynı zevki almıyoruz çünkü artık olgunlaştık
özledigim eski zamanlar değilde
eski ben .

1. evet malesef buyudukce dertler cogaldıkca mutlu olamaz olduk hıcbısey tat vermezoldu..

Hamilelik öncesindeki günlerimi.calismayi ,saçımı boyatmayi. Kestirmeyi encokta evlenmeden önce o içten güldügum zamanları özledim ((

bence cok daha mutlu olmanz gereken zamandasınz..keske o duyguları yasayabılecegm gunlerı gorsem..allah saglıkla kucagınza almayı nasıp etsın bebebgınızı..

Ben de 24 yasina girdim artik. Gecmise bakarsam eger , deli gibi ozledigim seyler var.
Ama bunlarin ne oldugunu anlatarak o ozlemleri daha fazla buyutmek istemiyorum.

Beklenen i ozlemek güzel ama gelecekse. Onun dışında ozlem gercekten guzel bi duygu degil.
Yani oyalayan bir duygu. Benim şimdi gecmiste kalan bir seyi ozlememin bana ne yarari var Allah askina ?

ben o umıdı hayatın kendısınden aldım aslında buyumek hep cazıp gelmıstı hayat ozaman anlaslır sanırdım..meger anlasılan sadece sorunlar oluyomus..sukur pek bı derdım yok ama herkese gore farklı ıste.. benımde mutlu oldugum zamanlar cocuklugummus..sımdı saglık olsun yeter demekle gecıyorıyorum...artık benım ıcın tek onemlı sey aılemın saglıgı.. umarım atatmanız gerceklesır..

leblebı tozu bılınmez mı bız onlarla mutluolurduk ıste..aslında bız sanslı buyumusuz sankıı..sımdıkı cocuklar doyumsuz benım su halımden daha mutsuz cocuklar var..hıc bıseyle mutlu olmayı bılmıyorlar..en azından cocuklugumda mutluydum..varsın sımdı olmasın..belkıde mutlulugu cocuklugumda guzel tattıgım ıcın sımdı mutsuzum dıyorum

Cok sukur Allah'ima caresiz bir derdim yok.
Benim ki biraz simarik bir ozlem..
Bir erkek tarafindan gercekten sevilmeyi sevmeyi ozledim.
Bir ask icin heyecanlanmayi mutlu olmayi.

onu kım ozlemıyorkı daha dogrusu ıstemıyorkıı..cok baska duygular...sevmek sevılmek herkesın ıstedıgı bısey ama olmayınca olmuyor ıste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…