Askere giden sevgilinizi ozleyin.
Uzakta olan akrabalarinizi.
Ya da kislari yazliginizi...
Yazlari da kislik evinizi....
Bunun gibi şeyleri ozleyin. Ama artik ulasmak için cok gec olan ne varsa ozlemeyin.
Birakin gitsin.
Ozlemek cok zarar verici ve ilerlemenizi engelleyici bir duygu bence.
Ben sevmiyorum ozlemeyi
Cocuklugumu eski gunlerimi eskiye dair herseyi cok ozledim ;((( peki ya sizz??rahmetli annanemin evinde toplanmalarimiz,babaannemin banyo sonrasi saclarimi taramasi...aksam ezaniyla sokaktan eve dagilislarimizi..hangimiz kosmadikki sinek ilaci sikan arabanin arkasindan??buyumek guzel degilmis...hersey guzel olcak yalaniyla kandirildik mi simdi biz??
Hiç özlemedim çocukluğumu, iyi ki büyümüşüm şu an çok daha iyiyim.
Çocukluk çok güzeldir bambaşka bir dönem.
Ama en çok üzen o günlere dönememek değil.O günlerde hayalini kurduğum ben'e fersah fersah uzak olmak
aslında özlenen eski değil ,şimdide benzeri güzellikler yaşıyoruz ama aynı zevki almıyoruz çünkü artık olgunlaştıközledigim eski zamanlar değilde
eski ben .
Hamilelik öncesindeki günlerimi.calismayi ,saçımı boyatmayi. Kestirmeyi encokta evlenmeden önce o içten güldügum zamanları özledim((
Kesinlikle katılıyorum. Eskiye dönemeyeceğime göre düşünüp içimi karartmam pek doğru gelmiyo bana.
Ben ah çocukluğum diyemiyorum belki de daha 23 yaşında olduğumdan.
Düşünüyorum eskiyi ne zaman özleyebilirim diye sanırım 3 kız kardeş evlenip farklı şehirlerde olursak gece oturmalarımızı özlerim en fazla.
Her yaşın apayrı bi'güzelliği var bence. Mesela çoğunuz çocuk kalsaydınız annelik gibi mucizevi bi'şeyi yaşayamayacaktınız:)
Bana çocukluk hep hayatın tadını almadan öylesine yaşamak gibi geliyo
Aslında öyle doya doya gülerek eğlenerek geçirdiğim çocukluğum olmadı. Hep amcamlarla, babanemlerle sorun yaşadık.
Taşındıktan sonrada çok daha başka sorunlar oldu. Şimdiki zaman eskiye göre daha iyi ama şimdide atanma derdiyle başbaşayım
Dostlarımdan kazık yedim, sevdiğim adamdanda öyle..
Bilmiyorum hayatımın hangi dönemini özlemeliyim..
Bana kimse büyüyünce geçecek, herşey güzel olacak ümidi vermedi...
Bende ozledim cocuklugumu yaaaa.oyle guzel doya doya hergunumu cok guzel gecirdim.keske bi guncuk donebilsem.hayatimdan bi senemi vermeye raziyim.aksamlara kadar oynardik sokakta dert yok tasa yok.cebimizde bir lira varsa ohhhhh bizden zengini olmazdi.bide leblebi tozlari vardi bilirmisiniz bilmiyorum.cok guzeldi ya.okulumu sirami okul arkadaslarimi okulun bahcesinde kovalamaca oynamayi yaaaa aglicam simdiii(((
Cok sukur Allah'ima caresiz bir derdim yok.
Benim ki biraz simarik bir ozlem..
Bir erkek tarafindan gercekten sevilmeyi sevmeyi ozledim.
Bir ask icin heyecanlanmayi mutlu olmayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?